1e bestelling en prima bevallen

Het was de 1ste keer dat ik bij Motorolien.nl bestelde. Het is mij prima bevallen. Marktconforme prijs en netje op tijd geleverd. Kortom helemaal prima!

goed zoals afgesproken

netjes afgeleverd

Het bestellen en de bezorging van de olie is snel en correct verlopen.

De olie is snel en goed ingepakt ontvangen. Alles naar wens. Als je slechts 1 liter olie besteld is de bezorging relatief prijzig.

Het was perfect

Vandaag besteld de volgende dag al geleverd . Uit stekend

easy and quick!

good prices, easy to order and quick delivery.

Snelle bestelling via paypal

Ik kende deze site niet dus betaalde ik met paypal. Je kan gerust aankopen doen . Bestelling van mij was castrol rem olie hier was de prijs oke. Ik beveel dit aan.

Uitsluitend!

Snelle en correcte levering. Zelf de verkeerde olie besteld maar na een mail hierover op tijd en probleemloos geleverd.

Prima producten

Prima producten en levering

Vlotte levering

Snelle bezorging

Duidelijke website en snelle bezorging!!

Oke

Oke

Spijtig dat het pakket niet kan worden geleverd in afhaalpunt, de bezorgdienst zet pakket in inkomhal zodat iedereen het kan meenemen.

Top-oliën

Uitgebreide sortering met verschillende kwaliteitseisen die voldoen aan de fabrikant van het automerk. Goede communicatie, aflevering duurde wat langer, doch dat lag aan de vervoerder. Dat laatste lijkt meer een vaste gewoonte te worden.

Snel bezorgd, goed ingepakt

Flesje carbarateurreiniger besteld. Volgende dag keurig bezorgd in een doosje. Ze hergebruiken karton als opvulmateriaal in de doos, dus geen gedoe met plastic luchtzakjes en zo. Product werkte goed. Prima!

Op tijd ik ben tevreden Dankjewel

Supersnelle verzending

Binnen 24 uur ontvangen

Doen wat ze zeggen

Snelle levering van het juiste artikel

Het winkelen verloopt als een goed geoliede machine.

Uitstekende on line winkelervaring. Niets meer aan doen.

Prima geregeld

Goede prijs, snelle levering

top

makkelijk bestellen goede prijs en vlot geleverd

Olie voor goede prijs

Alles volgens afspraak

Goede ervaring

voor het eerst 5L Castrol Edge besteld, netjes op tijd en verpakt. Volgende keer weer.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Levering goed ontvangen

Overzichtelijke website,snelle levering, alles goed onbeschadigd ontvangen. Goede prijs.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg