Snelle levering.

De wijn had ik bij kennissen gedronken en daarna via jullie besteld. Heerlijke wijn en goede prijs/kwaliteit

Fijn

Extra betaald voor dure wijn in speciale cadeau doos verpakking. Deze niet mee gestuurd gekregen.

Prima en snelle levering

Prima verwerking van order en snelle levering.

Alvorens mijn aankoop te doen had ik nog een paar vragen over het product. Al zeer snel kreeg ik hier een antwoord op. Op een aanvullende vraag werd ook snel gereageerd. Daarna heb de bestelling geplaatst en die werd de volgende ochtend geleverd.

Uitstekende webshop

Bestelproces: +++++ Snelheid: +++++ Prijs: +++++ Verpakking/transport: +++++ Een uitstekende webshop als je als wijnliefhebber ergens online wilt bestellen. Ruim assortiment en de bestelling kwam snel en keurig verpakt aan.

De bestelde wijnen waren binnen een paar dagen binnen!

Mooi en groot assortiment aan wijnen. Snelle service en vriendelijke benadering. Kortom: Top!

Hele snelle levering! Top.

Hele snelle levering en keurig verpakt. Super!! Bedankt.

Altijd tevreden!

Mooi assortiment. Altijd netjes en snel geleverd

Geweldig product

Heerlijke zachte wijn. Alleen bezorging Post Nl was slecht

nog niet mogelijk, ben geen snelle drinker

hoe kan ik de Kopke-port proeverij (6 flesjes) beoordelen. Ik doe nl. maanden met deze 6 flesjes; neem enkel malen per twee weken een slokje uit het eerst gepakte flesje en geniet van de smaak/nasmaak. Toezending was snel en netjes. DAT kan ik al beoordelen. Hartelijke groet Barbara.

Klantgericht, correct , stipt !

Verrast door de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling! De wijn voldeed aan mijn verwachtingen!

Snelle levering, goede prijzen voor heerlijke wijnen!

Brede keuze, snelle levering en goede prijzen.

Gewoon erg goed

Snelle en nette levering! Ook een ruim assortiment goede wijnen!

Goede wijnen en

Lekkere wijnen en snelle levering

Er werd nog even gebeld ook!

Prima persoonlijke service

Goede wijn

Elders goedkoper

Smaakt naar meer.

Mooie selectie. Smaakt naar meer.

Groot assortiment en lage prijzen.

Groot assortiment en lage prijzen.

Niks op aan te merken.

Heerlijke wijn, goede service

Overzichtelijke site, snelle levering, betrouwbaar, Precies waar een consument naar op zoek is!

Zie hierboven

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

We hebben Bernardus gardobbay en rosee besteld wat goedkoper dan Elders

Betrouwbaar en snelle levering

Mijn betaling verliep niet goed. De volgende dag contact opgenomen. Mij werd geadviseerd de betaling dit keer met Ideal te doen. Toch had ik wijn de volgende dag al binnen, zoals gewenst.

Snel, Makkelijk en Heerlijk

De ene dag besteld de volgende dag binnen. Super geregeld in een mooie nette verpakking.

Prettig

Snelle levering en netjes ingepakt, zeer tevreden!

bestelling perfect afgewerkt en afgehaald bij post.nl agentschap

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.