Snel correct volgende dag geleverd

Was super snel thuis. Echt toppie

Goed gewerkt

Niet duur en snel geleverd.

Het pakket was goed verpakt, TOP!

Een goede prijs en kwaliteit in een handomdraai geregeld!

Eenvoudig bestellen van topkwaliteit olie kan hier. Goede prijs / kwaliteit! Bezorging via DHL verliep ook prima.

perfect geregeld

goed geregeld

top service

snelle correcte levering en goedkoop.

Snelle levering!! en lage prijs!!

Goed te bestellen, en juiste levering.

Geweldig!

's Middags de olie besteld (voor goeie prijs) en volgende dag al in huis! Perfect!

Volgende keer weer!!

De bestelling verliep snel en zonder problemen,ik bestel al een aantal jaar hier m’n motorfietsolie,perfect!

de website was snel en overzichtelijk en ook netjes prijzen zonder en met BTW prima niks op te klagen

Super prijs, bezorging minder

Prijs voor de olie is super, levering zoals beloofd de volgende dag wordt niet nagekomen, zelfs ruim voor 17h besteld (10h) levering pas na 2 dagen, wellicht ivm drukte DHL maar daardoor moest ik alsnog ergens anders olie kopen ivm de afspraak die ik had gemaakt voor het olie verversen de dag na het beetellen van de olie, alsnog dure olie al met al

Alles 100% in orde top in service , snelheid en info site proficiat aan het top-team

X

Goed. Volgens afspraak

Prima. Doen wat ze zeggen Bezorgkosten zijn wel hoog.

Goed geregeld en niet duur

Scherpe prijs. Snel geleverd. Gewoon prima in orde zoals het hoort

Juiste product, goed verpakt, snelle levering.

Snelle levering tegen een goede prijs

Een goede merkolie geleverd tegen een goede prijs en dat bij een levering binnen enkele dagen.

Het gevraagde produkct snel geleleverd

Super snel

Alles in overeenstemming met de bestelling .

Alles in overeenstemming met de bestelling .

Prima levering zoals verwacht.

Bestelde producten in goede orde ontvangen zoals men mag verwachten van een webshop die alles gewoon op orde heeft. Helemaal goed.

Snelle levering!

Gewoon een goede betrouwbare webshop. Snelle verzending.

Gewoon goed.

Goed, overzichtelijk,en snel geleverd.

Uitstekende service.

Wij hadden motorolie besteld en volgens DHL was deze bij ons afgeleverd terwijl wij niets ontvangen hadden. Toen ik daarover belde met Motorolie .nl werd ik heel prettig geholpen en zijn zij direct een onderzoek gestart. Een dag later was het pakket terecht. Hij bleek geleverd in een andere straat op hetzelfde huisnummer. Goed en adequaat opgelost!

Goed en goedkoop

De 2de 5 liter, prima levering