matige kwaliteit eigen merk, netjes opgelost

retourfilter 3/4 bsp gekocht. (klacht is netjes afgehandeld en er is een nieuw product aangeboden en kostenloos opgestuurd) de kwaliteit was matig te noemen. De bypass die openen moet wanneer de druk, door een vol filter, oploopt, kon niet open. De veer, die de bypass dicht houdt bij lage druk was zo lang dat deze al compleet samengeperst was. dus verder inveren (lees: bypass openen) kon niet! jammer dat ik dat zelf moest zien en 2 wikkelingen van de veer moest knippen en weer assembleren.

Snelle levering en super service

Snelkoppelingen besteld Bij 1 was een productiefoutje Doorgemaild met foto’s Volgende dag al een nieuwe geleverd . Top Danny

Redelijke prijs

Levering o.k zoals het hoort.

Kloverventiel besteld mooie uitleg in filmpje. Ventiel ging niet terug in neutraalstnd. Gebeld instelling bijgesteld werkt nu zoals het hoort. Kleine lekkage bij kap van overdrukventiel nieuwe afdichtring gemonteerd , nu keurig droog.

Prima in orde.

Goed en gemakkelijk te bestellen. Heel goede kwaliteit onderdelen gehad! Netjes en correct. Alleen de levering via post NL was weer slecht. Maar dat licht absoluut aan post NL. Daar kan Hydrauliek 24 nix aan doen!

Snel en duidelijk

Duidelijke website

Zeer correcte afhandeling.

Op al mijn vragen en duidelijk antwoord, zo heb ik mijn keuze kunnen maken , ook de verzending is heel netjes af gehandeld.

Goed advies en correct

Ik werd goed goed geadviseerd. Daarna prettig afgehandeld.

Heel correcte info en vlotte levering.

Aanrader

zo het was aan gegeven zo werd geleverd

helaas was de bezorging een dag te laat, verder goede en makkelijke site

Top geholpen

Ik was een beetje de weg kwijt in verband met de grote keuze, even gebeld. Kreeg prima advies.

Prettige winkel

Voor ik als hobbyist kan ik er goed mijn onderdelen zoeken

Snelle communicatie en rechtzetting

Verkeerd onderdeel geleverd, snelle communicatie , rechtzetting en nieuwe levering.

Goed geholpen.

Wij zijn heel goed geholpen en te woord gestaan, En bedrijf dat net als wij denkt in oplossingen voor een probleem. SUPER!!

Hydrauliek olie besteld , van bestelling tot levering liep alles gesmeerd.

Makkelijk bestellen en een vlotte levering. Duidelijke communicatie hoe, wat en wanneer. Alles liep soepel bij het bedrijf, als een geoliede machine.

Goed product en snel levering

Prijs kwaliteit prima.

De cilinder was niet voorradig. Dit stond niet vermeld bij de bestelling.

Mooie spullen voor goeie prijs alleen omschrijvingen mogen beter

netjes afgehandeld

Snelle levering juiste kwaliteit.

Great shop

Nice people great shop! Fast shipping

Geweldig supersite met goeie uitleg artikelen en snelle levering

Duidelijke site, met goeie omschrijving artikelen. Snelle levering. Heldere en eenvoudige bestelinfo.

zeer goed accuraat en snel afgeleverd

zelfde text als hierboven zeer goed accuraat en snel afgeleverd

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Hydrauliek24

Het assortiment van Hydrauliek24 bestaat uit vele onderdelen en complete hydrauliek systemen voor diverse toepassingen. Bij Hydrauliek24 bent u verzekerd van kwaliteit en garanderen wij onze klanten de laagste prijzen. Producten op voorraad worden binnen een dag geleverd. Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 053-7113861 of mailen kan ook naar [email protected]