Good

great

Bezorging duurde erg lang en slechte terugkoppeling

Op de website stond vandaag besteld, morgen bezorgd. Ik heb de bestelling 21 april geplaatst en uiteindelijk is het pakket 9 mei bezorgd. Na een week heb ik gebeld en zou ik worden teruggebeld, maar na 3 dagen was ik nog steeds niet gebeld. Dus zelf weer gebeld en toen werd er gezegd dat het aan post nl lag. Maar 8 mei kreeg ik een verzendbevestiging van go parcel, dus dat het aan post nl lag is gewoon niet waar.

Heel vriendelijke mensen

Kan nog veel bestellen voor mijn ouder naaimachine!

Topservice en scherpe prijs

Er werd goed en vriendelijk onderbouwd waarom ik het beste voor deze naaimachine kon kiezen. Tegen een bijzonder mooie prijs en de naaimachine werd ook nog gratis thuisbezorgd! Ook nabestelling kwam vlot. Ik zou deze zaak aan iedereen aanbevelen!

Goede uitleg en snelle levering

Op de site stond de correcte uitleg en ook waar ik moest opletten zodat ik zeker het juiste onderdeel kocht.

Ik heb besteld via de website. Deze was heel duidelijk. De bestelling werd snel afgeleverd in een deugdelijke verpakking. De inhoud was conform de bestelling!

Uitstekend!

Bestelling was snel binnen en helemaal compleet. Fijn, want nu kan ik eindelijk het blinde ritsje in het eerste jurkje zetten dat ik naai voor mijn kersverse kleindochtertje!

zeer tevreden

Voor mij oude Pfaff naaimachine spoeltjes gekocht via dit bedrijf.

Top service en snelle levering

Een klantvriendelijke website waarbij uitleg helder is om eenvoudig de bestelling te kunnen doen van accessoire die nodig hebt om verder te gaan met hobby

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een goede prijs voor kwaliteits spullen. Snelle levering,

Uitstekende en snelle service!

Er was iets mis met mijn bestelling, dat is supersnel en netjes opgelost. Zeer aan te bevelen!

Snelle levering!

Ik heb slechts spoeltjes gekocht Maar ik vond snel wat ik zocht Op de website die uitgebreid is met veel Keuze in machines en accessoires Zonder veel sores Gevonden wat ik zocht!

Geweldige service

Super Service, mooie machine snel geleverd en snelle bezorging, heel erg blij mee.

Uitstekend en eerlijk geadviseerd.

Ondanks dat mijn bestelling nog onderweg is naar ons. Kan ik nu al met tevredenheid zeggen dat dit bedrijf ons erg goed geadviseerd heeft. We wilde zelf beginnen aan een reparatie van onze tent en hebben we contact opgenomen wat betreft een goede naaimachine. We werden op een andere machine gewezen dan die op het oog hadden omdat deze toch wat beter zou zijn. Bijvoorbeeld voor langzaam stikken. Toen ik uiteindelijk een foto stuurde van de materialen die we wilden gebruiken was het advies om andere naalden te bestellen en dit eerst te proberen op onze eigen blijkbaar al heel goede machine. Dit noem ik nou eerlijke service! Nu afwachten of we het met de nieuwe naalden gaat lukken. Zo niet dan zou ik hier zeker terug komen voor een goede machine.

Keurig en betrouwbaar

Was prettig dat ze belden, dat bestelling later kwam.

Geweldige service, snelle verzending

Ik vond snel wat ik nodig had

Ik heb twee tassen besteld, een voor de lockmachine en een voor de naaimachine. Pasvorm en maat precies zoals omschreven, goede kwaliteit, snelle levering en afspraken nagekomen. Ik ben erg blij met de producten en met het bedrijf.

Top, niet duur maar wel snel.

Ik bestelspoeltjes voor een leuk prijsje, en zijn ook nog snel binnen, en dat is super fijn.

Goed produkt en korrekt afgeleverd. Dank je

Het onmogelijke toch op voorraad!

Zelfs het snoertje van mijn naaimachine kon ik hier bestellen, wat een geluk. Ondanks alle feestdagen erg snel geleverd.

goede service!

Bestelling via internet gedaan. Kwam snel en netjes verpakt. Helaas had ik een fout gemaakt en het verkeerde onderdeel besteld. Maar na 1 telefoontje werd dit heel fijn opgelost. Super service. En duidelijke website. Veel assortiment en dat is fijn.

Je word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Bij mijn bestelling was iets niet helemaal goed gegaan, waardoor hij niet verzonden was, maar zodra ik gebeld had werd dit direct opgelost en kreeg ik er ook een klein extraatje ter compensatie bij. De medewerker kon snel terugvinden wat er aan de hand was en de volgende dag had ik alsnog het pakketje in huis. Spullen prima verpakt.

Snel en goed

Snelle levering van het naaivoetje en de spoeltjes. Goede kwaliteit heel fijn

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht