Netjes verpakt, snel geleverd en voor een goede prijs

Ik had olie nodig voor mijn auto en kwam uit bij Motoroliën.nl Goede prijs en ze konden snel leveren. Netjes verpakt in een degelijke doos aan huis geleverd. Zeer tevreden.

zeer snelle levering ook naar België

kwalitatief de beste olie voor mijn mini clubman, zeer snelle reactie van de klantendienst, ook een snelle bezorging, zeker een aanrader

Goed en snelle levering

Alles volgens afspraak

Hell snel verzonden en keurig verpakt

Een uitstekende prijs en super snel geleverd

Een uitgebreid assortiment, uitstekende prijs en super snel geleverd. Bedankt!

Het juiste product snel geleverd

Deze webshop had het juiste type olie op voorraad tegen een redelijke prijs. Ook de verzendkosten zijn redelijk. De volgende dag in huis. Prima, zo zou elke webshop moeten werken.

Geweldige service

Had verkeerd besteld. Na 1 telefoontje alsnog de juiste olie opgestuurd gekregen.

top webwinkel

Met een goede prijs kwaliteit verhouding en nette prijzen, ga zo door!

Ma bine de atât nu se poate

Totul a decurs ca la carte : este o placere sa colaborezi cu asemenea firme. Nota 10 cu +.

• Ne-ai recomanda? Yes

Concurrerende prijs en snel geleverd

Concurrerende prijs en snel geleverd

Snel geleverd alleen 1 min punt niet bij mij bij de appertement voor de hoofd ingang appertement deur niet neerzetten .ik bent al eerder mij pakket kwijt geraakt ..ik was gewoon thuis die dag gewoon aanbellen

Excellent

Zeer goede service

Goede service en snel geleverd.

Snelle levering.

Zeer snelle levering

Supersnelle levering

Op vrijdagmiddag besteld en zaterdagochten geleverd. Top!!!

Prima ervaring en nog voor een goede prijs ook

Snel verzonden en alles goed gecommuniceerd. Prima en voordelig. Zo moet het altijd gewoon.

Prijs-kwaliteit prima, snelle levering

Prijs-kwaliteit prima, snelle levering

Ok

Przesyłka wysłana bardzo szybko niestety nie dotarła do mnie mimo wiadomości od DHL że paczkę dostarczono,zamówię napewno coś następnym razem ale nie z dostawą DHL gdyż nie chce znów się zawieść

• Poleciłbyś nas? Tak

Bestelling levering niets op aan te merken de dag nadien was het daar ook al Gewoon Top !!

Geweldige service!

Zeer snelle verzending

goede organisatie en zeer snelle levering

omschrijving is verwoord hierboven

Duidelijke site, nette prijzen en snel opgestuurd

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over de site, levering, kwaliteit en deskundigheid van het personeel

Prima ervaring

Mijn eerste bestelling bij Motorolien.nl en alles ging heel vlot. Het bestellen was gemakkelijk en de levering was snel binnen. Prima verpakt en gewoon tevreden met alles.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg