Snel en goedkoop

De bestelling kwam helaas wel later door een storing. Maar 52 euro voor 6 flesjes is echt top. Voor dat geld heb je er bij bijvoorbeeld bol.com maaf 4.

Prima bedrijf

Snel en netjes geleverd

Selle levering, goed verpakt.

Product zoals omschreven en voor een redelijke prijs

Snel en eenvoudig

Het was eenvoudig om de juiste motorolie op de website te vinden. De bestelling was goed verpakt en werd snel geleverd.

Ik vind het een goed service +

Goede prijzen, fijne klantenservice en snel bezorging. Vind het helemaal top!

Helemaal tevreden!

Snelle levering.

Olie 2T Castrol

Best service, top prijs!

Prima service; juiste product tegen een goede prijs zeer snel geleverd.

zie score.

Goede producten voor zeer kleine prijzen en een zeer snelle levering!

De producten zijn van goede merken en ik heb mijn motorolie makkelijk kunnen vinden. Veel keuze en erg goedkoop. Ook was de levering snel de volgende ochtend. Ik koop voortaan altijd hier mijn motorolie!

Snel geleverd, prima prijs.

Had snel koelvloeistof nodig, prima prijs en de volgende dag geleverd. Uitstekend.

Helemaal top!

Uitstekende website, uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een supersnelle levering. Topbedrijf, echt een aanrader.

Zeer snelle levering

Afhandeling is snel en product voor een goede prijs.

Prettige ervaring met de leberancier. Simpel en van alle gemakken voorzien, wat je ervan mag verwachten

goede side en snelle service

goede side en goede service

Snelle afhandeling en levering.

good deal

good service, thank you

Goede producten voor een scherpe prijs en een snelle nette levering

Op de ene dag originele Dexos 2 motorolie besteld voor mijn auto, op de volgende dag al heel netjes verpakt geleverd. Top service, hele goede prijzen.

Top !

Top. Snel en betrouwbaar geleverd.

Dit was mijn tweede bestelling. Ook dit keer weer helemaal goed.

Super snel geleverd en het juiste artikel ontvangen.

Dit is mijn tweede bestelling. Ben tot op heden tevreden over de dienstverlening en de olie die geleverd wordt :).

Snel en de goedkoopste

Ik zoek altijd naar laagste prijs en lage verzendkosten => Motorolien. Netjes verpakt thuis en klaar. Prima aanrader.

Geleverd zoals afgesproken

Duidelijke website met correcte info.

Top en snel geleverd

Als de prijs oké is