Alles top geregeld!

Afspraken worden 100% nagekomen

Prima!!

Wijntjes snel ontvangen….zeer tevreden!

goede service

snelle levering bij bestellen

Niet geleverd wat besteld is

Helaas moet ik ervaren dat het product wat geleverd is niet het product is wat ik had besteld - verkeerde oogstjaar. Tot nu toe nog geen enkele reactie van de klantenservice. Jammer.

Leuk assortiment en goede levering

Veel keuze aan dranken en de levering was snel.

Gewoon goede service

8 flessen besteld die keurig na enkele dagen in een stevige doos zonder breuk aankwamen. Prijs was goed en van deze wijn wisten we al dat deze goed was.

Mooie selectie wijnen en vriendelijke service!

BoonstraWijnen heeft regelmatig wijnen waar ik van houd. Vriendelijke serice, niets op aan te merken! Fijn om zo'n winkel naast grote ketens te hebben.

Top bedrijf

Fijne website, je kunt jou eigen bezorg moment kiezen en het wordt netjes en veilig verpakt

geweldig

ik was niet thuis bij de bezorging en ik werd netjes gebeld door het bedrijf, waar het was. keurig!! mooi verpakt, ik ben er blij mee

Makkelijk besteld, prima wijn

Weer eens een wijn besteld die ik al aantal jaar niet meer had gedronken. Goed verpakte verzending. PostNL zorgde voor vertraging maar uiteindelijk goed ontvangen.

Volledig naar verwachting

G

Snelle levering en groot aanbod

Hele snelle levering. Volgende dag in huis, het aanbod aan wijnen is ook groot. Ze hebben andere wijnen dan bijvoorbeeld een Gall en Gall.

Wij hadden een wijn gedronken in een restaurant die zo lekker was dat wij hem online gingen opzoeken. Bij BoonstraWijnen hadden ze die wijn dus hebben wij gelijk wat flessen besteld. Uiteraard ook nog wat andere flessen besteld om te proberen. Bestellen en levering ging zoals verwacht. Gewoon goed! Zeker een aanrader en wij komen hier later zeker terug

Perfect .

Snelle levering . Makkelijk bestellen . Goed product .

Prima wijn, snel geleverd

De wijn die ik zocht vond ik snel bij Boonstra voor een zeer redelijke prijs. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Mooi verpakt en snel ontvangen

Altijd goede service en prachtige producten. Verzending is altijd snel en goed verpakt. Een aanrader!

Goede service en een zeer betrokken eigenaar.

Snelle en goede service.

Soepele bestelling

Snel geleverd, en heerlijke wijn.

Prettige website, mooi assortiment.

Ik was op zoek naar een specifieke wijn die ik onlangs ergens had gedronken. Ik kwam op de website van Boonstra Wijnen en heb hier gelijk ook nog wat andere lekkere flessen besteld. Fijne ervaring.

Perfect!

Mijn bestelling was perfect voorbereid en stond klaar toen ik deze kwam ophalen. Goede en duidelijke communicatie. Perfect!

Precies de wijn die ik zocht

Ik zocht een specifieke wijn en die was bij Boonstra in het assortiment en voordelig.

Gemakkelijk besteld snel geleverd!

Snel opzoek naar een leuk cadeau port uit een geboortejaar, gevonden bij Boonstra.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.