Volen va het pakket vi mails zeer goed

Perfecte levering en goede prijs

Bestel en ontdekt het zelfde als ik. Ik ging voor de prijs. Maar de levering was zo snel dat ik zeker klant blijft.

Veel keuze's

Zeer veel keuze en goede prijs.

Op tijd geleverd en het juiste product.

Snelle levering!

Scherpe prijzen en snelle levering !

Eenvoudig, helder

Betaalbare olie

Na lang zoeken eindelijk een site gevonden waar men aan eerlijke prijzen olie kan kopen. In België bijna 3 maal duurder.. Mijn volgende bestelling zal dan ook bij jullie zijn . En niet te vergeten snelle levering .

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Overzichtelijke site. Makkelijk zoeken en bestellen. Binnen 24 uur geleverd. Daarmee beloftes nagekomen. Super,

Was snel binnen en netjes verpakt.

Snelle en tijdige levering!

Redelijke prijs en prima bezorging.

netjes op tijd en goed verpakt

zoals in mijn omschrijving werd het pakket op tijd geleverd en was alles goed verpakt. Volgende keer weer!

Makkelijk besteld en volgende dag in huis. Prima.

Makkelijk besteld en volgende dag in huis. Prima.

Super snelle levering

Scherpe prijs

Product zelf was goed allen levering niet tot aan ons huis geleverd op een afhaalpunt geleverd dat was veel heel minder

Snel & goedkoop

Levertijd naar België een dag.

Snel en gemakkelijk te bestellen

duidelijke website , snelle levering

duidelijke website , snelle levering

Klantvriendelijk en niet te duur

Klantvriendelijke website. Artikel werden op tijd geleverd en zijn vergeleken met andere sites goedkoper.

Keurige levering

Track and trace bij DHL werkt niet goed. Geplande bezorgtijd: 10:50-12:15 u. Aflevering om 15:44 uur. Commentaar v.d. bezorger: het is druk, wat helemaal niets heeft te maken met de tijd. Wanneer gaat DHL hier iets aan doen. Dit speelt al jaren. De leverancier heeft net werk afgeleverd. Keurige verpakking met waarschuwingsstickers. En voor een nette prijs.

Juiste olie, nette prijs, snelle levering

De service is uitstekend

Ik had een bestelling geplaatst maar er ging iets mis bij de transporteur. Motoroliën.nl heeft vòòr mijn autovakantie een nieuwe zending aangemaakt en die was op tijd geleverd.

Gewoon goed

Gewoon goed

Scherpe prijs, snel geleverd

Makkelijk gevonden wat ik zocht, tegen een scherpe prijs. Keurig binnen de vermelde levertijd thuis bezorgd.

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden waar de bestelling in het proces is.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg