Snelle levering en goede prijs

Valt niets meer te zeggen

Website en aanbod prima op orde, maar als bedrijf zou je DHL als de pest moeten vermijden als je de klant een betere ervaring zou willen geven.

eenvoudig en snel

goede kwaliteit

prima geen klachten

besteld betaald en geleverd gekregen en netjes verpakt, meer is er niet te wensen

makkelijk bestellen

Overzichtelijke webshop waarin het product zoeken gemakkelijk is. Ook de bijbehorende adviezen (link naar fabrikant) is een aanvulling. Bovendien voordelig t.o.v. andere aanbieders

Voor 19.00 uur besteld en volgende dag geleverd hebben ze waar gemaakt top!

GEWELDIG

DEVOLGENDE DAG IN HUIS GEWELDIG SERVICE

Snelle levering prima prijs voor de door mij bestelde olie n l total quarts 0 w 30

Prima !

Duidelijke site. Duidelijke keuzes voor olie en bestelling. Snelle levering. Goede prijs.

Super.

Snel en goede spullen geleverd.

Fouten in de afrekening

Op de olie valt voorlopig niks aan te merken, maar plots meer moeten betalen voor verzending, vind ik niet correct. Ook plots geconfronteerd worden met phishing, doet vragen rijzen... Ik vermoed dat uw site gehackt is

mijn bestelling was binnen 24 uur bij mij thuis, zeer goed verpakt, mijn compliment

Hoewel ik zelf nog niet snap, dat de vermelding "gratis verzenden"niet op uw bedrijf van toepassing is, ben ik weel zeer tevreden over het telefoon gesprek met uw administrateur, Met vriendelijke groet Douwe Havenga

Prettige website super kwaliteit olie gekocht en zeer vlot geleverd.

Geweldig en goede prijs super kwaliteit.

Goed bedrijf goede prijzen

Goed bedrijf. Ik zal zeker in de toekomst meer bij motorolien.nl bestellen.

Afspraken geheel nagekomen.

Mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Goedkoper dan andere bedrijven en alles prima afgehandeld. Wat ze beloven maken ze waar.

Eerst moeite om jullie website te vinden

Dit is de eerste keer en wat wil bestellen is wel duidelijk weergegeven

Hoe het hoort

Er staat van maandag tot en met zaterdag dezelfde dag verzonden en (normaal gesproken) volgende dag in huis. Heb op een maandag 5 flessen Castrol Power RS 2t besteld en de volgende dag meteen in huis. top webwinkel, ga hier zelf zeker nog vaker bestellen.

Snel en correct

Nette prijs en snel geleverd

Site goed overzichtelijk.

Goed verpakt en een snelle leveringen . Duidelijk een mooie prijs in vergelijking met de concurrentie.

Snelle levering!

Voorraad indicatie en bezorgtijden kloppen, tegenwoordig is dat bij veel webshops niet meer zo vanzelfsprekend ook al staat het wel zo aangegeven.

Snel en goed

Prima !!

Goede ervaring, wat ik bestelt heb gekregen

Snelle en goede service

Snelle en goede levering!

Sinds een aantal jaar bestel ik via motorolien.nl. Altijd snel en juist geleverd. Ga zo door!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg