Snel geleverd voor mooie prijs

Zeer tevreden....proost !

heerlijke wijn

Boonstra levert snel, is betaalbaar en heeft de perfecte wijn in huis

Directe levering en top selectie wijnen

I was able to collect immediately and their selection is really good

Prima wijn prima service

Prima wijn prima service

Geweldige service

Duidelijke site, snelle levering en goede service. Hele fijne winkel!

Helemaal top

Goede service makkelijke website en snel geleverd

Stipt

Goede snelle dervice dn een prima produkt

Goede service vriendelijke bediening. Alleen de pakket dienst werkt niet mee en dat is erg jammer als je een eind uit de buurt woont

Keurig stevig verpakte levering

Bestelling geplaatst en snel geleverd. Het was fijn dat alles goed verpakt was. Als cadeau gekocht en 2 blije mensen er voor terug gekregen :)

Weer een heel goede ervaring

Prettige website, snelle informatie over de afhandeling van de bestelling, snelle bezorging: op zondag besteld, dinsdag kon ik de bestelling afhalen bij het afleverpunt. Keurig verpakt, geen enkele beschadiging. Top!

Uitstekende service!

Door omstandigheden moest ik mijn bestelling annuleren. Hierop is snel en adequaat gehandeld.

Snel, lekker

Mooie wijn, snelle levering

Uitstekende service en snelle levering!

Zie hiervoor!

Nette service

In 2 weken "loop" ik tegen wijnen aan die ik graag drink en zich bij Boonstra in het assortiment bevinden. Het lijkt er op dat de smaak van Boonstra ook mijn smaak is...

Zeer goede kwaliteit

Zeer stipt

Lekker wijntje voor een mooie prijs!

Eens in de zoveel maanden bestel ik hier een wijntje waar we erg van genieten, namelijk de Bottega Moscato Petalo Il Vino Dell Amore Piccolo (0,2 Liter piccolo). Net als zoveel artikelen overal is deze helaas ook in prijs gestegen, maar niet zoveel dat we afzagen van aankoop. Doosje 12 stuks besteld, wat snel werd geleverd. Elke zaterdag halen we Chinees en genieten dan samen van een wijntje erbij, feestdag voor ons :) De manier van bestellen op de website, het betalen en ons op de hoogte houden is keurig bij deze zaak. Zeker aanbevolen door ons!

Perfect!

Snel en makkelijk contact

Levering volgens afspraak!

Goede prijs kwaliteit

Vlotte levering, goede wijn voor een prima prijs. Zeer uitgebreid assortiment. Bestellen ging makkelojk en snel.

Buiten dat ze heerlijke wijnen verkopen geven ze ook nog eens een top service. Door een vergissing bij post.nl is de bestelling alsnog door BoonstraWijnen zelf geleverd.

OK

OK

Persoonlijke benadering met goede service

Zeer prettig en persoonlijk geholpen, en een snelle en duidelijke service.

Zeer positief

Bestelling via internet gedaan , Alles snel en zeer correct afgehandeld. Zeker voor herhaling vatbaar

ik dronk in een restaurant deze wijn vond het bij jullie.

prima niks meer veranderen

Vlotte afhandeling van de bestelling

Gemakkelijke en vlotte afhandeling van de bestelling. De juiste wijnen in een goed beschermende verpakking.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.