Mooi verpakt en zoals beloofd snel op de stoep! Niet voor het kopen "op voorraad" en na de bestelling "aaaaah net uitverkocht"-onzin zoals somige concurrenten A+

Prijs en afhandeling helemaal top

Verder niets aan toe te voegen.

Goede service en prima verzorgt

Snelle service en goedkoop

Meerdere malen al besteld bij Motorolien.nl maar ze blijven één van de goedkoopste en snelle bezorging. Weinig op aan te merken

Goed geregeld

Snelle levering en goede service, ook wat betreft afhandeling van vragen

Snel geleverd en goed verpakt

Snel en goed.

Scherpe prijs, snel geleverd

Prettige site en makkelijk te bestellen

Top bedrijf

Heel toegankelijke side en snelle levering en goeie prijs

Snel

Snelle service en bestelling was goed en compleet.

Uitstekende service

Ik heb mijn motorolie goedkoop en zonder moeite besteld bij Motorolien.nl . Het bestelproces was makkelijk en de betaling verliep veilig en zonder problemen. Prima bedrijf om goedkoop je motorolie te kopen.

Kan niet beter.

Spot on. Goede prijs, snelle levering.

Zoals het hoort en goed prijs

Aanbevelen website, scherpe prijzen.

Goede website, reageren snel.

Ultra snelle levering van topprodukten aan scherpe prijs.Zeer tevreden

Leuke prijzen snel thuis

Leuke prijzen makkelijk te bestellen volgende dag thuis

Goede en snelle levering

Prima, snelle levering, goede prijs en goed verpakt.

gewelding goed

het klopt voor 19.00 uur besteld dezelfde dag verzonden moterolien.nl bedankt dhl ook bedankt

Altijd goede kwaliteit bij aankoop en op tijd geleverd super tevreden top 10 sterren van mij

Top bedrijf

Goede prijs,snelle levering

Excellent!

The best choice I’ve had made and definitely I will keep this guys for future order, Customer service is great even when I gave them by accident bad review they took the time and contact me and they explain that. Was of course next day delivery and the item was actually in stock. That how web shops supposed to work! Congratulations guys keep on working like this!!!

Alles naar wens

Snelle levering, duidelijk communicatie

Duidelijke webshop, goede prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie

Snel en conform afspraak

Rdelijke prijs voor de bestelde Liqui Moly 5W30. Snel geleverd ook conform afspraak. Beviel prima. Volgende keer weer

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg