Zeer slecht

Heb niet gekregen waarvoor ik heb betaald!!

Toch niet positief

Jullie geven verkeerde info over het product op jullie website. Bij het product wat ik bestelde Mobil 1 ESP 5 W-40 stond gratis levering. Er werd toch E 5 in rekening gebracht. Ik vind dit foute voorlichting.

Correct en snel

Het was maar een spuitbusje maar correct en snel geleverd. SVP niet bij elke leverantie om een beoordeling vragen!!

In de namiddag besteld en de volgende dag in de vroege ochtend geleverd. Wat wil je nog meer :)

Alles verliep zoals zich dat wenst.

Levertijd. Bestelde olie. Verpakking.enz. dik in orde

Goede prijs

Snelle verzending

Snel in huis en goes verpakt

Snel geleverd, goedkoper dan de rest

Mooi , hou zo

Top geregeld

Snel geleverd volgens afspraak

Strak geregeld

Tiptop.

Superservice met de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Mijn 0 W30 olie besteld en een dag later geleverd gekregen. Wat ik wel heel prettig zou vinden als je ook een ander afleverpunt zou kunnen kiezen omdat ik weinig thuis ben. Dan kun je het ophalen wanneer het jou uitkomt. Bestelling is wel goed te volgen met de tracker. Voor mij een prima webshop voor de olie !

Snel en goed geleverd. Redelijke prijs

Het bestelde had ik snel in huis en tegen een alleszins redelijke prijs.

Slecht

Heel slecht.. Waar is mijn bestelling gebleven.. Ik heb ook email gestuurd naar jullie klantenservice.. Ook geen antwoord.. Nooit meer

Supersnel en goed geleverd. Goede prijs.

Ik ben zeer tevreden. Het is de eerste keer dat ik bestelde bij jullie. De prijs was goed. Bovendien werd mijn bestelling supersnel geleverd.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten met veel keus op de site

Positief

Vlotte levering

Snelle levering en redelijk geprijsd

La commande arrive aussi vite qu'annoncé.

Top olie !

Snelle service & scherpe prijs

Snelle levering en een goede prijs.

De motorolie is snel geleverd, goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Super snel geregeld

Duidelijk en overzichtelijk en snel geleverd

Uitstekende ervaring!

Duidelijk, goede communicatie een goed product met een goede prijs en snelle verzending! Dit bedrijf is een echte aanrader! Ik blijf hier bestellen!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg