Aanbevelingen doe ik nooit

Snel, vriendelijk en een goede prijs

Zie hier boven

Voor de eerste keer bij Boonstra een bestelling geplaatst. Heb direct een bestel bevestiging ontvangen en een track and trace mail. Bij ontvangst bleek de verkeerde wijn te zijn ingepakt. Wieger Boonstra heeft het direct opgelost en de juiste wijn alsnog nagezonden. Ben zeer te spreken over de prettige oplossing en snelle reageren. Hulde voor Team Boonstra!

Slechte communicatie, geen reactie van de klantenservice

Ik had een bestelling geplaatst. In de bevestigingsmail stond dat er sprake was van een storing bij PostNL. Het pakket is vervolgens afgeleverd bij het afhaalpunt, maar ik heb daar geen bericht over ontvangen. Daardoor wist ik niet dat het pakket klaar lag en heb ik het niet opgehaald. Daarna ontving ik onverwacht een bericht dat de bestelling werd teruggestuurd en dat de retourkosten voor mijn rekening kwamen. Na contact met de klantenservice kreeg ik de volgende korte reactie: “Er is geen sprake van een mislukte afleverpoging. De bestelling is niet opgehaald bij het pakketpunt. Als je de wijn alsnog wilt ontvangen, kun je opnieuw bestellen.” Toen ik aangaf dat dit niet aan mij te wijten was en vroeg om een redelijke oplossing, werd daar niet op ingegaan. Sindsdien hoor ik niets meer. Dit vind ik onprofessioneel en weinig gericht op de klant. Ik zal hier niet meer bestellen.

Goede service en aanbod

Pakket snel ontvangen. Goed aanbod van wijnen.

Mega

Snelle levering!

Top, snel geleverd

duidelijke website, snel proces, snel geleverd. Aanrader

Super snelle service.

Op de mail reageerde ze ook goed.

Wijn voor goede prijs, vlotte levering

Wijn voor goede prijs, vlotte levering

Goede verpakking

Alles goed. Alleen bezorging was vertraagd. Berichtje naar klantenservice alleen niks gehoord. Uiteindelijk alles ok.

Fraai aanbod, goede verzending

Mooi, breed en afwisselend aanbod. Verzending was snel, goed verpakt.

Mijn bestelling kwam netjes op tijd aan. Het was een cadeautje voor een verjaardag.

Zorgeloos besteld en geleverd

Duidelijke site met mooie wijnen en champagnes, goede prijzen en een snelle afhandeling van de order, Alle afspraken ontvang je per mail, flessen zijn perfect verpakt en levering ook supersnel

Betrouwbaar tegen een goede prijs

1e keer een order geplaatst en tevreden over service en prijs volgens overeengekomen dag geleverd

Geen communicatie

Ik wacht al 2 weken op de bestelling, tussendoor ging de bestelling retour afzender. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice omdat ik niets hoorde, maar zelfs daarop geen reactie gehad.

Doen wat er beloofd is.

Snel heerlijke wijn leveren.

Snelle verzending en goede communicatie

Prima ervaring

Bestelling

Makkelijk besteld en snel geleverd

Prima ervaring

Het is voor de eerste keer dat wij bij jullie besteld hebben maar prima op tijd, bestellen waarschijnlijk weer bij jullie

Heerlijke wijn voor een mooie prijs!

Rode wijn besteld en binnen een paar dagen keurig thuis afgeleverd! Minpuntje. Op de site staat de wijn vermeld met het wijnjaar 2021 en ik krijg het jaar 2022. Had ik niet besteld, maar is ook heerlijk!

SUPER

Snelle levering ....

Proost!

Bestelproces verliep prima. Fijn dat er een bezorgdag kan worden gekozen.

Netjes geleverd

Prachtige decanteerkaraf besteld, is heel aangekomen en optijd geleverd. Blij mee!

bezorger laat steek vallen

Begrijp best dat de bezorger meer te doen heeft. Maar laat hij/zij niet zomaar pakket voor onze deur neerzetten zonder te checken of er wel iemand thuis is... Pakket is o.i. te kostbaar om zomaar onbeheerd voor deur achter te laten.

Snel en goed

Goede wijn en redelijke prijs. Snel geleverd

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.