Prima wijn afgeleverd aan huis.

Snel besteld, geleverd en geproefd. Heerlijke wijn voor mooie prijs.

Prima geïnformeerd en geleverd

Aan de afspraak gehouden qua levering en een heel mooi wijntje!

Goed geregeld netjes verpakt

Goede en snelle service. Top producten!

Snel geleverd. Pakket was beschadigd door Post.NL. Toch werd het heel snel opgelost en had ik mijn bestelling op tijd!

Klantvriendelijk, goede service

Na wat obstakels met de levering zeer vriendelijk geholpen door medewerkers van Boonstra Wijnen. Adequaat en oplossingsgericht. Veel dank!

divers aanbod, met duidelijke informatie op de site

en snelle en nette levering

Snelle en communicatieve service !

Goed assortiment, vriendelijke mensen die communiceren.

zeer tevreden

is eerste keer beteld na eten harbourclub in rotterdam

Bestelling naar wens verlopen

Snelle levering, uitstekende communicatie.

De levering was zeer snel en de communicatie met het bedrijf was uitstekend. Ik zal zeker opnieuw wijn bij jullie bestellen.

Uitstekend!

Heerlijke frisse rosé besteld. Keurig snel geleverd.

Goede prijs, snelle service.

Goede prijs, snelle service.

Deze heerlijke Warwick Stellenbosch in restaurant ontdekt. Boonstra kon deze wijn snel leveren

Heerlijke wijn! Goede service

Buitengewoon goed service

Door een door ons gemaakte typefout in het adres werd de wijn verkeerd bezorgd. Boonstra heeft dat heel.netjes opgelost. Betrouwbare leverancier!

Sensationeel lekkere Primitivo, snel geleverd zodat ik weer kon genieten

Geweldig lekkere Primitivo, intense donkerrood smaak, fluweelzachte afdronk. Tegen een super scherpe prijs. Lekker snel geleverd zodat ik weer volop kon genieten.

Veel keus, snel bezorgd. Via PostNL vernomen dat pakket beschadigd was, heel spoedig nieuw pakket weer ontvangen

Eerste x maar prima

Prima service. Snel en duidelijk

alleen maar goed

makkelijke website, snelle levering

Geweldig!

Gewoon in één woord geweldig. Fantastische keuze aan mooie wijnen, snelle levering en top service!

Prima leverancier

Klantgericht zowel in assortiment als in levering.

Fijn winkelen

Mooie website . Mijn bestelling is prima en snel aangekomen.

prima wijn en een vlotte levering

Een zeer ruim assortiment aan wijnen voor een leuke prijs. Bestellen en leveren gaat vlot en is goed verzorgd

Prima Port, snelle levering en goede service.

Ik heb een fles oude Port besteld (50 jaar) inclusief mooie cadeaukist. Helaas was het laatste niet op voorraad en dus werd ik gebeld met vraag wanneer ik het nodig had. Daarna werden er verschillende oplossingen geboden en inmiddels heb ik fles en kist in goede orde ontvangen. Super service!!

Heerlijke wijn voor leuke prijs:)

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.