Laden reviews...
678 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering, veilige verpakking en duidelijke communicatie. Er is een breed aanbod wijn, vaak tegen aantrekkelijke prijzen. Klanten noemen doorgaans de soepele bestelling en het vriendelijke personeel als positieve punten.
Fraaie website met duidelijke beschrijvingen. Verl keus voor vriendelijke prijzen. Snelle bezorging en zer goed verpakt!
22 June 2026
Johan
Almere
Snel geleverd en goed
22 June 2026
Nicole
Meerssen
Snelle levering, stipt en heerlijke wijn voor een goede prijs.
Bart
Ossendrecht
Flessen goed ingepakt. Goede communicatie mbt levering.
Stefan
Capetown
Uitstekende service .
Marcel
Heemskerk
Voor een redelijke prijs koop je mooie wijnen en champagnes, goed verpakt verstuurd ook.
Rene
Oostvoorne
Idem
Catharine Charlotte Eveline
DIEPENVEEN
Heerlijke 0/0 wijn, werd keurig gebeld dat de wijn op depot was geleverd.
20 June 2026
Gerry
Zevenbergen
Heerlijke alcoholvrije wijn, snelle levering
19 June 2026
Brigitte
Den Haag
De prijs van de wijn is aantrekkelijk en de wijn was lekker vol en sterke afdronk lekker bij pasta en vlees
Gerhard
Alphen aan den Rijn
Zie boven.
Willem
Amsterdam
Voor de eerste keer hier wijn besteld. Ben meestal sceptisch wanneer ik online iets bestel bij een partij die ik niet ken. Maar ben blij met de snelle levering.
Marco
Heemstede
Na de bestelling van de wijn werd deze snel en in goede staat bezorgd.
Cees
Papendrecht
Zeer goede en snelle levering, redelijke prijs
17 June 2026
C.P.
Warnsveld
Na bestelling, snel geleverd en ontvangen.
17 June 2026
Yun
Rotterdam
Boonstra heeft een mooie collectie wijnen op de overzichtelijke website. Selecteren en afrekenen gaat probleemloos. Bezorgen tot in de entree zonder problemen. Volgende keer graag weer.
15 June 2026
Reinier
Nuland
Ik was op zoek naar een bijzonder cadeau voor een vriend die 50 wordt. Ik ben met een mooie 50 jaar oude port goed geslaagd. De fles was goed en veilig verpakt en is snel verzonden. Erg goede ervaring.
14 June 2026
Frank
Putte
De doos met wijn werd vlot geleverd en was ook vrij stevig waardoor de flessen ook minimaal kans op schade hebben. Top.
14 June 2026
Arjan
Apeldoorn
Ik bestelde een fles port voor de verjaardag van een vriend. Dit was redelijk kort dag, maar zou moeten lukken. Boonstra belde na de levering om te vragen of alles goed was gegaan. Hoefde niet, was wel heel attent.
Jan
Paterswolde
Heerlijke wijnen voor een zeer redelijke prijs, die snel geleverd worden. Beslist een aanrader!
Dorothee
Leusden
Een duidelijke en fijne website, een mooi en groot assortiment en een snelle en veilige verzending. In een woord: top!
Derk & Joric
Rijen
Voor een zakenpartner zocht ik een Kopje port uit 1986. Overal nee, toch vond ik hem meteen bij Boonstra, snel in huis, mooie doos. Mooi cadeau!
Cokky
De Koog
Mooi assortiment niet de doorsnee wijnen. Snel en netjes verstuurd.
Carola
Alphen ad Rijn
Zie boven
Jolande
Amstelveen
Zeer klantvriendelijke man, die met je meedenkt en zorgt dat je bestelling goed doorkomt. Zeker voor herhaling vatbaar!
10 June 2026
Franca
Nijkerk
Import en verkoop van wijnen.
Dokter Welfferweg 11 F
3615 AK Westbroek