Snelle levering, per abuis kreeg ik de verkeerde wijn. (Zelfde wijnhuis) geleverd. Op mijn mail kreeg ik een snel antwoord en een prima oplossing. Ik raad zeker aan hier te bestellen.

Snel gevonden, makkelijk besteld en snel en correct geleverd.

Eerste bestelling bij Boonstra vanwege een door mij gezochte wijn. uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Lekker wijn

Ik heb buio besteld heerlijk ....Ciaooo

De bottega gold flesjes (200ml) zijn niet de kleur goud zoals de grote flessen. Dit was niet duidelijk aangegeven.

keurige snelle levering

k

Alles goed , behalve ( te ) grote verpakking

Prima wijnhandel met dito wijnen en juiste prijsstelling

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Uitgebreide keuze, goede service, goede prijzen

Voor het eerst gebruikgemaakt van BoonstraWijnen door een wijn die ik proefde bij een (verzorgd) valentijnsdinner. Via internet kwam ik bij BoonstraWijnen die interessante en onverwachte wijnen hebben, zeker voor methode traditionel/bruisende wijnen, gecombineerd met aantrekkelijke prijzen. Makkelijk bestellen en snel in huis (gratis geleverd bij bestelling boven 50 Euro)

Top service!!

Bestelling laten afleveren op postnl punt. Maar zij hadden aan iemand anders meegegeven. Contact opgenomen met Boonstrawijnen, direct opgelost. Op 1e werkdag verzending opnieuw verzonden, met een extra artikel erbij.

Goede telefonische service + bezorging

Via de telefoon goed geholpen om zo samen 2 mooie wijnen uit te zoeken als kado. Alles netjes afgehandeld daarna, de betaling, bon elektronisch ontvangen en ook precies op tijd bezorgd zoals afgesproken. Heel fijn!

Goede wijnen voor een goede prijs.

Snelle levering en goede informatie.

Great Sardinian wines in stock

I was really excited to see Sardinian wines in stock, immediately ordered and they arrived quickly and in great conditions.

Prima assortiment en prijzen

Was snel binnen, assortiment is goed.

Snelle levering, goed product voor goede prijs

Snelle levering, goed product voor goede prijs

Goed product en super service!

Fijn product, goede service en overzichtelijke site.

Zeer goede service en vriendelijk.

Vriendelijk en snel ook nadat ik verkeerde postcode had gegeven heel snelle levering, top.

Prima duidelijk en goed geregeld

Super geregeld, snel antwoord op mijn mails en volgende dag mn pakketje kunnen ophalen Stond klaar voor het rolluik.

Goed contact via email

Mijn favoriete wijn voor een redelijke prijs zonder verzendkosten als ik voor €50,00 bestel, prima deal

Top. Snel, gemakkelijk en een mooi assortiment

Goede website, mooie wijnen. Snelle levering, keurig verpakt

Heerlijke wijn en heel snel geleverd

Top !!

Snlele levering, goed verpakt zeer tevreden !

Vriendelijk en kwaliteit

Bij Boonstra is het echt altijd goed! Mooi aanbod, prima prijzen, snelle verzending en vriendelijke communicatie.

Altijd iets goeds onder de kurk dankzij Boonstra.

Bestellingen via de website worden direct, persoonlijk en vriendelijk afgehandeld. Voor elk probleem wordt een oplossing gevonden! Bezorging is nooit een bezwaar! Helemaal top!

Goede service en gezellig aan de telefoon!

Super snelle correcte levering

Na het bekijken van de website, hier mijn wijn besteld. Omschrijving klopte met mijn smaak beleving. Omdat je per fles kan bestellen 2 andere flessen extra besteld om te proeven, deze viel iets tegen tov de inschrijving. Tevens een handgeschreven persoonlijk bedankje in de doos erbij wat zeer attent is.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.