Van bestelling tot bezorging helemaal top!

Het bestellen gaat gemakkelijk via de website. Goed contact via de mail als er vragen zijn en de bezorging is snel!

Vol hoop op een goede ervaring

Graag gaf ik 5 sterrrn, maar ik heb mijn bestelling van 12.6 tot op vandaag nog niet mogen ontvangen en daarom geef ik 5 sterren voor de vriendelijke man die me aan de telefoon hielp.

Vakkundige winkel met de juiste onderdelen, zo kun je met plezier verder!

Ik was al lang op zoek naar specifieke spoeltjes voor de oude naaimachine van mijn moeder. Bij Bekkers besteld in een paar klikken en keurig ontvangen via een pakketdienst. Zo kan ik weer jaren genieten van de naaimachine en mijn dochter ook!

Snelle reactie op vraag en perfecte levering

Snelle reactie op vraag en keurig afgehandeld. Kon niet beter

Super fijne winkel!

Vorig jaar ging mijn naaimachine kapot, ik was er erg aan gehecht. Maar de machine had er al een leven opzitten. Dus op naar Dordrecht. Na fijn en eerlijk advies heb ik gekozen voor een Pfaff Quilt Ambition 720. Wat een fijne machine. Wat ben ik blij dat ik naar het advies heb geluisterd. Omdat ik grotere projecten wilde borduren, dan deze naaimachine aan kan, ging ik dit jaar weer terug en heb een borduur machine aangeschaft, de Brother NV8801. Ook na goed en eerlijk advies. Wat plezierig is, is dat je vervolgens gebruik kan maken van gratis demonstraties door een zeer ervaren borduurster, al je vragen worden beantwoord. Voorlopig ben ik onder de pannen, maar mijn creatieve brein wil vast later nog eens meer en groter, dan kom ik graag in de nieuwe winkel.

Hele goede en vriendelijke service

Ik had een naaimachine besteld die later een lange levertijd bleek te hebben. Ik werd netjes gebeld en ze kwamen met een hele mooie oplossing. Ik heb toen na goed advies van Bekkers voor een andere (betere) naaimachine gekozen en ik kon die dezelfde dag al ophalen! Ik ben super blij met deze nieuwe naaimachine en de goede service en kennis van Bekkers.

Ben zeer tevreden op mijn borduurmachine aankoop.

Ik heb mijn BROTHER PP1 Skitch borduurmachine sinds een week of wat in bezit. Na bestelling binnen een dag goed verpakt afgeleverd. Meteen aan de slag. Duidelijke handleiding, beginners problemen via Youtube filmpjes opgelost. Eigen ontwerpen via Coreldraw omgezet naar de gratis Inkscape naar PES bestand, Het uiteindelijke borduur resultaat werkt uitstekend via de bijgeleverde Artspira-app.

Vriendelijk te woord gestaan.

Is goed afgehandeld na vertraging.

In eerste instantie later geleverd dan verwacht, maar na telefonisch contact zeer netjes opgelost

Omdat het product veel later geleverd is dan verwacht (was in de veronderstelling dat het binnen 2 dagen geleverd zou worden, elders was het product goedkoper en zonder verzendkosten, maar zou het pas na een week geleverd worden), is het met een coulance regeling zeer netjes opgelost

Heel snel een dringende vraag beantwoorden

Ik dacht dat het gekochte voetje niet op mijn machine niet zou passen. Ik kreeg heel snel whatsapp filmpjes met de oplossing en ik ben blij. Ik naai nog niet zolang en ben blij dat je serieus genomen wordt

Snelle service, overzichtelijke website.

Nieuw voetpedaal besteld. Snel geleverd en mijn machine loopt weer.

Prima product, snelle verzending, fijne communicatie

Een aanrader!

Heel klantvriendelijk

Goed aanbod

Top Notch Business

I ordered a quilting arm table for my Pfaff and it arrived fast and in good condition. I had seen it at higher prices elsewhere and was pleased to order from this company at a lower price.

Geweldig geholpen

Ik heb een naaimachine besteld en werd al snel gebeld door Bekkers Naaimachines om te checken of ik de juiste keuze had gemaakt. Dat vond ik erg attent. Ik kreeg deskundig en eerlijk advies, waardoor ik uiteindelijk voor een andere machine heb gekozen. Wat ik extra bijzonder vond, is dat het aanbiedingspakket van mijn oorspronkelijke keuze alsnog werd meegeleverd, ondanks dat ik voor een ander model ben gegaan. Dat zegt veel over hun klantvriendelijkheid. Ontzettend vriendelijk en servicegericht bedrijf. Ik ben meer dan tevreden!

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Heel goed!

Goed bereikbaar voor vragen, snelle afhandeling van bestelling. Top service.

Meer dan vijf sterren!

Na aankoop via de webshop werd er contact opgenomen met een toelichting over de naaimachine. Uiteindelijk besloten om voor een ander type te gaan. Artikel was de volgende dag in huis, keurig verpakt met de bijpassende accessoires. Omdat ik er niet helemaal uit kwam met de instelling heb ik contact opgenomen met de hulplijn. Goed, geduldig en duidelijk geholpen. Pro-actief! Wat mij betreft meer dan 5 sterren!

Snel, persoonlijk en proactief!

Ik bestelde drie Singer persvoeten: een boventransportvoet, een borduurvoet/quiltvoet en een overlockvoet. Alle drie werken ze perfect, precies wat je mag verwachten, maar dan tegen een scherpe prijs (met actiekorting!). Wat me echt positief verraste was de klantenservice. De borduurvoet die ik had besteld zat niet in stock, maar in plaats van me daarop te laten wachten stuurden ze automatisch de luxe/betere versie mee aan dezelfde prijs. Dat is een klein gebaar, maar het zegt veel over hoe dit bedrijf met klanten omgaat! Een extra pluspunt: bij de producten staan handige uitlegfilmpjes die laten zien hoe je de voeten correct gebruikt. Zeker voor beginners is dat een fijne toevoeging. De bestelling arriveerde netjes verpakt en paste gewoon door de brievenbus. Kortom: goede producten, eerlijke prijzen en een winkel die een stapje extra zet. Dit wordt zeker mijn vaste adres voor al mijn naaimateriaal!

Goede ervaring

Mooie nieuwe lockmachine besteld, snel geleverd, netjes verpakt, goede ervaring! Wil wel mee doen met de win actie, een nieuwe naaimachine naast deze mooie lockmachine zou wel erg leuk zijn!

Fijne winkel ruim aanbod

Fijne winkel ruim aanbod,en leuke aanbiedingen,had een mooie bernina klossenhouder die voordelig geprijsd was,super blij mee.

Denken goed mee

Ik had een upgrade van mijn borduursoftware nodig en heb hierover contact gehad omdat het erop leek dat ik een versie van de junior software had die niet met een upgrade naar volledig zou kunnen. Zij hebben contact gehad met Janome en eea geregeld zodat ik de volledige software kon hebben. Heel klantvriendelijk en denken goed mee!

Super snelle en correcte afhandeling

Fijne winkel om zakken mee te ff in.

Uitmuntend

Had online wat besteld, na benadering van jullie kant heb ik heel goed advies gekregen en nog een mooie aanbieding. Zeker een aanrader

Fijne en meedenkende winkelmedewerkers

Er wordt goed met je meegedacht als je een vraag hebt. En ze geven een eerlijk antwoordt.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht