Goed en snel

Snel geleverd en goed verpakt.

Olie is na 2 dagen al geleverd, keurig verpakt en precies wat ik besteld heb.

Lekker snel bezorgd

Lekker snel bezorgt

Snelle levering en prima aan de prijs

Goede prijs, snelle levering

Snel gevonden, goede prijs, snel geleverd

Gemakkelijk bestelt, snel geleverd.

Overzichtelijk en zakelijk dik in orde

Goede overzichtelijke site, goede info over hoe en wanneer order verwacht kan worden. Doe dit zeker weer indien nodig.

Concurrende prijzen, goede en vriendelijke service, snelle levering.

Bedrijf is 100% beslist aan te bevelen.

gewoon goed

goed ingepakt en snel geleverd

Goede service!!

Heb hier een fles olie besteld maar deze kwam niet aan. Heb contact opgenomen met Motorolie.nl ivm dat we de olie nodig hebben voor de cross morgen, Zij gaan een nieuwe toesturen en hebben mij een nieuwe tracktrace toegestuurd , mocht de andere alsnog komen dan moest ik deze retour zenden. Top geregeld zo !! En goed bedrijf met goede prijzen !!

Uitstekende service!

Snelle levering, zijn niet duur en als er wat is lossen ze het snel en netjes op. Aanrader!

prima geregeld

goed product! voor een scherpe prijs!

Toppie

Goede prijs kwaliteit verhouding

Perfect geregeld ook fijn dat het bestelde product is achtergelaten omdat er toevallig niemand thuis was en een briefje in de brievenbus. Dus geen gezeur dat het bij de buren afgehaald moet worden. Dank.

Goed en snel geregeld.

Goed en snel geregeld.

Snel geleverd top !!

Op tijd bezorgt en netjes verpakt

Snelle levering tegen goede prijs

Snel besteld en geleverd!

snel en goed geregeld

Ik vind het een fijn bedrijf ze zijn snel en altijd op voorraad.

Top webwinkel!

Producten van zeer goede kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs. Alleen jammer dat de verzendkosten bij zowel het bestellen als het retourneren voor eigen rekening zijn.

prima service.

bij bestelling goede prijs en snel geleverd , indien de prijs om hoog gaat gelieve dit even ter vermelden . dank u.

Vlotte bestelling, te laag bezorgt.

Bestellen ging vlot, goede website. Bezorgdatum was een dag later dan aangegeven, terwijl de olie eerder nodig was. Erg jammer

Zelf fout gemaakt!

Probleem is erg netjes opgelost. Juist erg goede service

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg