Correcte en snelle service

D Goede prijs, snelle levering, prima service

Vlot besteld, correct en op tijd geleverd.

Geen klachten!

Snelle levering, goede prijs en nog iets extra's bij de bestelling gekregen.

Goede motorolie op scherpe prijs en snelle verzending

Excellent. Ik ben blij met .

perfect

zeer goede prijs en supersnelle levering

Prima ervaring en supersnel

Product zoals omschreven, prachtig en goed verpakt de 20liter bus, en supersnel geleverd, Voor herhaling vatbaar, grts alain

goede prijs en snelle verzending

Ik heb een auto voor mijn zaak en de motorolie moest vervangen worden. Bij deze website heb ik de goedkoopste gevonden en binnen 24 uur had ik hem ontvangen. Super snel

Zeer goede prijs en altijd op tijd binnen!

Uitstekend!

Snell aflevering en Goed verpakt

Prima 2 Tak oil ook voor sportive scooters

Zeer goed en snelle levering

Zeer snelle levering en de kan van 20ltr zat netjes verpakt. Zat zelfs een Gratis bus remmenreiniger bij.

snelle correcte bediening, verpakking wijkt wel af van foto op site

door andere verpakking twijfel ik nu of ik wel de juiste olie heb gekocht

Prima, snelle en correcte levering!!

Donderdag 10 liter motor-olie besteld, en zaterdagochtend was alles in huis.

Supersnelle afhandeling.

Makkelijk besteld en snel geleverd. Echt top.

Motorolien is prima.

De olie die ik wil hebben is op voorraad. Het assortiment is heel groot. Ik had meer betaald om het s'avonds te laten leveren door post nl Na 18:00 uur. Ik was om 17:45 uur thuis en er lag al een briefje dat post.nl geweest was. Ik het meer slechte ervaringen met post.nl. Ik ben wel positief over motorolien.nl maar niet over post.nl

Zeer snelle levering.. Ondanks dat ik 3km van Doesburg woon maar dat ik daar niet kan afhalen is het nog de moeite waard om voor de lage verzendkosten bij hun te kopen bestel er de volgende keer zeker weer..

Prompte levering

Vandaag besteld overmorgen in huis. Goed verpakt en uiteraard de goede olie van BMW.

Perfect service

Vandaag besteld volgende dag in huis

snelle levering en betaalbaar Ga zo door

Snelste en goedkoopste ..

Enorme goede service, aanrader voor iedereen.

De bestelling was snel binnen

Snel geleverd goede prijs

Zoals het hoort; snel en soepel

Snel en soepel betaalbare A producten

Duidelijk, snel en goed geleverd

Zoals aangegeven op de site, vandaag voor 15u besteld is morgen in huis. Daarbij waren de verpakkingen goed ingesloten in de doos om beschadigingen te voorkomen tijdens transport. Hier ga ik in de toekomst vaker mijn motorolie bestellen!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg