Snel en goedkoop

Ik heb overal gekeken naar de prijzen en verzendkosten zijn jullie toch nog goedkoper dan die anderen

Snelle service van een goed product.

Service zoals Hoort

Wat beloofd word, Word Waargemaakt.

Goede prijs en snel geleverd!!

De beste prijs op internet en gratis verstuurd vanaf €125,-

Snel verstuurd maar niet bezorg door koerier dienst

Is snel verstuurd maar niet geleverd door de koerier dienst waar ze mee werken. Zeer slechte koerier dienst

Goede side en super snelle levering

Goede en duidelijke side in combinatie met een super snelle levering en zeer concurrerende prijzen.

Snel en voordelig

Voordelige keus en snelle levering. Wordt via mail op hoogte gehouden van status bestelling inclusief link naar pakketservice.

snel, goed, voordelig

De bestelling was vlot geregeld. Kwam mooi op tijd aan en ik betaalde een leuk bedrag!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prima service, zoals je deze ook zou willen

Redelijk

Snelle levering,jammer dat er op mijn e-mail niet gereageerd is mbt vragen olie specs

Snel geleverd voor een goede prijs! Goed verpakt.

Bestelling ontvangen in de aangegeven tijd, ondanks paasweekend.

Beste kwaliteit, beste prijs

Ben zeer zuinig op mijn Opel Astra K. Voor mijn inwendige wil ik vaak het beste, dus waarom voor mijn Automotor niet ? De beste motorolie voor de beste prijs. Bedankt !

Snelle levering en leuke prijzen

Very good

Very good

Prima ervaring

De prijs is heel aantrekelijk en de levering was 24 uur. top service

Parfait

Excellents produits. Commande conforme. Livraison rapide et irréprochable. Meilleurs prix.

Bestelde artikel was snel geleverd en precies goed verpakt.

Perfecte levering

Besteld artikel snel in huis en is zoals op de site vermeld staat. Perfecte levering.

Zeer tevreden klant

Originele BMW olie besteld (doos 12 L) Goedkoper dan anderen Bestelling en levering netjes en op tijd. In vervolg bestel ik wederom bij motor oliën Dank

Gewoon top

Snel en goede kwalitijd

Goede prijs

Snel geleverd, goed verpakt, geen op of aanmerkingen, bestel volgende keer weer bij deze shop.

Goede prijzen en snelle verzending

Goede prijzen en snelle verzending naar België.

Snelle en nette levering

Was een geoliede bestelling!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg