Makkelijk bestellen en afhalen. Bestelling was op tijd klaar en alle afmetingen waren exact.
Precies de kunststof strip welke ik nodig had. Keurig verpakt!
Goed verpakt, snel bezorgd, mooi materiaal, zoals op de website beloofd.
Snelle en vlotte service. Internetsite was goed en duidelijk wat het bestellen betreft. Juiste aflevering van de bestelde producten.
het vraagt even thuisraken maar heel fijn hoe groot de moeglijkheden zijn om naar eigen wens iets te vinden
Gestroomlijnde levering van bestelling tot en met afhalen
De klantendienst heeft mij uitstekend geholpen bij het bepalen van het juiste product. Levering was zeer vlot. Spiegels zien er top uit!
Was op zoek naar stabilisatiestang. Duidelijke site.
Glas was goed veilig getransporteerd door een hele vriendelijk vrouw en paste precies
Ik had niet helemaal de juiste keuze gemaakt. Maar werd gebeld en dat werd uitgelegd. Heel fijn anders was het geworden wat niet helemaal goed zou zijn. Top.
Kwaliteit en levering prima en conform afspraak
Zou zo weer iets bestellen
Ik heb het wat glasplaten besteld in gekleurd glas, afmetingen en afwerking ware prima. Snel en op tijd geleverd.
Fijne klantenservice, ook bij eventuele retourzending een beleefd contact en advies.
Ik vond het bestel proces dmv de configurator een beetje onduidelijk maar snel reactie bij het stellen van de vraag en prima service
Je krijgt wat je besteld. Fijn geholpen en alles is helemaal duidelijk. Erg fijne ervaring.
Levering volgens afspraak
Zoals verwacht gewoon goed.
Ruime keuze maar standaard U-profielen alleen maar per lengte van 6 meter te bestellen. Moeilijk te transporteren, onnodig lang en zo ook erg duur. De 2 + 1 meter U profiel plus rubbers voor plaatsen douchewand koste me EUR 188. Uiteindelijk heb ik resp. 4 m en 5 m over..... Eindconclusie: in mijn geval , veel te duur, maar ze hebben wel bijna alles ...
Beste Erik, dankjewel voor het nemen van de moeite om je ervaring te delen. Bij een beoordeling kijken wij vooral naar hoe het functioneren van ons bedrijf is ervaren: is er geleverd wat er is besteld, is het contact duidelijk en correct verlopen en zijn afspraken nagekomen. Juist daarom vinden we het jammer dat deze punten in de beoordeling niet worden meegenomen, terwijl het bestelproces en de afhandeling volgens ons zijn verlopen zoals je dat mag verwachten. We hebben geleverd wat er is besteld. Nadat bleek dat er in eerste instantie rubbers voor een andere glasdikte waren gekozen, heb je zelf de juiste rubbers opnieuw besteld. Omdat er haast bij was, hebben we deze direct naar je opgestuurd. Wat betreft de profielen zelf: de U-profielen die je hebt besteld zijn geen doucheprofielen, maar profielen die bedoeld zijn voor onder andere kantoor- en scheidingswanden. Deze worden standaard geleverd in lengtes van 6 meter. Dit staat ook expliciet vermeld bij het product, inclusief de opmerking dat deze profielen niet geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. Voor badkamer- en douchetoepassingen bieden wij andere oplossingen aan, zoals doucheprofielen die op maat besteld kunnen worden of profielen met rubbers van circa 2400 mm lengte. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor dit type toepassing en liggen qua prijs ook op een heel ander niveau (ongeveer € 65,- inclusief rubbers). Deze zijn te vinden in de categorie douchebeslag op onze website (https://www.glasboertje.nl/glasbeslag/douche-glasbeslag/douche-montageprofielen). Als je uiteindelijk ongeveer 3 meter profiel nodig hebt en ervoor kiest om langere lengtes te bestellen, begrijpen we dat dit achteraf niet ideaal voelt. Dat is echter wel een keuze die vooraf wordt gemaakt. We denken graag mee en als je vooraf contact met ons had opgenomen over toepassing, lengte of budget, hadden we je hierin kunnen adviseren. Dank voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben of in de toekomst ergens tegenaan lopen, dan helpen we je uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje
Precies passende spiegels ontvangen met het juiste advies qua materialen om deze aan de muur te kitten.
Glasreiniger airosol onmisbaar in je keuken. Verzenden duurde wel lang maar er zaten feestdagen tussen. Zou worden thuisbezorgt dat betaal je ook extra voor maar we konden het alsnog zelf op gaan halen bij een post.nl locatie
Mooi product Kleine leveringsfout is direct rechtgetrokken. Prima service
Het bestelde snel geleverd en super ingepakt, mooi produkt
Op de website kon ik gemakkelijk mijn nieuw keukenplankje specificeren. Op de aflevertijd kon ik niet telkens aanwezig zijn, instructies voor plankje achterhuis plaatsen werden keurig gevolgd met vriendelijke mails. Top service!
Super goed geholpen. Had met spoed een ophangset nodig voor een spiegel. Werd heel netjes geregeld.
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.