Super service snelle levering

Gewoon goed

Snelle service en groot aanbod

Was op zoek naar olie voor mijn volkswagen golf mark 7 (helaas een bekende motor met veel olie verbruik). Natuurlijk gegaan voor de olie die gecertificeerd is door volkswagen, en dan de Shell variant. Werd snel geleverd door motorolien.nl

Makkelijk besteld en snel geleverd, goede prijs voor kwaliteits olie.

Dik tevreden, snel geleverd.

Top.

Ja.

goede ervaring kan motorolien.nl aanbevelen

Bestelling vlug en correct geleverd en goed verpakt

Scherp geprijst, snelle levering

Prijs kwaliteit zeer scherp, en een snelle levering.

Snel geleverd, top prijs

De perfecte olie snel bezorgd voor een top prijs

Goedkoop

Voor 45 euro heb ik 5x 1LShell Helix olie gekocht incl verzending. Bij de toyota dealer zou ik voor 1L 20eu kwijt zijn en bij de shell pomp zelfs 25eu voor 1 liter. En hier gevonden voor een tientje per liter Olie komt uit Duitsland daarom kunnen ze zo voordelig zijn denk. Verzending was snel en makkelijk. Zeer tevreden

Top!!

Geleverd zoals belooft.

Snel geleverd voor de beste prijs!

Dit product koop ik al jaren. Nu voor het eerst hier voor de beste prijs. Super snel geleverd, ook in deze drukke bezorgperiode! Top!

Snel geleverd , voldoet volledig aan de verwachting

Goede ervaring met een goede prijs.

aanrader!

duidelijke website. volgens afspraak geleverd.

Goede prijs en snel inleveren

Goede prijs en snel inleveren.

Goed product snelle levering

uitstekend

al meerde keren olie besteld. Altijd netjes afgeleverd. Geen op of aanmerkingen

Positief

Alles prima in orde

snelle service

geen oude meuk

ECCELLENTE EXCELLENT

Esperienza eccellente Esperienza eccellente Eccellente contatto via e-mail Veloce, disponibile, gentile, professionale. Spedizione IMPECCABILE SITO RACCOMANDATO GRAZIE GRAZIE Excellent experience Excellent contact via e-mail Fast, helpful, kind, professional. IMPECCABLE shipping RECOMMENDED SITE THANK YOU THANK YOU

• Ci consiglieresti? Si

Snelle levering. Pijs oke

Veel keuze ,snelle levering voor een goede prijs

In deze hectische periode van Corona is het pakket op de afgesproken datum geleverd, het bestellen ging soepel en de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Ben zeer tevreden en raad dit bedrijf aan.

Snelle levering, zeer tevreden

Juiste product en snel geleverd

Mijn product is precies wat ik had besteld. Aflevering was snel en op tijd. Top webshop en goede prijs.

Mijn bestelling is snel en correct geleverd.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg