Optijd en netjes geleverd

Optijd en netjes geleverd

Koop ik volgende keer weer hier

Klasse geen probleem

Top klasse olie voor een mooie prijs en zeer snel geleverd

Ben zeer tevreden alles naar wens

Soepel besteld en keurig geleverd

Geen klachten, info duidelijk en niet overdadig gecommuniceerd, netjes op aangegeven moment bezorgd. Olie is duur, maar hier toch voordeliger dan op andere sites.

Uitstekend!

Prima site, keuze, prijzen, communicatie, afrekenen. Snelle verzending, duidelijke factuur, en goed verpakt

Goed prijs/kwaliteit verhouding

Motorolien heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en de olie is snel geleverd. De oliekan was goed verpakt.

Duidelijke website. Het gewenste product tegen een goede prijs kunnen kopen en snelle levering.

Eind van de dag besteld, volgende dag in huis gehad. Top!

Snel,duidelijke site

Snel verzonden,duidelijke site en nette prijzen

Goede snelle levering, prima verpakt. Hele goede olie

Geweldige goede olie

Wij blijven deze olie zeker gebruiken Goede ervaring mee

geleverd volgens planning

Prima geleverd volgens afspraak.

Perfect, 18:10 besteld en netjes geleverd de volgende dag.

Eerste keer dat ik motorolie besteld heb online. Eigenlijk staat alles goed omschreven. Meestal haal ik het bij een automaterialen zaak. Maar het is heel scherp geprijst en ik hoef er de deur niet voor uit. Eindelijk ook een webshop wat ook echt leverd de volgende dag met een mooi uiterst tijdstip van 19.00 volgende dag in huis. Zeer netjes verpakt.

Lang wachten op bestelling, maar uiteindelijk goed gekomen..

Verzending via DHL zorgde voor vertraging.. maar communicatie met motorolien was goed. . En het is opgelost.. dus beveel ik het bedrijf aan.

Heelgoed

Mijn ervaring heel goed heel goede service Ercan

Snelle en nette levering.. top!

Snelle en nette levering.. top!

Quick and reliable

Quick and reliable service. Received in 1 business day. Good prices.

prima zaak

na op google te hebben bezocht en gevonden wat ik nodig had en super snelle levering

Bestelling was snel binnen, maar....

Ik had mijn bestelling snel binnen. Enige nadeel is dat ze veel op hun website hebben staan, wat niet op voorraad is. Ik heb ook een andere keuze moeten naken, dan ik daadwerkelijk wikde hebben.

Op internet gezocht naar een goede olie voor mijn motor. Deze vond ik voor een goede prijs.

Goed advies. Snel geleverd.

Gewoon goed

Bestel proces ging eenvoudig. Bestelling was goed verpakt en werd op tijd geleverd.

Klopt exact met wat je besteld en het is snel geleverd.

Snelle levering voor een goede prijs

Perfect.

Zeer tevreden. Volgende dag geleverd. En zeer netjes verpakt.

Perfect bedrijf

Goedkoopste prijs en snelle levering. Complimenten.....ga zo door.

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg