zondermeer klasse

Bij de bestellingen die ik tot op heden heb gedaan is alles snel en perfect afgehandeld. Geen enkel probleem of klacht gehad.

Goede prijs en zeer correcte en snelle levering.

Uitstekend !

Top kwaliteit wijnen, zeer duidelijke website. Zeer verzorgd informatie materiaal. Bij bezorging wijnen verpakt in extra stevig karton. Heel klantvriendelijk.

Fantastische wijnen, geweldige service

Wat ben ik blij dat ik Boonstra Wijnen heb ontdekt. Uiteraard allereerst vanwege de heerlijke wijnen op alle niveaus, maar zeker ook vanwege de geweldige, persoonlijke service. Alles volgens afspraak, zeer flexibel en betrokken. Service en kwaliteit staan met hoofdletters geschreven als ik denk aan Boonstra Wijnen.

Prima service. Netjes op tijd geleverd

Ik ken de wijn van een eerdere proeverij (overigens bij een andere wijn handel) en was op zoek naar de wijn en kwam toen op de site van boonstra terecht. Prima keuze zo blijkt nu en voor herhaling vatbaar want wij zijn dol op de carmen chardonnay premier 1580!

de juiste wijn snel geleverd ;-)

Ik zocht de blush die wij op Curacao gedronken hebben en bij jullie gevonden!!! Goede aanbieding. Snel en netjes verpakt geleverd

Mooi aanbod, snelle levering

Brede keus aan interessante Italiaanse wijnen, snel geleverd.

Goede service, heerlijk wijn!

prettig, snel en goed geholpen.

Wijn zelf opgehaald in Westbroek. Stond keurig klaar zoals aangegeven.

Brede assortiment, goeie prijzen

Lekkere wjjn, overzichtelijke site, snele bezorging en goed verpakt.

Een hele goede service.

Superwijn en snelle levering

De Italiaanse wijnen van Boonstra Wijnen zijn altijd heerlijk en worden na bestelling snel thuis bezorgd.

Super bedrijf eeg tevreden

Top service en heerlijke wijnen

Alles prima ontvangen

Goede ervaring!

Goede prijzen, snelle verzending. Top!

Goede service en heerlijke wijn

Na een top wijn te hebben gedronken in een restaurant via speurwerk uitgekomen bij Boonstra. Vrijdag besteld en kon het met de service diezelfde avond al ophalen!

Altijd perfecte kwaliteit en goede service

Zeer plezierig, mensen met kennis van wijn! Al jaren een betrouwbaar adres waar we verschillende wijnen bestellen. Inloopmiddagen zijn ook aan te raden!

Top wijnwebshop

Recent voor de eerste keer 'n bestelling gedaan bij Boonstra Wijnen en erg tevreden over de afwikkeling. Prima assortiment wijnen en snelle levering.

Heerlijke wijnen, goede bezorging!

Wat een mooie en betaalbare wijnen. Ook de bezorging was goed en netjes. Leuk om extra foldermateriaal met interessante weetjes te ontvangen. Ik zal zeker online nog een keer bestellen. Sowieso smaakt de wijn naar meer.

Mooie wijnen, snelle levering

Afgelopen week voor het eerst een bestelling gedaan bij Boonstra. De heerlijke port die we dronken in een restaurant in de buurt, werd geleverd door Boonstra, dus gelijk twee flesjes besteld. Het bestelproces was makkelijk. Helaas ontving ik geen track&trace, dus het pakje werd geleverd bij de buren omdat ik niet thuis was. Maar eind goed al goed. Het is een verjaardagskadootje voor mijn man, dus hopelijk kunnen we binnenkort genieten van een heerlijk glaasje port bij een kaasdessert!

Geweldige Port, goede service !!!!!!!!!!!

Via kennis terecht gekomen bij Boonstrawijnen. Super service en communicatie. De Port ramos pinot Adriano is in 1 woord Ge - wel - dig !!!!!!!

Kundige , vriendelijke mensen die eerlijk zijn.

Door een wijnproef avond zijn wij terecht gekomen bij Boonstra Wijnen. Sindsdien zijn wij bij hun gebleven. De wijnen worden rechtstreeks uit Italië geleverd. Doordat zij zelf daarnaartoe zijn gegaan om te proeven en het bedrijf te leren kennen zijn ze goed ingelicht. Door de de wijnen te kennen kunnen zij ook een goed advies geven. Tevens kan je altijd even proeven om te kijken of het wat voor jou is. Je ben altijd welkom, ook in corona tijd als je een afspraak maakt.

De klantenservice is heel fijn en reageren erg snel op vragen. Als er iets mis is wordt het direct voor je geregeld. Een goede site, goede kwaliteit en fijne service!

Uitstekend bezorgd.

Jullie hebben een duidelijke website en makkelijk om te bestellen. De wijnen werden op tijd- en goed verpakt geleverd. Levertijd werd heel duidelijk aangegeven. Tot de volgende bestelling! :))

Top !

Mooi assortiment, fijne aanbiedingen en snelle levering, wat wil je nog meer ?

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.