Snel en simpel te bestellen!

Snelle service.

Snel en correct.

Snelle levering. Correcte afhandeling toen bleek dat er een fout in de bestelling door de klant zat.

Good customer service fast delivery I'll definitely buy from them again.

Pasvorm laat te wensen over

Stofkap en stofplug besteld voor snelkoppeling. Kap past goed, maar de plug is te klein. Beide voor zelfde type en maat koppeling besteld.

Snelle levering.

Ik had maar één verloopnippel nodig, maar wel eentje die niet makkelijk te krijgen was. Ze hadden hem en ik had hem de volgende dag is huis.

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Juiste prijs kwatilteitsverhouding & snelle levering!

Uitstekend materiaal en een supersnelle levering gewoon top !!

Online besteld, volgende dag in huis!

snelle service

Overzichtelijke website

Kunt makkelijk je onderdelen vinden op de site en de maten staan makkelijk vermeld

Snelle levering. Goed verpakt. Bestelling was compleet.

Snelle accurate levering met ‘n goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heb inmiddels Hydrauliek 24 binnen mijn netwerk aanbevolen.

Netjes volgende dag in huis

Was netjes verpakt En precies wat ik besteld had

Op zich goed maar wel aan de dure kant

Op zich goed maar wel aan de dure kant

Zeer goed zo als ik het had verwacht en hij werkt goed

Goed netjes van advies voorzien

Netjes verzonden .Goed telefonisch advies .scherpe prijs

Snelle service en goed produkt

snelle service en duidelijke uitleg

Snel en goed advies en levering

Snel en goed advies en levering

Goede webshop, direct verzonden

Prima winkel, het onderdeel wat ik zocht was op voorraad en direct verzonden

zeer goede service

gemakkelijk besteld en bezorgd

Netjes

Leveringen netjes op tijd Vragen worden snel beantwoordt Telefonische goed bereikbaar en er word tijd voor je genomen.

Keurig netjes gehandeld !!!!

Netjes en vlug opgelost van jullie hartelijk dank hier voor. Ook bij deze kleine bestelling hebben jullie meteen een goede service verleent. Nogmaals bedankt. Mvg J.Geerts.

Zeer vlotte en correcte levering

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van 2 hydraulische cylinders bij hydrauliek 24. Op de 2de handsmarkt vond ik niet de gepaste cylinders. Dan ben ik op zoek gegaan naar nieuwe bij drie leveranciers en jullie waren de gunstigste in prijs. Ook een zeer snelle en correcte levering.

Goeie service

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Hydrauliek24

Het assortiment van Hydrauliek24 bestaat uit vele onderdelen en complete hydrauliek systemen voor diverse toepassingen. Bij Hydrauliek24 bent u verzekerd van kwaliteit en garanderen wij onze klanten de laagste prijzen. Producten op voorraad worden binnen een dag geleverd. Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 053-7113861 of mailen kan ook naar [email protected]