Goed maar……..

De wijn die ik bestelde is goed. Die kende ik. De snelheid in afleveren is keurig maar ik heb één suggestie en dat is om de 2x6 flessen NIET in 1 verpakking te versturen. Zo’n pakket is te onhandig en te zwaar om t handelen, voor de transporteur maar ook voor mij. Ik kan zo’n zware doos niet vanaf een PostNL centrum naar naar auto brengen en er in laden resp uitladen. M.a.w. indien ik wederom bij u zou bestellen, wil ik het in dozen van 6 afgeleverd krijgen, dan maar wat meer portokosten.

perfecte wijn en goed service

perfecte wijn en goed service

Mooie wijnen voor een prima prijs

Prima wijnen, mooi arssortiment en snelle levering

Bij Boonstra mooie wijnen tegen goede prijzen.

Bepaalde rode wijnen bestel ik reeds jaren bij Boonstra. Zij verzorgen een snelle levering. Altijd goed wanneer de "vruchtendrank" thuis dreigt op te raken. Helaas moet ik voor mijn 2 favoriete Sauvignon blancs uitwijken naar ander leveranciers. Zouden ze bij Boonstra in het assortiment zitten dan werd alles bij hun besteld. Chapeau.

Snel binnen en netjes afgerond

Overzichtelijke website, snelle correcte levering

Overzichtelijke website, keurige, snelle afhandeling.

tevreden

voor het eerst bij u iets gekocht, en naar tevredenheid alles goed aangekomen.

Prima service snel verstuurd

Lekkere wijnen besteld. Prima service snelle levering. Mooie duidelijke website.

Binnen no time proeven van ons nieuwe wijntje...

Een supersnelle levering...waardoor ons wijnkastje weer mooi is bijgevuld...!!

Goede scherpe prijs en snelle service.

Tevreden.

Bestelling was snel en goed verwerkt. Verpakking was stevig verpakt en goed aangekomen.

Goede producten en een geweldige service

Snelle levering en een fantastische service

Supersnelle service

Supersnelle service

Snelle en keurige levering, top wijnen

De omschrijving van de wijn komt overeen met wat je Besteld. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn super tevreden en bestellen al lange tijd bij Boonstra.

Vlotte verzending. Goede communicatie

Vlotte verzending. Goede communicatie

Snel en correct

Mijn gewenste wijn op voorraad voor een mooie prijs en dan ook nog snel en correct bezorgd. Top!

Snelle levering en goed verpakt.

Mooi ruim assortiment met snelle levering.

Snelle levering zonder gedoe!

Komen de afspraken na en de rosé is heerlijk!

Snelle levering en goed verpakt

Prettige ervaring zoals je mag verwachten

Alles klopte en overheerlijke wijn.

Goede en fijne webshop met snelle levering

Goede en fijne webshop met snelle levering

Klantvriendelijk bedrijf

Een enorm assortiment met heerlijke wijnen en goede prijzen. Site is duidelijk, informatief en makkelijk in gebruik. Service is top; Met de laatste bezorging was iets mis gegaan bij post-nl, Boonstrawijnen regelde het probleem binnen een dag!

Gisteren besteld, vandaag binnen. Prima service!

Goeie wijn, snel geleverd en nagevoeld dat het op het postkantoor geleverd werd! Klasse service.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.