Prima bedrijf en goede spullen.

Snel en goed met duidelijke communicatie!

Voor herhaling vatbaar

Stipte levering. Schappelijke prijs. Snel en accuraat antwoord op mijn braag

Top levering, goedkoop, snel en volledig naar wens.

Snelle levering van de olie voor mijn auto. Hierdoor kon ik snel aan de slag en weer veilige kilometers maken. Voor de prijs van 1 liter olie aan de pomp, heb je er hier 5 voor.

Prijs-/kwaliteitverhouding perfect

Prima service!

Goede service, snelle levering

Voor 15.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Alleen jammer dat ik 1 olieservice kaartje ontvang terwijl je 2x 5 liter besteld.

Snel,prijs goed

Zeer snelle levering, goede prijs!

goede prijzen, supersnelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status.

Prima webshop, scherpe prijzen

Snel en goedkoop.

Aardige werknemer die mij geduldig te woord stond. Het was mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. Bedankt en gaan jullie zo door!

Top webshop kwaliteit en niet duur

Top webshop die overzichtelijk is opgebouwd. Eenvoudig juiste product te vinden. Snelle levering en goede informatie hierover. Makkelijke betaling en overzichtelijke nota. Kortom, aan te bevelen.

Fijne kapperszaak

Als je 5w40 van Totaal in je baard en haar smeert dan krijg je een hele mooie glans.

Alles klopte en zeker ook de prijs!

Snel, goedkoop en volgens verwachting.

Levering goed en snel, volgens verwachting.

Zer goed

Door foutje van mezelf Zeer goed en snel opgelost Telefonisch contact gehad goed meedenkend en vriendelijk

Goede ervaring

Overzichtelijk goede prijs envsnel verzonden!!

Klasse website. Te gekke prijzen.

Eenvoudige website maakt zoeken zo eenvoudig. Daarnaast geweldige prijzen. Verder duidelijke facturering en snelle bezorging. Respect voor de eigenaren.

Prima product, dag later geleverd dan aan gegeven.

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit. Alleen een dag en tijdslot aangeven voor levering maar het kwam een dag later.

goed op voorraad

heel makkeljik

Snel besteld , is snel geleverd.

Prima service, ga zo door .

Nette service, nette prijs en snelle levering

Perfect! Valt niets op af te dingen!

Geweldige service

Goede aflevering en product.

Goede prijs en snelle levering, komen afspraak na !!!

Uitstekende firma

Uitstekende service en prijzen. Vlot geleverd

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg