Snelle levering en goede prijs

Niets op aan te merken, nette en duidelijke site, goede prijzen en snelle levering. Hier ga ik vaker bestellen.

Kon zelf keuze van levermoment maken. Ideaal. Product was goed en stevig verpakt.

Super geregeld

Top service snel verzonden goed telefonisch contact gehad en de prijs was ook prima. Bedankt

Olie besteld en volgens afspraak geleverd. Zat een lekke flacon bij. contact opgenomen en meteen antwoord met een oplossing top👍🏻

Supersnelle afhandeling

Zeer snel, goedkoop de juiste olie geleverd

Snelle levering en Prijzen Uitstekend..

De zoveelste x dat ik deze olie bij hun besteld.. Snel en all in ''

Good service

They value the costumers

Goede prijs en snel geleverd.

Conform de afspraak geleverd

Mijn bestelling was niet volledig op voorraad, daar werd ik netjes over gebeld dat ze het in delen konden leveren of 1 dag extra wachten, dat was voor mij geen probleem. De bestelling werd heel netjes verpakt een dag later geleverd. Ik ben vooral te spreken over het persoonlijk telefonisch informeren en dat het goed verpakt is, hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen, een aanrader deze webshop.

Goede prijzen, snelle levering

👍

Prima levering en snel

Snelle levering tegen prettige prijd

De bestelde waar werd snel en zonder problemen afgeleverd; ik kan het bedrijf aanbevelen.

Snelle en korekte levering

Het was een prettige ervaring bij u te bestellen.

Alles netjes op tijd en de verpakking netjes verzorgd.

Ja , in 1 woord PRIMA !!!

Ondanks 1 klein Foutje , super service en nog bedankt voor het Extraatje *****

Snelle nette levering 👍

Snelle en goedkope levering top.

Ik heb nu voor de 2de keer een olie bestelling gedaan.dit is vele malen goedkoper dan elke keer olie halen bij een garage of tankstation.en het wordt de volgende dag aan huis afgeleverd.makkelijker kan het niet.

Perfecte balans tussen kwaliteit en prijs.

Snelke levering

Super snel geleverd.en nog goede prijzen ook

scherpe prijs en snel geleverd!!

zie bovenste!

Ik ben tevreden

Toen ik mijn bestelling kreeg had ik mijn twijfels over de olie, daar deze in gouden kleur van bussen zat en op de site in zwarte bussen. Ik werd hier niet over geïnformeerd, wel snelle levering.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg