Goed verpakt optijd geleverd

Besteld voor 17:00 is inderdaad de vohgende dag in huis. En Netjes verpakt!

Heerlijke wijnen besteld voor een goede prijs. Levering liet nogal te wensen over door toedoen van PostNL, maar de klantenservice van Boonstra reageerde snel en was erg toeschietelijk, waardoor de levering alsnog (relatief) snel bij ons voor de deur stond.

Snel geleverd!!

De wijn die ik besteld heb is bijna nergens te koop enter prijs was ook goed.

Gemakkelijk besteld, prima geleverd

Gemakkelijk te bestellen, afhandeling en levering prima verzorgd

Lekker snel

In tegenstelling tot andere leveranciers van onze wijnkeuzes is Boonstra vlot in de levering! Aanrader!

Werd gebeld dat 1 deel van de bestelling niet op voorraad was en kreeg de keuze of ik de alles in 1 keer wilde ontvangen of in 2 zendingen. Dat vind ik netjes. Alles wordt ook zeer goed verpakt.

Echt fantastisch

Mijn bestelling was zoek geraakt bij PostNL. Boonstra Wijnen heeft de flessen nog een keer gestuurd. De servicecontract ik fantastisch.

Mooi assortiment en gemakkelijk contact

Mooi assortiment op de website. Heb 2 flessen exclusieve rosé champagne besteld. Werd de dag erna opgebeld dat er nog maar één op voorraad was en dat de leverancier deze ook niet meer op voorraad heeft. Samen naar een passende oplossing gezocht waarbij de heer Boonstra ook flexibel is en echt in het klantenbelang denkt. De eerste fles de dag erna ontvangen. Goed verpakt de om beschadiging te voorkomen.

Goed, snel, vakkundig en klantgericht Heel fijn dat een fles ingepakt kon worden :)

Na bestelling, top service

Wij hebben nu 2x een bestelling geplaatst bij jullie, met een woord geweldig

Plezierige ervaring. Zal in de toekomst zeker weer opnieuw iets bestellen

Supersnelle heerlijke wijnen

Mooi aanbod, en supersnelle levering. Aanrader.

Levering compleet en op tijd

Goed assortiment

Snelle levering. Helder in communicatie. Top. Hier ga ik vaker bestellen.

Snelle levering van lekkere wijnen

Snelle levering van lekkere wijnen

Goede website, bij afhalen van een bestelling goede begeleiding / advies.

Perfect in alle opzichten

Bestelling makkelijk geplaatst, Netjes afgeleverd in een doos. Snelle levering. Alles verliep vlot.

prima, snelle service

online besteld in een eenvoudig en duidelijkproces, goede communicatie mbt zending en netjes afgeleverd.

Tevreden

Snel en prima geleverd.

Vlotte levering, bijzonder assortiment.

Je koopt niet elke dag een 40 jaar oude port. Op voorraad, mooi verpakt en de volgende dag in huis. Ik

Helemaal super!!

De bestelling was makkelijk te plaatsen en is snel en volledig geleverd.

Snelle verzending en ruim assortiment

Super snelle verzending, alles kwam goed verpakt en veilig aan. Ruime keuze aan topwijnen en bubbels, raad zeker aan om hier te bestellen!

Mooie keuze aan wijnen

Snelle levering en je wordt keurig telefonisch op de hoogte gebracht als er vertraging is.

Snelle en goede service.

Bij mijn bestelling werd aanvankelijk de verkeerde (betere) flessen wijn geleverd. Na mijn telefoontje hierover werd direct de juiste wijn opnieuw geleverd en kreeg ik twee extra flessen kado. De eerste zending geretourneerd met de meegeleverde retour sticker. Al met al een correcte service.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.