Laden reviews...
517 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten de snelle levering en scherpe prijzen. De beoordelingen benadrukken betrouwbare service en duidelijke communicatie. Veel reviews noemen een ruim assortiment en goede kwaliteit. De algehele ervaring is bij de meeste bestellingen positief.
Snelle levering volgende dag thuis!
9 June 2026
Hattem
Alles naar wens verlopen
Peter
Wintelre
Professionele dienstverlening en een prima product.
Fred
Den Haag
Prima service.
Marcel
Poortugaal
Het enige is dat bij bijna veel leveranciers geen actie hebben met na 30-50 euro aankoop gratis levering aanbieden
5 June 2026
A.i
Rotterdam
Snel geleverd kom terug
5 June 2026
Are
Middelburg
Niks op aan te merken goed verpakt me auto rijd weer als een zonnetje alleen jammer dat dhl vanwege een sorteer fout me pakket naar een andere regio had gebracht maar van de rest was het prima
3 June 2026
Carlo
Vuren
Alles is top geregeld. Afleverstation was om die tijd al gesloten. Hebben het opnieuw afgeleverTopd bij een pakketbus.
2 June 2026
Els
Rucphen
Bij mijn zoektocht naar Castrol tweetakt olie, kwam ik bij motoroliën. nl voordeligst uit. Ook de verzending is niet overdreven duur. Ben zeer tevreden !!
2 June 2026
Danny
Wevelgem
Precies wat ik nodig had en snel geleverd.
1 June 2026
Goede kwaliteit producten
29 May 2026
A
sittard
Een van de goedkoopste voor de olie die ik nodig had en snel geleverd
29 May 2026
Ronny
Vortum-Mullem
Goed assortiment, snelle levering
28 May 2026
Ubbe
Olst
Good quality, fast delivery!
28 May 2026
Stavros
Leidschendam
Prima prijs en snelle levering
27 May 2026
Pierre
Waalwijk
Zeeer tevreden , correct geleverd.
27 May 2026
Raf
belsele
Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd. Beste prijs
26 May 2026
Pascale
Holsbeek
Vlotte levering.
26 May 2026
AT
NEDERWEERT
Dinsdag besteld en woensdag in huis.
Jans
Beilen
Bezorger DHL na aanmelding van mijn bestelling 2 dagen reageren niet dus een slechte transporteur. Er is nog bedrijven die pakketten bezorgen het kost niets om te proberen bezorging verbeteren. Met vriendelijke groet M.Arnaut
Mirsad
Spijkenisse
Beste M. Arnaut,
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de levering via DHL niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. De beoordeling lijkt echter betrekking te hebben op de dienstverlening van DHL als vervoerder en niet op onze webshop of de levering vanuit onze kant.
In Nederland zijn er slechts enkele vervoerders met een landelijke dekking van servicepunten die voor een webshop praktisch onmisbaar zijn. In de praktijk gaat het daarbij voornamelijk om DHL en PostNL. Beide vervoerders hebben hun eigen voor- en nadelen en helaas kan het soms voorkomen dat een levering vertraging oploopt. Zodra een bestelling door ons is verzonden, zijn wij afhankelijk van de verdere afhandeling door de vervoerder. Uiteraard blijven wij de prestaties van onze vervoerders wel monitoren.
Met vriendelijke groet,
Team Motorolien.nl
Goede prijs , snelle levering
Erwin
Luttenberg
Prima en snel geleverd.
Hennie
Lexmond
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.
23 May 2026
Séverine