Alles keurig volgens afspraak gegaan. Contact, telefonisch als wel in site heel goed.
Fijne glas spray
Na online bestelling. Werd er duidelijk en snel overzichtelijk gereageerd via mail. Bij aankomst om het product af te halen volgens afspraak. Werd je snel en vriendelijk geholpen. Bedankt nog
Easy to find what I needed on the website, product very well described. I received excellent support as soon as I had questions. The support agent went above and beyond to help me with my order. Product arrived in good time, very well packaged, and works well. 100% happy.
Makkelijk te bestellen Snelle levering
Top bedrijf! Glasplaat voor een tafel besteld. Super makkelijk via de duidelijke site te bestellen! Snel geleverd! Heb veel bedrijven benaderd voordat ik bij glasboertje terecht kwam. Overal konden ze me niet helpen..bij glasboertje was het met een paar klikken online besteld!
Duidelijke website waarop eenvoudig aangegeven kon worden hoe de glasplaat eruit moest komen te zien en hoe hij afgewerkt moest worden. Goede communicatie rondom de verzending en een sympathieke chauffeur die het kwam afleveren. Top dus!
Ze doen wat ze beloven.
Prachtig product, goede prijs kwaliteit verhouding, prima service!
Het middel doet waarvoor het dient. Perfect!
The only ddowm side is the waiting period :-) . Other than that, it was extremely good experience. I even needed to stop the order to take exact measures of the table, and that was working perfectly. Thank you!
Bestellen en leveren ging vlot
Op tijd geleverd prima verpakt vriendelijke chauffeur.
Prettige configurator waarbij adhv alle vragen elk glaspaneel kan worden ingevoerd. Je ziet direct de prijs. netjes bevestigd, order op tijd, gewoon zorgeloos kopen.
Voor het vervangen van verouderd glas in het kozijn van de garage ben ik opzoek gegaan naar een leverancier. Al snel kwam ik uit bij glasboertje.nl hier heb ik het gewenste glas besteld. Dit was voordeliger als de glaszetter in de buurt. Een weekje later kon ik de bestelling al ophalen, het werd zelfs in mijn auto gelegd! Goede service een een mooie ervaring. Inmiddels zitten de ruitjes netjes in het kozijn en kan deze weer jaren vooruit. Bedankt glasboertje!
Everything good and in time.
De glazen plankjes werden netjes geleverd. Ze zien er goed uit
Online glasplaatjes ( gekleurd glas als planchetjes) Keurig zoals aangegeven schadevrij bezorgd. Helemaal tevreden.
Prima kwaliteit spiegel van 3mm dik. Deze dikte is niet overal te krijgen.
Goed verpakt. Erg tevreden
Besteld en snel geleverd.
Snel verstuurd maar waardeloos voor de spiegelverwarming. Helpt helemaal niks.
We vinden het best een beetje bijzonder om via een review te moeten lezen dat een geleverd artikel slecht zou zijn en het niet zou doen. Omdat we hiervan geen melding hebben gehad, hebben we dan ook geen idee wat er mis zou kunnen zijn. Wellicht heeft u het verkeerd aangebracht op de spiegel of verkeerd aangesloten. Zo werkt een verwarming niet goed als deze achter een dimmer is aangesloten. Of wanneer deze niet direct achterop de spiegel is geplakt. Er kunnen meer oorzaken zijn dat iets niet goed werkt en het hoeft niet meteen aan het product te liggen. De spiegelverwarmingen die wij verkopen zijn van topkwaliteit en hebben een CE -Keurmerk. Deze worden o.a. ook door de vakhandel en sanitairzaken gebruikt. Wij verkopen deze al vele jaren en hebben er nog nooit één klacht over gehad. Een spiegelverwarming die goed is aangesloten en gemonteerd zal de spiegel verwarmen. Op een verwarmd oppervlak slaat geen condens neer. Als uw spiegel niet warm (genoeg) wordt, dan is er iets mis. Dan zult u moeten controleren of het goed is aangesloten, er stroom op de draad zit (230 Volt), ZONDER dimmer is aangesloten en/of deze verwarming juist is aangebracht (direct achterop de spiegel i.p.v. achterop een houten plank o.i.d.). Mocht dit allemaal het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken naar een oplossing. Een product moet namelijk gewoon goed zijn. Daar staan wij als bedrijf ook voor. Maar we vinden het wel fijn (en fair) om even geïnformeerd te worden als iets niet goed zou werken in plaats van dit via een review te moeten lezen. Dit schetst namelijk een verkeerde indruk van ons als bedrijf en de producten die wij leveren. Er kan met het product iets aan de hand zijn maar het kan ook een installatiefout zijn. Het bieden van aftersales en het oplossen van een eventuele klacht hoort ook bij een beoordeling te worden meegenomen. Maar we zijn niet in de gelegenheid gesteld om hierin iets te kunnen betekenen. neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft, we lossen dingen graag voor u op. Met vriendelijke groet, team GlasBoertje.nl
Goede prijs. Ziet er heel mooi uit. Op maat laten maken.
Wij hadden glasplaatjes besteld voor onze spiegelkast in de badkamer. Site is duidelijk. De ook bestelde houders werden apart verzonden en hadden we na een dag al binnen. De glasplaatjes duurden iets langer maar komen ook met speciaal transport en zaten zeer goed verpakt. We hebben zelfs een plaatje extra gekregen. Top!
Snel, duidelijk, mooi en een goede aflevering.
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.