Super snel en goede service

Uiteindelijk de favoriete wijn gevonden (bijna overal niet meer verkrijgbaar0 maar toch gevonden op de website. Meteen daarna volgt de levering !!!

Heerlijke wijn

Vanaf nu bestel ik alleen nog maar mijn wijn via Boonstra. De wijnen zijn van goede kwaliteit en prijs, er staat bij elke wijn een goede uitleg wat ik heel prettig vond. Het wordt netjes verpakt en geleverd, dus ik ben heel blij met mijn aankoop bij Boonstra

Naar volle tevredenheid

Snelle en correcte levering tegen een top prijs/kwaliteit

Heerlijk wijntje op ons vakantieadres gedronken. Hier besteld en het werd snel en keurig geleverd

perfecte service

Recent bij Boonstra wijn besteld , helaas was er een foutje in de levering gekomen , maar dit werd prima opgelost , ook zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Topservice

Vlot bestelproces en idem levering

Er zijn meerdere on-line slijterijen die de Portugese Esporao wijnen verkopen. Boonstra heeft daar een mooie selectie van en is bovendien de goedkoopste.

Goed verpakt, snel en correct

Heldere site. Vlotte verwerking

Heldere site, goede informatie. Vlotte en nauwkeurige afwikkeling van bestelproces. Prima service

snel en goed

Prima geregeld het bezorgen van mijn bestelling Snel en goed.

Heerlijke wijn bezorgd op mijn gekozen moment

Heerlijke wijn tegen een fijne prijs, bezorgd op het door mij gekozen moment. Prima service.

Goede sortering en site. Voor 1 van de 6 bestelde flessen werd abusievelijk een verkeerde geleverd. Dit is zeer snel meer dan keurig opgelost!

Goede service!!

Top wijnen, een professionele organisatie!!

Huisbezorging verneukeratief

In termen van prioriteit worden er twee bezorgopties geboden: 1) woonadres 2) pickup locatie. Maar de website van Boonstra is zo ingesteld dat bij het aanklikken van optie woonadres de bestelling geen doorgang vindt. Wil je de bestelling toch hebben kom je automatisch elders terecht. Kortom: er wordt niet feitelijk aan huis geleverd (ivm bezorgkosten) Doen alsof is Hypocriet!

Persoonlijke aandacht.

Fijn geholpen door een meneer die ook nog nadat postNL het pakket door afwezigheid van de ontvangen naar een afhaalpunt had gebracht zelfs de moeite heeft genomen na te bellen dat het pakket het pakket daar afgehaald kon worden. Dat is service. (de bestelling was een Fles Cristal Champagne 2015) mvg Robert van Herwijnen Josselin's cateringservice

Goed bedrijf.

Een eerlijk en duidelijk antwoord op de gestelde vraag.

wijn snel ontvangen

de wijn is lekker

Prima wijnhuis

Bestelling en levering prima gegaan. Wijn zoals verwacht.

Fijne Service

Binnen 3 dagen mijn bestelling netjes ingepakt in huis. Dankuwel

Mooi product, goede prijs en snelle levering.

Langs geweest voor een proeverij en sindsdien fan van de mooie wijnen en goede service.

Twee jaar geleden langs geweest voor een proeverij en sindsdien fan van de mooie wijnen en goede service.

Snelle levering en heerlijk wijn

De wijn die ik zocht gevonden en besteld, deze werd snel verzonden en netjes aan huis geleverd. Al met al een prettige ervaring!

Goede afhandeling en snelle levering

Ik heb zuid-Afrikaanse witte wijn Spier besteld en dik tevreden. Heerlijke frisse wijn met diepgang en de bestelling verliep vlotjes. Ik zou het iedereen aanraden.

Dikke prima

De wijn wordt keurig op tijd klaargemaakt/gezet door Boonstra. Alleen laat PostNL het vaak afweten. Onlangs besteld. Boonstra regelt binnen no-time alle en geeft het mee aan PostNL. Vervolgens wordt aflevering 5x verzet zodat ik 1,5 week later een keer wat binnenkrijg. Heer Boonstra, hier zou ik echt een keer naar kijken want dit is erg vervelend. Zeker als je voor een bepaalde datum de wijn nodig hebt. Bijvoorbeeld een feestje oid.

zeer goed

Bestelling ging makkelijk en de bezorging was erg snel.

Snel, prima kwaliteit en super service

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.