Zeer snelle levering en mooi product

Snelle levering en ze bieden mooie producten aan.

Mooi assortiment in combinatie met een super service

Via onze zoon bij Boonstra terecht gekomen en wij zijn verkocht. Heerlijke wijnen en een geweldige snelle en goede service. Nu al een feestje als de bestelling van Boonstra bij ons wordt afgeleverd!

Mooie produkten. Snelle & goede levering!!!

Uitstekend!

Mooie wijnen en perfecte service.

Prima snelle service

Fijne website, makkelijk bestelling plaatsen en snelle bezorging. Top

Goed en snel geleverd

Snel en goed geleverd.

Klein maar fijn

Prosecco, altijd lekker maar vaak is een fles te veel. Een trouvaille deze kleine flesjes

Snelle levering, degelijk verpakt en ik werd keurig geïnformeerd over de kleur van de verpakking.

Levering zoals verwacht, goede prijsstelling

Ondanks de drukte rond de feestdagen heb ik de wijnen keurig op tijd ontvangen

Snel en goed geleverd

Betrouwbare slijterij!

Ik heb al eerder bestellingen geplaatst. Ben zeer tevreden en aan de telefoon zo vriendelijk, heel attent. De bestellingen heeft nu iets langer geduurd dan voorheen. Komt misschien door de drukte van ‘corona’. En ze hebben lekkere wijnen. De mosketto is ècht een aanrader!

Goede wijn en snel geleverd

Tot de volgende bestelling !!

Top en snel geleverd

Fast and Reliable

Fast delivery, Wines are good

Wat een super bedrijf!

Heel fijn geholpen! Goede service. Zeker een aanrader.

Wijnen,wijnen,wijnen!

Goede producten, fijn contact stevig verpakt! Wij hadden een grotere bestellingen

snelle en vlotte levering

Onze favoriete wijn en nog een goede prijs ook en een perfecte levering. Wat wil ik nog meer

Mijn ervaring is Top.!

Heerlijke wijn, snel geleverd en in de doos een kaartje met een handgeschreven bedankje.! :) Dus Top.!

Goede en snelle service!

Snelle service en prima geprijsd

Goede website, mailings met informatie, ik ben tevreden

Perfectie!

Snelle afwikkeling, goed verpakt, mooie wijnen! Wat wil een mens nog meer!

Ik kom zeker terug

Voor de 2 keer besteld bij Boonstra, was er vertraging en onduidelijkheid over mijn levering. Na mijn commentaar hierover heeft Boonstra direct en helder gereageerd en naar tevredenheid opgelost.

Fijn adres!

Op zoek naar bijzonder gedestilleerd bij Boonstra beland. Mooie collectie. Levering prima verzorgd.

Persoonlijk, snel en kwaliteit

Wat was ik blij dat ik eindelijk mijn favoriete wijn uit Sardinië online heb gevonden. Het bestellen ging eenvoudig en de levering supersnel. Inclusief persoonlijke noot. Leuk. Dit was mijn eerste bestelling online van wijnen, maar ik kom hier zeker terug.

Lekkere wijn en prima service

Aantal keer bestelling gedaan bij Boonstra wijnen. Heerlijke wijn voor een mooie prijs. De mini prosecco als presentje duwde de review naar uitstekend.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.