zeer goed

Goed aflevering thuis. Tijdstip werd vooraf afgestemd.

Prima, goede prijs en snelle levering

Wij zochten een specifieke wijn en Boonstra kon die leveren tegen een heel scherpe prijs. Met als bonus ook nog dat de wijn in geschenkverpakkingen kwam. Keurige, snelle levering.

Heerlijk!

Wat een geweldige (web)winkel, heerlijke wijnen, met mooie smaken en eerlijke prijzen..keurig verpakt en verzonden.

Fantastische service en grote collectie heerlijke wijnen

Prima wijnen

Goede kwaliteit snel geleverd

Ruime keuze in goede wijnen, snelle levering

Eerste keer besteld, service zoals je hoopt. Snel en goed geleverd. Nu genieten van de wijnen

Heerlijke wijnen en snel geleverd!

Bestel regelmatig mijn favoriete wijn. Ik ben uitermate goed te spreken over de snelle bezorging en alles wordt altijd goed verpakt!

Goed advies, prima wijn en top service!

Altijd een snelle reactie en levering. Ruim assortiment en altijd vriendelijk en gezellig.

Goede kwaliteit, breed assortiment en adequate service

Zaken doen is gunnen. Boonstra heeft wmb een hoge gun-factor door de wijze waarop je wordt benaderd, de verscheidenheid in smaak en prijs en de service.

Dit was de 1 ste x dat ik bij Boonstra wat besteld heb. Goede service, snelle levering en heerlijke rosé!

Vriendelijk bedrijf snelle levering goede service

ze reageren snel zijn erg vriendelijk. De bestelling was snel geleverd

Heerlijk

De rode, witte en rosé Mosketto met minder alcohol zijn werkelijk heerlijk. Er zit een kleine sprankel in. De bestelde proefdoos was zo leeg. Het mooie is dat vrienden deze op Curaçao ontdekt hebben en tot onze grote verrassing gewoon hier verkrijgbaar. Scheelt weer mee terug nemen.

Buitengewone serviceniveau

Jaren geleden, tijdens een borrel in combinatie met juwelier Strego in Hilversum, kennis gemaakt met de Heren van Boonstra Wijnen. Hartelijk ontvangen & vervolgens hebben zij belangeloos kennis gedeeld. Zeer gewaardeerd & wij komen altijd graag langs, nu in Westbroek.

Vlotte levering en prima prijs/kwaliteit

Goeie ervaring met Boonstra. Snelle levering prima verpakt en beste prijs voor dit product. Klein rekenfoutje op de website werd razendsnel gecorrigeerd!

Prettige ontvangst en professionele evoorlichting in een ontspannen sfeer.

Een aantal malen hier geweest en onder de indruk. Een prettige ervaring in een sfeervolle ambiance. In het assortiment is voor elk wat wils, qua prijs en smaak.

Allereerst heerlijke wijnen, maar ook een overzichtelijke website en snelle, correcte levering

Omdat ik een speciale wijn zocht maar die bij de slijter in de buurt niet kon vinden kwam ik via internet bij Boonstra Wijnen terecht. Ze hebben een duidelijke website, regelmatig aanbiedingen en er wordt snel geleverd. Ook is de verpakking deugdelijk en goed. Kortom: Ik ben een tevreden en regelmatig terugkerende klant.

Goede service vriendelijk snelle reacties en levering.

De ameretto is echt een aanrader. Ze bezorgen snel en reageren vriendelijk en snel op verstuurde e-mails.

In 1 zin:Super geregeld

Snelle,duidelijke en goede service. En wat een heerlijke wijn die sacchetto pinot grigio! Volgende bestelling komt er binnenkort weer aan.

Top service van topwijn

Al jaren vaste klant. Mooi assortiment, nette prijzen, topservice

Prima op alle fronten

Lekker en op tijd

Erg goed

Ben telefonisch benaderd voor overleg en de bestelling is prima afgehandeld.

Heerlijke kwalitatieve wijnen, snelle bezorging!

Heerlijke kwalitatieve wijnen, snelle bezorging!

Duidelijk en snelle levering

Prima op tijd geleverd. Prima!

Heel goed geadviseerd

Ik, totale wijnleek, wilde een wijnliefhebber een goede fles cadeau doen. Telefonisch heeft Wieger mij een wijn geadviseerd die ‘niet kon missen’. En hij miste inderdaad niet, de fles viel goed in de smaak!

Heerlijke wijn in prachtige verpakking !

Levering oké

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.