Overzichtelijk alles perfect

Toppie mooie prijzen goede leveringen

Wrong Items received

Wrong Items Received, they offered 50% refund as one of the options. I agreed but they didn't refund anything

Zeer snelle verzending en levering! Netjes ingepakt. Een aanrader!

Correcte levering op zeer korte tijd

Eenvoudig zoeken naar de juiste producten

er wordt snel geleverd wat ik besteld heb. goede track en trace, goede vervoerder, ik kon het bij een ophaalpuntlaten komen

Scherpe prijs, snelle levering

Scherpe prijs, duidelijke website, goede communicatie, snelle levering.

Snelle goede service

Snelle goede service

Good product

Delivery was 2 days

Perfect en snel geleverd

goede service

happy

Good price and fast delivery. it would be better if you add oil filter to your portfolio

Goede motorolie voor een goede prijs

Ik had voor mijn Peugeot Partner (met een motor die bijzondere eisen stelt aan de gebruikte motorolie) een passende motorolie nodig van een gerenommeerd merk. Dus niet zomaar eentje van de eerste de beste nabijgelegen budgetwinkel. Dankzij de zeer duidelijke en uitgebreide keuzehulp op de website van Motoroliën.nl had ik vrij snel de juiste olie gevonden, die bovendien ook nog eens goed geprijsd is bij Motoroliën. Mijn bestelling werd snel en correct uitgevoerd en geleverd. Een extra prestatie rond de feestdagen.

Vlot en vertrouwd

Vlot en vertrouwd

Ruime sortering, scherpe prijzen,cgoede website en snelle levering.

Snelle levering tegen redelijke prijs

Vlotte service

Vlotte service

Perfect.

Alles ging prima. Alles fijn op tijd.

Goed, snel geleverd

De beste prijs voor een super product.

1 ste keer bij deze leverancier besteld,op 2 dagen bij mij thuis. (was in het weekend besteld). De Classic Castrol olie is ( met verzending inbegrepen) zelfs goedkoper dan bij mijn officiële verdeler in Mechelen waar ik al mijn onderdelen enz... bestel en zelf moet afhalen.

Zeergoed

Zeer vlugge levering

Makkelijk te bestellen en volgende dag binnen. Betaalbare Kwaliteit olie. Pakket kan je volgen via link plus alle informatie per mail.

Goede bestelling en bezorging

zeer tevreden, snel geleverd ondanks de feestdagen.

2-takt olie besteld net voor de kerstdagen, na paar dagen al in huis. Super.

Top webwinkel

Zeer gemakkelijk besteld en vlotjes daags nadien geleverd van Nederland nr België. Top

top olie

top kwaliteit