Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Er was wat onduidelijkheid over mijn bestelling, maar dat probleempje werd snel, vriendelijk en zorgvuldig opgelost
4 October 2021
Mieke
Overloon
pools aardewerk scherp geprijsd, mooi & goed verpakt, geleverd volgens afspraak
2 October 2021
Anne-Sophie
Deventer
Goede service, heel goed verpakt voor verzending en het presentje erbij waardeer ik zeer
18 September 2021
Paula
Lisse
Snelle levering zoals beloofd en mooie geschenkdoos erbij. Waarschijnlijk omdat ik ook een cadeaukaart heb besteld. Maakt het extra leuk om zo de cadeaubon als cadeau te geven!
22 July 2021
Ingeborg
Almere
Aardige geholpen en snelle verzending
16 July 2021
Lisetta
Geleen
Goede service, meedenkende mensen
19 June 2021
Anneke
Voorburg
Er was even wat onduidelijkheid over mijn bestelling,maar vervolgens van peets lifestyle een mail gehad en het was opgelost.
15 June 2021
Christina
Rotterdam
Heel fijn contact, mooie webshop met mooie producten. Snelle levering, en goed verpakt.
15 June 2021
Els
Waardenburg
Na afleveren pakket door een koerier bleek de bestelling niet volledig, reactie, napluizen waar het mis is gegaan was fantastisch, zeer adequaat en vriendelijk.
8 April 2021
Marry
Maasland
Goede webshop, snelle levering, prachtig product. Ik mis alleen de factuur, waar ik wel om gevraagd heb. Zal nog wel komen per Email.
28 March 2021
Aad
Veghel
Optijd geleverd
24 March 2021
Henk
Rotterdam
Persoonlijk ga ik hier niets meer bestellen. Een verkeerd geleverd product en er wordt geen oplossing geboden. Het kost mij enorm veel tijd, werk en ergernis dat dit niet serieus wordt genomen. Ben er klaar mee!
10 March 2021
Wilma
Gorinchem
Wij hebben alles netjes geprobeerd af te handelen en nog steeds u heeft alle tijd om mij
door te geven wat de maten zijn van u ontvangen product. We hebben alle begrip voor de
situatie en hebben daarom ook gezegd dat u meer tijd heeft om de afmetingen door te geven.
wij vinden het dan ook jammer dat dit u reactie is.
Het was de eerste keer dat ik bij Peets Lifestyle heb besteld, maar zeker niet de laatste keer . Super snel verzonden en netjes ingepakt ....helemaal blij mee
26 February 2021
Ellen
Pernis
Wat een mooie website en wat hebben jullie een ruime sortering. Ik vond het fijn om mooie spullen van Bunzlau Castle te bestellen. En een feestje om (mooi ingepakt) te ontvangen Wat betreft de webshop, vond ik het onhandig dat ik niet tussendoor in mijn winkelmandje kon kijken (mogelijkheid van winkel naar winkelmandje en terug naar "verder winkelen'. Dat is wel een verbeterpunt.
22 February 2021
Brigit
Leidschendam
Bedankt voor u reactie we gaan dit aanpassen zodat het wel mogelijk is om "verder te winkelen" en tussendoor in het winkelmandje te kijken.
Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik deze binnen een paar uur geannuleerd. Gelukkig was er nog niets verstuurd. Binnen no time bevestiging van de annulering en mijn geld is ook heel snel teruggestort op mijn rekening.
7 February 2021
EP
Barendrecht
Een van de bestelde artikelen was niet op voorraad. Ik werd gebeld met de vraag of ik een vergelijkbaar artikel wilde bestellen of mijn geld terug wilde, Alles keurig verpakt.
23 January 2021
Jose
Poortugaal
Ik heb een setje theedoek en handdoek besteld. Boven verwachting ben ik geholpen. Mijn e-mail met de vraag of ik het pakketje kon ophalen werd binnen een half uur beantwoord en ook de mailcorrespondentie daarna was erg vriendelijk en snel. Ook was de bestelling mooi ingepakt. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker nog een keer bestellen.
23 January 2021
Renata
Haarsteeg
Super snelle en perfect ingepakte levering..
19 January 2021
Tonny De Rooy
Amstelveen
Fijne hulp en vakkundige visie van petra. Ik ben weer blij met mijn aankopen. Zeker Tot volgende keer, ineke
16 January 2021
Ineke
Kerkdriel
Niets mis mee
13 January 2021
Wilma Klatten
Gorinchem
Makkelijke website, snelle levering, goede kwaliteit
12 January 2021
Alies
Terschuur
Netjes verpakt. Snel ontvangen.
1 January 2021
Maxime
Enkhuizen
super snel met leveren goed verpakt was goed tevreden
ingrid meuwese
anna paulowna
Bestelling werd snel en mooi verpakt geleverd.
Petra
Egmond aan Zee
Nette service, mooie artikelen, vlot verzonden.
Hetty
Asten