Snelle betrouwbare service

Snelle betrouwbare service !

Ierste besteling en ging goed

Hartelijk bedankt

Altijd goed

Prima prijs, prima aflevering, kortom prima firma!

Goeie olie op tijd geleverd

Mooi

Boven verwachting

Geen twijfel over wanneer waar of hoe alles werd van begin tot eind begeleid door mailtjes en sms. Tot aan de voordeur toe.

1 ster minder omdat de levertijd hangt helaas te veel af van de drukte bij Post.nl De producten zelf, prima en goed verpakt geleverd.

Bedankt voor alle goeie olie.

Snel en naar verwachting

Goede en snelle levering

Hebben alle merken en soorten. Door verzendkosten niet altijd de goedkoopste, maar wel snelle levering.

Snel eenvoudig en goedkoop!!!!

Goedkoop olie besteld snel geleverd. Goed kunnen volgen de olie. Snel betaalt

Prima, snel geleverd

Zie boven

order snel verwerkt en geleverd. Top!

Verder goed bezorgen duurt te lang

Het duurde drie dagen via de post toen ik de olie had vind ik vrij lang

betrouwbaar en goedkoop

Had deze motorolie site nog niet eerder gevonden . Maar zag dat deze in Doesburg gevestigd is ( waar ik als kind gewoond heb ) En heel betaalbaar ! Duurde even voordat de olie geleverd werd , maar dat lag aan de post .

Snel en accuraat

Ervaringen met post.nl minder. Eerst een aankondiging van bezorgen. Blijf je voor thuis. Daarna aankondiging dat de bezorging was verlaat en dat er tot 22.00 uur bezorgd wordt. Blijf je voor thuis. Tot slot een melding dat de bezorging niet doorgaat en dat die 1 of 2 dagen later komt. De volgende dag wel bezorging.

Prijs is prima

Prijs is goedkoop, product is goed aangekomen. Levering via postnl duurde lang maar het was de moeite waard.

Snelle en juiste levering !

Ik bestelde, betaalde en kreeg het product snel geleverd. De leveringstadia kon ik via track en tracé prima volgen !

Alles was goed

Super snelle reactie.

Supersnelle reactie en nog dezelfde dag klaar voor verzending. Jammer dat post nl 2 dagen later waren met het brengen.

Ik had Olie nodig voor meerdere verversingen Die specifieke Olie was niet genoeg op voorraad Gebeld en afgesproken dat ik Olie voor ruim 1 verversing gelijk kreeg toegestuurd en dat de rest van mijn bestelling gratis zou worden nageleverd. Beste service ooit.... Ik beveel Motorolien.NL aan iedereen aan die Olie nodig heeft.Ferry Taxi-Eco

Snel geleverd, mooie prijs.

Goed product voor een goede prijs.

Snel geleverd en voordelig ook

Goedkoop en snel geleverd

Castrol motorfiets olie besteld voor een mooie prijs. Netjes verpakt geleverd.

Erg goede service zeker een aanrader

goede communicatie, zeer snelle verzending

Ik ben tevreden over de professionele behandeling van de cliënt

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg