Uitstekend !

1ex besteld en niets op aan te merken

Subliem

De dag ervoor de nodige olie besteld en de dag erna netjes afgeleverd aan huis.

Netjes verpakt

Snelle levering.

Snelle levering, fijne website en makkelijk te bestellen, direct een mail gehad met alle info.

Goedkoop en snel geleverd, super

Prima bedrijf, snelle levering en goedkoopste in a-merken producten.

Doet wat het zegt en houd je op de hoogte

Hier ie besteld. Dat zou de volgende dag geleverd worden en te zien was dat dhl het pkket in ontvangst had genomen, maar het niet bezorgd zou worden. Netjes een mailtje van ze gekregen dat het vertraagd was, dat had ik al gezien maar het is wel fijn dat zij het ook bijhouden.

Top en niet duur

Goede prijs, snelle levering

Liqui Moly carburateur cleaner besteld voor de motor. Kon hem hier voordelig bestellen en de volgende dag in huis!

Snelle correcte levering

Gewoon top

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Teleurgesteld

Het product werd te laat verzonden. Ik bestelde Castrol 5W30 Long Life titanium motorolie. Hetzelfde product kwam niet aan, het normale product wel. Nooit meer. ik heb twee keer gebeld.. contactpersoon was heel onvriendelijk. Een slechte ervaring genoeg voor mij

Prima producten en goede bezorging

De producten werden goed verpakt geleverd en uiteraard zijn de producten zoals besteld. Prima service.

Snel, correct en prijstechnisch goed

Goede kwaliteit Snel geregeld Snel geleverd Goede prijs

Goede prijs, snelle verzending

Duidelijke website, goede prijs, ruim assortiment oliën, snelle verzending!

Super snel

Zee goede service.

Ik heb olie besteld en volgende dag was binnen.

En ze zouden nog beter willen worden.

Van zoeken over bestellen tot uitpakken, alles helemaal prima hier. En iedere keer opnieuw. Ze hebben het goed voor mekaar. Tot de volgende.

NA

nvt

nvt

Helemaal tevreden

Geweldige service

Excellent, rien à dire !

Des vrais pros ! Colis impeccable , livraison rapide, prix excellent et service au top. Merci à vous

Snelle bestelling, late levering

Ik heb nu 2x motorolie besteld en 2x te laat geleverd door DHL. Wel echt jammer! Verder tevreden over de bestelling.

Product zoals omschreven en snelle levering

Snelle en vlotte samenwerking

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

compleet assortiment en snel geleverd

compleet assortiment en snel geleverd