Snel en een goede prijs

Goed en snel bezorgd.

Het gewoon olie, valt weinig meer over te vertellen. Het was een leuke aanbieding.

goede ervaring

Goede ervaring met dit product en dit bedrijf, de prijzen zijn beter en de verzending is snel

Netjes geleverd "on time in full"

Netjes geleverd "on time in full"

Snelle levering, de goedkoopste!

Al aantal jaren mijn leverancier voor olie. Scheelt enorm in prijs met de dealer. Goedkoper ga je niet vinden. Misschien in buitenland, maar dan meer verzendkosten.

Duidelijke site en snelle levering:

Overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Uitstekend!

Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering. Precies zoals het wordt beloofd.

bestelling ging eenvoudig. levering ging snel, goed verpakt. alles in goede order ontvangen

Prima geregeld

Castrol motor olie besteld, voor een nette prijs En snel geleverd. Top

Tevreden

Overzichtelijke website, gemakkelijk om juiste olietype te bestellen .

snel

gewoon goed

Snel geleverd!

vandag besteld volgende dag geleverd gekregen

Snelle levering en niet duur

Heb meerdere keren iets besteld. Service en levering top

Op voorraad en snel geleverd top

Vandaag besteld de volgende dag in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed.

De juiste artikelen heel goed en mooi verpakt keurig op tijd geleverd prima.

Ik was echt blij daar ik bij jullie heb besteld

Mijn ervaring was echt positief dankuwel

Keurig geregeld van a tot z

Duidelijke communicatie en keurig verpakt!!

Snel

Perfect!

Supersnelle levering, perfecte informatievoorziening over de bestelvoortgang, heel recent geproduceerde originele OEM producten, mooi en zorgvuldig verpakt en dat allemaal voor een hele goede prijs. TOP !

alles correct

snel geleverd

Verwonderd over de snelle levering!

Het was de eerste maal dat ik met deze leverancier in aanmerking kwam. Maar met grote bewondering heb ik mijn bestelling zeer vlug ontvangen. Het is een bijzonderheid in de corona periode.

Snelle levering en afhandeling van de bestelling

Levertijd zoald beloofd op de website. En veel keus in de webwinkel.

Is wat je ervan mag verwachten!

Goede prijs, snelle levering. Daar kunnen nog wat zaken een voorbeeld aan nemen. Graag had ik er onderhouds-stickers of labeltjes bij gehad, waar het service-interval op vermeld kan worden tot de volgende beurt...handig!

Zeer goede webshop!

Mijn bestelling werd na één dag correct geleverd (zoals beloofd op de site).Top bedrijf.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg