Snelle verzending voor een speciale bestelling

Zoekend naar een bepaalde fles port uit een bepaald jaar kwam ik bij de website van Boonstra wijnen uit. Omdat het een cadeautje was voor de zekerheid gebeld om de beschikbaarheid te controleren. De fles werd diezelfde dag nog verzonden en was de volgende dag in huis. Top service!

Heel zorgvuldige en klantvriendelijke dienstverlening

Toen ik vergeten was de flessen op te halen werd ik 2 maal persoonlijk benaderd om mij te herinneren op een heel plezierige manier.

Prijs kwaliteit

Los van de vriendelijk geprijsde wijn, en uiteraard smaak op het cijfer 8, is.Boonstra de leverancier van het aankloppen meer dan waard. Vooral de snelheid van levering. Kortom: top!!

Niks op aan te merken

Snelle levering, goed assortiment

Erg tevreden met de service

Goed assortiment, vlotte levering, goed geprijsd.

Goed assortiment, vlotte levering, goed geprijsd.

Uitstekende service

Prima website, excellent assortiment en hele snelle levering!

Zeer goed ervaring

Bij Boonstra de K-Naia wijn besteld. De levering was ietwat vertraagd, maar kreeg daar netjes telefonisch bericht van. De flessen zaten fatsoenlijk verpakt. Zal zeker vaker bij Boonstra bestellen. Een aanrader dus.

Wijn mét nazorg

Omdat Post.nl het niet kon bezirgen kreeg ik een keurig belletje van Boonsta dat de flessen waren afgegeven bij de lokale Bruna.

Prima wijn.

Heel hinderlijk om een review te MOETEN schijven. Klantonvriendelijk. Niet meer doen.

Reactie van het bedrijf

Beste Tom, We verplichten je helemaal niet om een review te schrijven. Jammer dat je dat zo ervaart, en dat je dan toch de moeite neemt om deze review te plaatsen. Gelukkig is de wijn op tijd bezorgd en is de bezorgde wijn ook prima. Maak er een leuke week van! Wieger | Boonstra Wijnen

Geleverd zoals beloofd

Prima assortiment tegen prima prijzen. Goede informatie over het product en snel geleverd in goede verpakking.

Goede en snelle levering

Snelle levering en word goed op de hoogte gehouden wanneer

Bij een wijn en spijs wandeling een heerlijk wijntje geproefd. Foto gemaakt van etiket. Wijn gegoogled en kwam uit bij Boonstra. De wijn werd snel geleverd en was supergoed verpakt!

Zeer vlotte levering

Bestelde kwam eerder dan verwacht

Snelle levering. Heerlijke wijn.

Snel en goed

Aardige meneer :-)

Gewoon goed en snel.

Snel en goed

Snelle levering, goede Port

Gedegen advies en smakelijk assortiment

Met het kundige advies van Wieger heb ik een mooie selectie smakelijke wijnen en een heerlijke Raventos weten te schenken aan mijn gasten.

Snel en betrouwbaar

Mooie producten met goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer snel geleverd.

perfecte levering

helemaal blij met zowel de bestelde wijn als de levering. Had meerdere dozen besteld en de chauffeur hiep goed mee die op de juiste locatie te plaatsen

Ruim assortiment, snelle levering

Boonstra biedt een ruim assortiment aan topwijnen, voor een scherpe prijs. Mijn bestelling werd kosteloos geleverd binnen één dag. Super tevreden!

Goed aanbod, snel geleverd

Goed aanbod van wijnen en snel geleverd

Alles liep soepel

Goede ervaringen

Super lekker

Lang gezocht naar een goede alcoholvrije wijn En : ik heb bem gevonden!!!!!!!!!! Nu heb ik ook een feestelijk drankje.

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.