HOTTUB Select Mill >>'douze point!!!'
HOTTUB Select Mill >>'douze point!!!' Van begin af aan voelde dit familiebedrijf vertrouwelijk aan. In de showroom werd dit bevestigd door vader en zoon. We hebben veelal een warm en eerlijk contact met zoon Yostin gehad. Er werd ruim de tijd genomen om meerdere Cube sauna's te bekijken en te ervaren. Het totale plaatje, in combinatie met de prijs/kwaliteit verhouding, besloot ons om direct zaken te doen. Geen seconde spijt van gehad. Sauna werd professioneel en vakkundig geplaatst door Fabian en Berend. Nadat bleek dat er een kleine beschadiging aan de buitenzijde zat kwam Berend dezelfde week nog terug om de sauna strak te maken. Van begin tot eind een zeer fijn contact gehad, en onze eerste sauna ervaring in de houtgestookte Cube is méér dan top !!! Bedrijf en hun producten zijn een dikke aanrader. Je kunt op internet vergelijken wat je wilt, maar beter dan HOTTUB Select ga je écht niet krijgen. HOTTUB Select ontzettend bedankt voor het prettig zaken doen, de service en met name de geweldige sauna die jullie geleverd hebben. Wat een geweldige wellness experience aan huis hebben jullie ons bezorgd! Bedankt!
Beveelt aan
7 November 2025