Snelle correcte levering

Prijs en levering top.

Goede product Sneller verzenden

Shell Helix Top Olie

Perfecte service je hebt er 1 klant bij.

Ok

Goed verpakt. Snelle levering.

Al eerder olie besteld, benheeltevreden

Goede prijzen, snelle levering. In de avond besteld volgende dag in huis.

Goede prijs en snel geleverd.

Prima bedrijf waar je goed contact mee krijgt

Bestelling voor motorolie geplaatst. Nadat mijn pakket door de bezorgdienst met ernstige vertraging werd afgeleverd werd gelijk actie ondernomen. Er werd ondertussen een nieuw pakket toegestuurd. Zeer correct allemaal maak je niet vaak mee.

nie miłe

nie dotarła do mnie przesyłka nr; 202133742 zamówienie z dnia 13-11-2021 i dlatego mam wrażenia że zostałem oszukany przez MOTOROLIEN.NL

zeer tevreden

zondag besteld en dinsdag binnen het afgesproken tijdstip geleverd.

Vlotte levering en goeie prijs voor een topmerk

Toppie

Snel en de goede spullen

Goede prijs, snelle service!

Vlotte levering

Idem ,prima .

correct, snel, goede prijs

Kwaliteit Prijs verhouding is top!

Top: prijs kwaliteit, snelle levering en uitstekende communicatie. Tip: schenktuit van papier erbij en verzendkosten relateren aan bestelbedrag.

super !!!

5ltr total quartz ineo 5w30 (ACEA C2) besteld met goede prijs ! . Volgende dag netjes geleverd , ik zeg top / supper

Snel

Besteld, volgende dag afgeleverd. Zonder geen enkel problemen. Me satisfied.

snelle levering en een zeer scherpe prijs!

*****

Snelle levering.

Motorolie besteld voor:peugeot 107 Snel geleverd en voor een goede prijs.

Al twee keer Olie besteld op deze site. Levering is voor 19u meestal de volgende dag al! Prijzen zijn scherp en er zijn veel soorten op voorraad Verzendkosten zijn eerlijk en er wordt eerlijk aangegeven dat verzenden van duurdere bestellingen goedkoper is. De site heeft overzichtelijk de ´meest gestelde vragen´ al beantwoordt. Wat nog beter zou kunnen is zoeken op kenteken, dit ontbreekt nog. Is met name voor mensen met beperkte kennis van auto´s die wel gebruik willen maken van de geweldige service handig.

Gewoon netjes en op tijd geleverd.

Gewoon goed.

Uitstekend.

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Snelle levering. Ruim assortiment

Makkelijk besteld en snel geleverd. Top!

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg