Mooie Port en wijn besteld en snel geleverd.

Mooi assortiment en vooral hele fijne persoonlijke service..

We komen al vele jaren bij Boonstra over de vloer en zullen dat zéker nóg vele jaren blijven doen. Het liefst rijden we zelf naar Westbroek voor onze bestellingen, omdat het zo'n gezellig uitje is!

Aardige vaklui

Ik kwam langs om een setje Kopke port miniatures op te halen. Ging naar huis met een goed wijnadvies, 5 flessen wijn en een setje port. Leuk gesprek, prima advies

zeer goed

zeer goed

Goeie service

Goeie service

Heel behulpzaam

Fantastisch geregeld, bezorging ging mis, maar dat is niet hun schuld. Hebben mij goed geholpen zodat ik op tijd mijn bestelde artikelen had. Zou ze aan iedereen aanraden. Top bedrijf.

Heel behulpzaam

Snelle levering en prima prijs voor een lekker wijntje

Puik advies en service tot de voordeur

Happy New Year-bubbels voor medewerkers én relaties besteld, met eigen etiket en verpakkingsdoos. Van advies tot offerte tot levering bij de voordeur binnen 10 dagen afgerond. Superfijn in de drukke kersttijd.

Puik advies en service tot de voordeur

Vergeten deel bestelling direct nageleverd

Zeer goede ervaring. Snelle verzending, er ontbrak een onderdeel van de bestelling maar die werd direct nageleverd.

Handige website overzichtelijk en snel en goed verpakt geleverd

Hadden mooie wijn in restaurant gedronken. Volgende besteld en snel geleverd. Blij mee

Mooie wijnen, aardige en professionele service

Redelijk last minute had ik een specifieke fles Port nodig die ik nergens fysiek kon vinden. Gelukkig had Boonstra wijnen ze wèl. We konden het online bestellen en diezelfde middag nog ophalen. Eenmaal daar werden we verrast door de mooie ruimte en vooral veel lekkere wijnen!! We gingen weg met nog 3 flessen en wat leuke proef pakketjes voor kerstcadeau’s

Mooie wijnen, aardige en professionele service

Snelle en goed verpakte levering

Topwijnen in het assortiment

Fantastische service

Toen er ipv 6 bestelde flessen witte port maar 4 in voorraad waren werden we meteen gebeld. Al snel stond het teveel betaalde bedrag weer op onze rekening en werden de 4 flessen bezorgd. Keurig geregeld!

Prima afhandeling van order

Prima afhandeling

Gewoon goed

snelle levering en prima product

Slecht

Op 26 november heb ik een bestelling gedaan. Deze wordt op 6 december bezorgd, dat is ruim 1 week levertijd.

Slecht

Ik wacht al langer dan een week op mijn bestelling.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.