Prima in orde

Snelle levering en klantvriendelijk. Er was één onderdeel niet goed, en werd dezelfde dag nog verzonden! Snel en correct opgelost!

prima levering

Alles is naar wens verlopen

goed uitleg snelle levering

Prima assortiment

Duidelijke mail over het assortiment en snelle levering

gekregen wat ik had verwacht

mijn bestelling snel gekregen

Super snel en heel gemakelijk

Ik had een dubbelnippel rvs nodig en een beetje snel. Binnen 24 uur heb ik deze ontvangen, daar was de klant tevreden mee en ik ook.

Geweldige plek om hydrauliek onderdelen aan te schaffen.

Verkeerd besteld. Door mijn eigen fout. Ruilen was feen enkel probleem. Goede service. Bedankt

Fijn bedrijf vele malen goedkoper dan Eriks.! Top Service.!

Top bedrijf, prijs opgekregen van Eriks echter rekenen die orderkosten aan tot € 100,- hier gewoon alleen de prijs van het artikel. Per ongeluk het verkeerde besteld en wordt simpel omgeruild en geld terug of bijbetalen.

Snelle levering, en meedenkend

Ik had per ongeluk een verkeerd onderdeel besteld (omdat de types schroefdraad me blijkbaar nog een raadsel zijn); toen ik langsging werd er uitgebreid meegedacht (al ging het om een persluchtverbinding die ze niet bleken te hebben) en werd het bestelde onderdeel zonder gedoe terug genomen. Het bord aan de muur met de intenties voor het bedrijf (van laagdrempeligheid etc) wordt goed nageleefd. :)

Snelle en correcte levering!

Vlotte levering en bij vragen een duidelijk antwoord

Vlotte levering en bij vragen een duidelijk antwoord

Super levering en kwaliteit. Top.

Goede site en super levering en kwaliteit.

Zeer goed perfecte service

In een paar klikken precies wat ik zocht en duidelijk omschreven. DE! hydroliek site om online te bestellen en ik kom zeker terug bij hydroliek 24. Mvgr John Vroegindeweij

snel en corrcect

Snelle levering,goede producten

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Hydrauliek24

Het assortiment van Hydrauliek24 bestaat uit vele onderdelen en complete hydrauliek systemen voor diverse toepassingen. Bij Hydrauliek24 bent u verzekerd van kwaliteit en garanderen wij onze klanten de laagste prijzen. Producten op voorraad worden binnen een dag geleverd. Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 053-7113861 of mailen kan ook naar [email protected]