Laden reviews...
521 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten de snelle levering en scherpe prijzen. De beoordelingen benadrukken betrouwbare service en duidelijke communicatie. Veel reviews noemen een ruim assortiment en goede kwaliteit. De algehele ervaring is bij de meeste bestellingen positief.
Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd. Beste prijs
26 May 2026
Pascale
Holsbeek
Vlotte levering.
26 May 2026
AT
NEDERWEERT
Dinsdag besteld en woensdag in huis.
Jans
Beilen
Bezorger DHL na aanmelding van mijn bestelling 2 dagen reageren niet dus een slechte transporteur. Er is nog bedrijven die pakketten bezorgen het kost niets om te proberen bezorging verbeteren. Met vriendelijke groet M.Arnaut
Mirsad
Spijkenisse
Beste M. Arnaut,
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de levering via DHL niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. De beoordeling lijkt echter betrekking te hebben op de dienstverlening van DHL als vervoerder en niet op onze webshop of de levering vanuit onze kant.
In Nederland zijn er slechts enkele vervoerders met een landelijke dekking van servicepunten die voor een webshop praktisch onmisbaar zijn. In de praktijk gaat het daarbij voornamelijk om DHL en PostNL. Beide vervoerders hebben hun eigen voor- en nadelen en helaas kan het soms voorkomen dat een levering vertraging oploopt. Zodra een bestelling door ons is verzonden, zijn wij afhankelijk van de verdere afhandeling door de vervoerder. Uiteraard blijven wij de prestaties van onze vervoerders wel monitoren.
Met vriendelijke groet,
Team Motorolien.nl
Goede prijs , snelle levering
Erwin
Luttenberg
Prima en snel geleverd.
Hennie
Lexmond
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.
23 May 2026
Séverine
Mons
Besteld en de volgende dag geleverd. Dus TOP
22 May 2026
Rien
Deurne
zeer goed zaken mee te doen
20 May 2026
Willem Jan
verndam
Het bestelde product werd geheel volgens toezegging op tijd geleverd!
20 May 2026
Andrew
Amsterdam
Thijs
Lunteren
Jp
Breda
Klein probleempje had gekozen voor aanbieding 5 x 1 liter 5W30 castrol platinum, kreeg echter castrol edge geleverd
Wim
Breda
Prima en snelle levering. Daar. Ik de eerste keer bij Motorolien bestelde heb ik via PayPal betaald. Tot mijn verbazing zie ik daarna €4,51 PayPal kosten staan. De hoogste kosten die ik ooit betaald heb voor PayPal. Dat mag duidelijker aangegeven worden.
Tom
Susteren
Betaalbare producten en snelle levering
Dennis
Echt
Goede website, makkelijk om product(en) te vinden, snel verstuurd en dus ook snel ontvangen, goede prijs. Kortom: ik ben zeer tevreden en voor anderen een aanrader!
Nick
Amsterdam
Makkelijk en snel geleverd
Anton
Helmond
Goed. Snel geleverd
Marlo
Krommenie
Olie besteld naar aanwijzing op kenteken en type, echter bleek achteraf niet de juiste specificaties te hebben volgens voorschrift van de fabrikant. Reeds voltooide bestelling toch kunnen cancelen en ze hebben voor mij juiste olie nagevraagd en deze geleverd. Top!
15 May 2026
Sjaak
Goes
Snelle verzending, gunstige prijs.
15 May 2026
Ad
Eindhoven
Ik had een aantal flessen olie nodig voor een BMW 320i touring uit 2015. Het type olie was hier op voorraad voor een goede prijs. Na betaling met iDeal is de bestelling snel geleverd. Kortom, prima webwinkel.
14 May 2026
Rotterdam
11 May 2026
Gert
Ijhorst
zeer snelle levering, literprijs meer dan 2€ minder dan concurrentie, geen ****. Populaire site bij onze club
7 May 2026
Jorgen
Brabant
Snelle bezorging & de beste prijs
6 May 2026
Michel