Geen leverdatum / tijd

12 flessen besteld / 12 flessen geleverd alleen geen info over leverdatum / tijd

Mooie wijnen mooie prijzen

Eindelijk een website met redelijke prijzen voor prachtige wijnen . Overzichtelijk, goede product vermelding en foto's. Top korting bij afname van meerdere stuks. Snel geleverd en meerdere betaalopties. Ik ga zeker weer bestellen als de 2 dozen erdoorheen zijn.

Snel geleverd top!!

Smiddags besteld en de volgende dag in huis. Super heel fijn. Lekker wijntje.

Een bedrijf dat haar afspraken nakomt. Goede communicatie en snelle levering. Erg tevreden!

Wijnkeuze uitgebreid. Snelle levering. Bedank kaartje niet op voorraad, alternatief (enige) een veel liefs kaartje.

Zie beneden

Op tijd bezorgd en heerlijke wijn

Snel en responsive

Mooi op tijd geleverd

Lekker mooie wijn

Snelle levering, mooie wijnen

Boonstra Wijnen heeft erg mooie wijnen. De levering was erg snel.

Mooi assortiment en netjes verzorgd en bezorgd

Fijn om een wijn selectie bij een diner bij één wij huis te vinden.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Heerlijk wijn. Sneller levering. Zeer klantvriendelijke

Ondanks dat mijn bestelling niet voorradig was werd ik goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang van de bestelling.

Supersnel

De prijs was goed en de bestelling werd snel geleverd.

Verkeerde levering snel hersteld

Goede ervaring met BoonstraWijnen. Drie wijnen besteld, waarvan één niet juist geleverd werd. Na het melden, via de mail, werd het probleem direct opgepakt: de juiste wijn werd geleverd zonder naheffing o.i.d. Nette en snelle oplossing.

Nog gebeld door heer Bolnstra dat wijn bij post.nl geleverd was omdat ik niet thuis was. Was maar goed ook want zelf totaal geen bericht van onze post.nl gehad. Zelfs geen track en tracé.

Bezorging waardeloos

In de bestelling aangegeven pas dinsdaq 21 oktober (13:1 5 - 15:45) te bezorgen vw vakantie. Helaas is er 3 dagen later bezorgd en heeft mijn bestelling 1 week voor mijn deur gestaan terwijl ik ook gezegd had beneden bij de service balie af te leveren.

Goeie service

Na bericht van post nl, bleek de doos beschadigd dus ging terug. Na 1 telefoontje had ik de volgende dag mijn wijn!!

Hee best

Prima geregeld

Super snelle levering

Prachtige witte wijn.

Probleem Kontakt en levering

Ik had bij bestelling duidelijk aangegeven dat product tijdens kantoortijden moet worden bezorgd . Dat is niet aan post no doorgegeven

Snel geleverd. Prijs is ook ok. Blij mee

uitstekend

perfecte nul procent spumante

Mijn favoriete winkel

Top winkel! Vriendelijke mensen.

Na 1 dag geleverd en keurig in gepakt Super bedankt

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.