Snel en goed

Goede wijn en redelijke prijs. Snel geleverd

Meer dan tevreden.

Sinds ik een nieuwe favoriete witte wijn heb, bestel ik deze bij Boonstra. Altijd duidelijke communicatie en snelle levering.

Lekker klantgericht

Kreeg op enig moment de melding dat mijn pakket geretourneerd was door de transporteur vanwege beschadiging. Vervelend wat ik had de volgende dag de bestelling wel nodig....Boonstra gemaild en situatie uitgelegd. Zij hebben direct nieuwe zending aangemaakt, en met een beetje medewerking vanuit transporteur was het er toch nog tijdig ;) Ze bestaan nog! Klantgerichte bedrijven!

Top assortiment met scherpe prijzen!

Te smaakprofielen worden goed beschreven waardoor je weet wat je koopt. Daarnaast ruim assortiment met veel kwaliteitswijnen voor goede prijzen. Daarnaast nog snel thuis bezorgd ook!

Mooie wijnen

Helaas was mijn pakket naar een pakketpunt gestuurd en had ik hierover geen mail ontvangen. Gelukkig werd ik hier over gebeld en kon ik de wijnen ophalen.

Lang moeten wachten

Helaas heb ik, in tegenstelling tot bestellingen bij andere wijnhuizen, lang moeten wachten op de aflevering. Hopelijk was het een eenmalig gebeuren.

Netjes en snel geleverd

Strakke prijzen en kortingen Nette levering ( goed verpakt) Interessant assortiment

Snelle en correcte levering.

Alles volgens verwachting.

Vriendelijk en netjes geholpen

Aanrader voor andere mensen

Gedoe met bezorging

Ik was heel blij met de wijn, maar de bezorging was gedoe. We konden niet kiezen wanneer de wijn bezorgd zou worden en waren niet thuis. Geen briefje in de bus, geen mailtje. Enige optie was via mail doorklikken en daar moet je dan aan denken. Ophalen op lastige drukke plek en dat moet dan met de auto, terwijl je er bijna niet kan komen….verder prima service….

Alles goed geregeld

Goed kunnen vinden wat ik hebben wilde netjes en vlug geleverd

Uitstekende service

De eigenaar nam persoonlijk contact op om te laten weten dat de wijn was verzonden en informeerde lvriendelijk of de bestelling goed was aangekomen. Ontzettend attent. De wijn was netjes en stevig verpakt.

TOP BEDRIJF

IK HAD EEN VERKEERDE LEVERING IS PRIMA EN SNEL OPGELOST

Bestelling snel en simpel op te halen

Het was wel even zoeken naar de precieze locatie van de winkel maar eenmaal gevonden stond de doos wijn die ik besteld had, keurig voor mij klaar.

Goed en snel geleverd

Zeer tevreden over de afhandeling. Ik was bang dat er een langere tijd overheen zou gaan om te leveren ivm de feestdagen maar hij was in 2 dagen geleverd. Super!!

Goed verpakt en snel geleverd

Alles is goed verpakt en wordt snel geleverd, wat kun/wil je nog meer van een dozenschuiver verwachten. Dit laatste klinkt negatief, maar in principe zijn bijna alle webshops dozenschuivers. Dus als iets keurig verpakt wordt en op tijd geleverd, dan doe je je taak goed. Met aftersales gelukkig nog geen ervaring, dan zie je pas echt het verschil tussen het kaf en het koren.

De wijn top service top

De wijn en service is top De bezorgservice postnl is niet goed. Je laat het bezorgen bij je thuis en moet het dan vervolgens na wachten thuis ophalen op afhaalpunt dat is echt wel mindrr omdat je bezorgkosten betaald

Besteld en 2 dagen later in huis. Prijs is goed

.....

.......

Erg snelle verzending

Veel keus en snelle verzending

Makkelijk besteld, snel geleverd

Heerlijke wijn met een pure smaak. Een winters medicijntje in een glaasje.

Makkelijke website, en een mooi assortiment

Alles ging ging makkelijk, bestelling, zoeken in assortiment. Snelle reactie, had binnen 2 dagen geleverd kunnen worden. De zwakke schakel is PostNL, deze doen wat ze willen, zonder communicatie.

Snelle levering van Marokkaanse wijn. In heel Bergen op Zoom niet te krijgen! Elly

Topservice

Vlotte behandeling en duidelijk omschreven. Prima wijn en een eerlijke prijs. Keurig verzorgd en verzonden.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.