Na het vermist raken van pakket bij post.nl, Zonder problemen nieuw pakket opgestuurd. Dat is top service.

Vriendelijk geholpen

Van de wijnen die we wilden bestellen waren net niet voldoende flessen op voorraad. Er werd gebeld om te overleggen: er konden twee andere flessen wijn bij de bestelling gedaan worden. Fijn, dan konden we die ook eens proberen. Snelle bezorging en heerlijke wijnen!

Prima ervaring

1e keer doos wijn besteld, 1 fles lekte beetje bij schroefdop, gebeld en voor dat ik op hing was creditnota al binnen. Los daarvan doen we volgende keer gewoon weer een bestelling…

gewoon goed

alles keurig afgeleverd en snel..

Alleen jammer van de postnl bezorging

Het was fijn om precies de wijn die ik zocht bij jullie te vinden. Alleen de bezorging door postnl kon beter (3 mails: we komen donderdag - we komen vrijdag - je was er donderdag niet).

Prima product, uitstekende verpakking, keurig bezorgd, voordelig geprijsd!

Zeer mooie (Spaanse) wijn, met goud bekroond, tegen zeer fijne prijs.

Snelle bezorging, goed geinformeerd, zeer goed verpakt en fijn geprijsd. Prijs van fles is de prijs van een glas in een restaurant...;-)

Heerlijke wijn

Bestel hier al een tijdje altijd dezelfde flessen wijn. Deze is echt heerlijk. De verpakking zou iets beter mogen zijn. Gisteren bestelling ontvangen met 2 kapotte flessen.

Reactie van het bedrijf

Hi Carmen, Dank voor je beoordeling. We versturen met speciale verstevigde wijnverzenddozen, dus het zou goed moeten gaan. Omdat je niet thuis was is het pakket doorgestuurd naar een pakketpunt. De meeste schades ontstaan in dit soort situaties, doordat het pakket langer onderweg is en meerdere keren door de sortering van PostNL en de handen van bezorgers gaat. De verpakking kan een hoop hebben, maar soms kan het ook fout gaan zoals in jouw geval. Wil je onze klantenservice (klantenservice@boonstrawijnen.nl) een foto van de schade, beschadigde doos en label sturen? Dan pakken we de schade voor je op. Met vriendelijke groet, Wieger | Boonstra Wijnen

niets op aan te merken

erg tevreden, bestelling ging erg vlot en bezorging ook

Vriendelijk te woord gestaan en snelle levering

Prima ervaring

GOOD

good wine , quick delivery

snel geleverd, nette prijs

zeer oude port besteld en die werd snel geleverd, voor nette prijs

uitstekend

Makkelijk te bestellen , snelle reactie en volgens afspraak geleverd Mooier kan niet vandaar de 10

Heerlijke wijn prima levering

Snelle levering en heerlijke wijn

snel en goed

snel en goed

Prima service.

Prima geregeld

Bestelling ging makkelijk en het duurde als bij elkaar 2 dagen dat ik het thuis had

Snelle service goed product

Goede service snelle afhandeling.

Verzending prima verzorgd

Bestelling en verzending keurig verzorgd

onvoldoende voor postnl

Zondag besteld. Verzending is 2 keer vertraagd, en daarna gemist. Dus kon ik zaterdag naar het afhaalpunt. Maar had het vrijdagavond nodig. Kan Boonstra weinig aan doen, maar wel vervelend.

Goed product

Heerlijke witte wijn.

Verzending was perfect

Mijn vrouw vond de Mosketto lekker op vakantie,even kijken wie hem in voorraad had.

TOP snelle levering

Prima wijn voor een nette prijs

Top !

Wijn besteld en dag later al bezorgd. Ook erg fijn dat je per fles kunt bestellen ipv steeds 6 flessen van 1 wijn te moeten kopen, super!

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.