Laden reviews...
214 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en een goede beschikbaarheid van producten. Het materiaal wordt als kwalitatief hoogstaand ervaren en vaak goed verpakt geleverd. Het bestelproces online is duidelijk en de klantenservice wordt als behulpzaam genoemd. In het geheel genomen blijft de ervaring positief.
Snelle levering en goed materiaal
29 May 2026
Wim
Putte
ik heb het onderdeel dat ik nodig had hier gevonden. Levering was zoals je verwacht van een goede firma.
26 May 2026
Paul
Antwerpen
Ik kwam op Hydrauliek24 voor het opzoeken van materiaal. Er zijn verschillende filmpje waar je al één en ander kan op bezichtigen. Op de site vond ik alles wat nodig was om mijn project tot een goed einde te brengen. Bestellingen werden geplaatst en zoals beloofd de volgende dag reeds geleverd. Ik zal voor een volgend project zeker nog beroep doen op Hydrauliek24. Goede ervaring. Hans.
25 May 2026
Hans
Appelterre Eichem
Hey was makkelijk te vinden wat ik zocht op de duidelijke website. Onderdelen werden de volgende dag al geleverd, alles was netjes verpakt en afgedopt. Top!
23 May 2026
Jaap
Ulrum
Snelle levering van onderdelen
23 May 2026
Nick
Moerbeke-Waas
als nieuwe klant en dit voor een eerste en zeer kleine bestelling werd er toch veel moeite gedaan om alles in goede banen te leiden , de reden van het omslachtige was dat het aankoop vrij van btw zou zijn en steeds kwam dat btw bedrag weer te voorschijn , alles werd uitgeklaard en opgelost , ik heb ook een klein vermoeden dat ik mogelijks ,iet de de correcte aankoopweg gevolgd heb en dat daardoor er een beetje over en weer is gemaild geworden met een oplossing als gevolg , bij deze mijn dank voor de inzet voor een aankoop waar u waarschijnlijk zeer weinig aan verdiend heeft , een kleine kanttekening , het prijs verschil met een leverancier te Gent in België voor het zelfde product was echt OPMERKELIJK , voor alle Belgen misschien eens zoals ik deed bij deze firma eens gaan piepen
20 May 2026
ANNA
CARLSBOURG
ik had nooit verwacht dat het er zosnel zou zijn
19 May 2026
dirk
Obdam
Zie boven nul sterren
Beveelt niet aan
14 May 2026
Ad
Nuenen
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de statusinformatie van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak.
Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij de situatie nogmaals nagekeken. Het door u bestelde artikel bleek helaas niet op voorraad te zijn bij onze leverancier, waardoor wij deze niet tijdig konden uitleveren. Wij hebben vervolgens getracht samen met u naar een passend alternatief te zoeken. Omdat u het product elders sneller kon ontvangen, hebben wij de order op uw verzoek geannuleerd en het volledige aankoopbedrag direct aan u teruggestort.
Wij nemen uw opmerking over de informatievoorziening uiterst serieus en zullen dit intern gebruiken om onze processen te verbeteren.
goede ondersteuning betreffende de Duims maatvoering
THL
Buitenpost
Prettige site. Alles is goed te vinden. Snelle levering.
ron
Almelo
Top en snelle levering
michel
Meerhout
Spiraal voor hydrauliekslang besteld, past goed om de slang en installatie zeer simpel. Kwaliteit is meer dan goed, zeker een aanrader. Was vrij snel geleverd voor een goede prijs
9 May 2026
Jeffrey
Monnickendam
Snelle en correcte levering.
5 May 2026
Durk
Sneek
Snel geleverd, er miste 1 onderdeel. Dat werd per direct nagestuurd.
2 May 2026
Mathijs
Assendelft
Snelle en correcte levering en een prima product
1 May 2026
Gert
Welsum
Prima prijs Prima tempo Geen problemen.
1 May 2026
Jan Willem
Goes
Alles volgens planning afgeleverd
henk
Riel
Had nog nooit gehoord van dit bedrijf, maar via Google tegen gekomen, had een vraag gesteld over een aansluiting van een olie slang, en kreeg keurig antwoord. Heb daarop besloten om hier mijn slangen te bestellen. Keurig de volgende dag in huis. Bestel volgende keer weer hier.
Jan
Lekkerkerk
BEstelling snel en correct uitgevoerd
Hendrik
Lichtenvoorde
Voor de eerste keer hier besteld. Levering ging lekker snel. Zal vast nog wel eens bestellen als ik iets nodig heb.
Hans
Borssele
perect
Ydo
ZALTBOMMEL
24 April 2026
Jo
zonhoven
Op basis van foto's en schema's wisten ze een zeer mooi replacement power pack te maken voor mijn loopbrug op de boot. Zeer professioneel!
23 April 2026
Frank
Krimpen aan den IJssel
Op site was alles op voorraad maar na bestellen bleek helaas anders nu is bestelling 2 weken vertraagt.
Beveelt niet aan
23 April 2026
Gerard
Arkel
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de voorraadinformatie op onze website destijds niet juist bleek te zijn, waardoor uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Onze excuses voor dit ongemak.
Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij na de eerdere reactie direct telefonisch contact met u opgenomen. In goed overleg hebben wij samen naar een passend alternatief gezocht. Wij zijn blij dat we deze oplossing hebben kunnen vinden en dat de bestelling inmiddels succesvol bij u is geleverd.
Wij nemen uw opmerking over de voorraadindicatie uiterst serieus en werken er continu aan om de informatie op onze website zo nauwkeurig mogelijk bij te houden.
Bescherming voor mijn remleiding werkt uitstekend
22 April 2026
Douwe
Kerkrade
Het assortiment van Hydrauliek24 bestaat uit vele onderdelen en complete hydrauliek systemen voor diverse toepassingen. Bij Hydrauliek24 bent u verzekerd van kwaliteit en garanderen wij onze klanten de laagste prijzen. Producten op voorraad worden binnen een dag geleverd.
Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 053-7113861 of mailen kan ook naar [email protected]
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede