snel geleverd volgens afspraak

vorige week Castrol 10w60 5Liter besteld, was de dag daarna al in huis via DHL! Had voor het bestellen even gebeld of het op voorraad was. Uiterst aardige jongen aan de telefoon die met je meedenkt, want ik had de olie die dag echt nodig.

Goed overzicht, en snel binnengekomen

Goed en duidelijk overzicht, goede prijzen... Besteld en volgende dag binnengekomen .

Super gesmeerd

Alles makkelijk en snel besteld en in huis. Top.

Super prijs en snel verzonden

7 liter olie besteld. Super scherp geprijsd, super snel geleverd en erg goed verpakt.

Snelle levering prima verpakt

Snelle levering prima verpakt

Ik ben zeer tevreden over de service en zeer snelle levering...zelfs bij bestellingen op een feestdag alsnog de volgende dag in huis

Besteld en snel geleverd.

correct en optijd

goede ervaring

Overzichtelijke producten lijst en snelle levering

Duidelijke beschrijving van de verschillende producten en toepassing. Zorgvuldig verpakt en snelle levering voor een concurrerende prijs

Scherpe prijs en vlotte levering

Scherpe prijs en vlotte levering, aanrader

Super snel en netjes

Olie makkelijk te bestellen en netjes verpakt de volgende dag ontvangen.

Veel producten en goede prijzen

Groot assortiment van Liqui Moly producten tegen lage prijzen. Duidelijke website en snel geleverd.

goed product voor scherpe prijs!

Zoals verwacht

Binnen 2 dagen bezorgd

Tevreden

Olie besteld via eenvoudig bestelproces en levering ging vlot.

Top kwaliteit en snelle service

Besteld, snelle levering, en top kwaliteit.

Snelle service en probleempje goed opgelost

Besteld via de website maar niet de juiste bestelling geleverd gekregen. Na een mailtje heeft Motorolien het probleem direct opgelost. Erg tevreden met de adequate reactie en daaropvolgende actie.

Alles volgens afspraak..super

Gaat vaker bij jullie bestellen..korte levertijd..in nette verpakking...helemaal Top

Ze komen hun afspraken naar

Netjes en vlot geleverd.

Inderdaad vandaag besteld morgen in huis.

Goede snelle service en faire prijs.

De ene dag bestellen, andere dag in huis.

Top !

Had motorolien.nl van een goede vriend/ monteur gekregen. Prijs was iets lager dan de rest , dus besteld en andere dag in huis

Na wat onduidelijkheid over levering goed opgelost door motoroliën.nl

Ondanks het briefje voor de bezorger wat ik naast mijn deurbel had geplaatst met het verzoek bij de buren te bezorgen kreeg ik ‘n briefje in mijn brievenbus van de DHL bezorgen met de mededeling dat we elkaar gemist hadden. dezelfde avond heb ik direct een mail naar motoroliën.nl gestuurd dat ik dit niet begreep. De volgende ochtend werd ik meteen gebeld door een aardige medewerker van motoroliën.nl. Deze bood zijn excuses aan voor het ongemak en iets later is de bestelling toch in goede orde ontvangen.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg