Pluspunten
Duidelijke website Handige chat service waar je direct antwoord krijgt De goedkoopste van alle glashandelaren op het net
VerbeterpuntenBeschermhoekjes op ruiten en spiegels zodat je bij het verzetten niet zo snel een hoekje beschadigd.
Pluspunten
EERST VIA SITE EN DAARNA NOG WAT TELEFONISCHE UITLEG. PERFEKT. GOEDE COMMUNICATIE EN DUIDELIJKE AFSPRAKEN. CHAPEAU
Pluspunten
Lekker gemakkelijk bestellen, goede communicatie en afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Meer dan geholpen door Michel, hij denkt mee en heeft oog voor detail.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed bereikbaar en duidelijk advies
Pluspunten
Ik had telefonisch en via mail goed contact
Pluspunten
zeer goed telefonisch advies
Verbeterpuntentoelichting van ophangsysteem is erg algemeen terwijl er meerdere specifieke systemen worden toegepast
Pluspunten
2 grote spiegels besteld voor de fitnis kamer. Ze hangen inmiddels en het ziet er top uit! Geen enkel krasje of beschadiging. Perfecte levering. Jammer dat ik geen foto kan laten zien via Kiyoh. Het is zo mooi geworden :)
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Direkte communicatie wanneer je hun website bezoekt; Zeer duidelijke communicatie en snelle reacties op vragen. Een zeer correct bedrijf, waarmee het prettig zaken doen ise
VerbeterpuntenGeen, was elk bedrijf maar zo klantvriendelijk en duidelijk!
Pluspunten
vlotte bestelling levering volgens afspraak heel klantgericht: geleverde spiegel had verkeerde afmetingen, één telefoontje volstond om dit zonder discussie op te lossen!
Pluspunten
Goede en snelle informatie via de chat gekregen. Na aanleiding daarvan de bestelling geplaatst, helder en gemakkelijk. Goede service en blij met het eindresultaat.
VerbeterpuntenAlleen een verbetertip voor de bezorger, want over de rest ben ik zeer tevreden. Zorg dat er realtime informatie over de levering beschikbaar is en dat de klant vooraf exact geïnformeerd wordt over de levering.
Pluspunten
goede informatieverstrekking en snelle levering. Na levering helaas kleine beschadiging aangetroffen. Wordt niet lastig over gedaan, een week later werd de spiegel omgeruild voor een goed exemplaar.
Pluspunten
Prima en handige bestelsite, keurig op afspraak geleverd door vriendelijke man, netjes in onze hal neergezet. Via mail goed geïnformeerd over bestelling, voortgang en tot slot leverdatum en tijd. Producten voldoen aan de verwachting. Kortom, zeer tevreden.
Pluspunten
Goede prijs, afspraken nagekomen, makkelijk te bestellen.
VerbeterpuntenJa, de spiegels zijn oningepakt/ onbeschermd geleverd. Dat heeft tot gevolg gehad dat toen wij ze in huis zetten, er twee scherven afgevallen zijn. Het was fijn geweest als jullie ze met hoekbeschermers hadden afgeleverd / ingepakt hadden
Beste Esther, spijtig te horen dat de spiegel(s) in huis beschadigd zijn geraakt. Omdat het vervoer plaatsvind met speciaal glastransport wordt het glas standaard onverpakt geleverd, geheel op ons risico. Op deze manier bent u verzekerd van een goede en onbeschadigde levering zonder overbodige kosten voor verpakkingen. Omdat we ook begrijpen dat klanten de spiegels en het glas soms nog moeten verplaatsen, vervoeren of langere tijd opslaan bieden we het verpakken als extra optie aan in de configurator. Als u hiervoor had gekozen waren de spiegels netjes ingepakt geweest. Neemt niet weg dat er dan alsnog voorzichtigheid geboden is bij het verplaatsen/opslaan van het glas. Spijtig dat de beschadiging aanleiding geeft om ons niet aan te bevelen
Pluspunten
Goed advies en levert topkwaliteit.
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.