Uitstekende service

Zeer snelle reactie. Duidelijke communicatie. Aantrekkelijke prijs

Geweldige service en duidelijke site

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle service.

Top geregeld

Gewoon goed

Heerlijke wijn, goede communicatie en snel verzending. Zeer tevreden!

op tijd, goed verpakt en goede prijs

snel en gemakkelijk bestellen voor mooie wijnen

Lekker hoor

Ja hoor wijn en dit en dat Stèren + 10 is ja

Snelle levering en gunstige prijs

Goede wijn behoeft geen krans. Prima bedrijf.

Bestelling was snel geleverd

De bestelling was de volgende dag al bezorgt. Helaas was een an de wijnsoorten uitverkocht dus die kon niet geleverd worden maar het geld was snel teruggestort.

De wijn werd snel geleverd en goed verpakt, ga zeker meer wijn bestellen. Puntje voor verbetering, ook per 6 flessen ongeacht de prijs, gratis verzenden!

Super vriendelijke en goede service

Wat netjes dat ik nog gebeld werd met de melding dat mijn pakket elders is bezorgd.

Prima ervaring met dit bedrijf.

Snel besteld en snel geleverd. Product voldoet aan verwachting.

Uitstekende service

Mijn Boonstra wijnpakket kwam aanvankelijk vertraagd aan bij het pakketpunt, maar de klantenservice van Boonstra heeft uitstekend geholpen en alles duidelijk ondersteund. De wijn zelf is heerlijk! Zeer tevreden over de service en de kwaliteit.

engeltje op de tong

Wij kregen deze prosecco aangeboden in Hotel Nobel op Ameland en waren blij verrast.

Persoonlijk contact

Goede after sales service.

Snelle levering en goede prijzen

Mooie wijnen, goede prijzen snelle levering en goede service

Perfect en snel geleverd. Goed verpakt. Een echte aanrader!!

Prima service!

Prima service!

TOP gegaan

Bestelling verliep soepel en levering op tijd en goed verpakt.

Bij Boonstra wijnen krijg ik gelukkig mijn favoriete wijn die nergens in de winkel te krijgen is.

Prachtig aanbod en zeer attent bedrijf

Mijn bestelling was niet direct leverbaar. Ik werd daar via een telefoontje keurig van op de hoogte gesteld. De nieuwe leveringsdatum weed daarna ook keurig nagekomen.

Netjes en snel verzonden

Prima service en communicatie

Supergoede ervaring

Lang op zoek geweest naar juist die ene wijn en gevonden bij Boonstra. Na aflevering op het afhaalpunt werd ik zelfs nog even persoonlijk gebeld door Boonstra. Zo kan het dus ook! Moderne aflevermanieren er een fijne ouderwetse en dus persoonlijke touch.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.