Goede selectie en snelle bezorging

De website had precies wat ik zocht en meer. De naaivoetjes zijn snel en in een handig formaat verpakking bezorgd. Top dus

Ik heb mijn onderdelen snel en correct ontvangen Hartelijk dank daar voor. Mvg Conny Grootjans

Bestelling wel bestelbaar niet leverbaar

Mooi onderdeel voor een nieuwe naaimachine besteld. Op website gewoon leverbaar. Na betaling geen enkele reactie over verzending. Na bestelling blijkt het net voor mijn online bestelling uitverkocht te zijn. Kan, wel , toevallig als dit online nog beschikbaar is. Blijkbaar word de website niet bijgehouden qua voorraad bij verkoop. Jammer maar dit is mijn probleem volgens de verkoper aan de telefoon. Deze zin krijgen we meermaals te horen. De spullen zijn besteld en komen dinsdags binnen. We sturen het dan gelijk weg. Vrijdag erna nog steeds niks gehoord Ook Na een week nog geen spullen weer er zelf achteraan bellen geeft opnieuw de klantonvriendeljke reactie dat het mijn probleem is en dat we geduld moeten hebben. Meneer is uitermate onvriendelijke en staat niet open voor een reactie. Het is zo druk volgens hem en anders moet je maar een dag meedraaien in de winkel volgens meneer. Bijzonder onvolwassen en onproffesionele reactie. Aanvraag geld retour via mail. Is binnen 1-3 werkdagen binnen. Na 3 dagen nog steeds niks binnen. Kortom. Je wordt steeds aan het lijntje gehouden als je al betaald hebt. Helass nu 2e keer bij betselling kprr achter elkaar dat je overal zelf achteraan moet bellen. Ook toen bleek het niet op voorraad te zijn , terwijl de website dit wel zegt. Dit kon gebeuren dachten we. Ze verkopen terwijl ze veel spullen niet echt voorradig hebben waardoor de levertijd onnodig lang duurt Wij bevelen deze winkel absoluut niet aan.

Zeer goede service dankjewel

Eerst kreeg ik goede wegwijs via mail, en daarna is de bestelling en levering perfect en heel snel verzonden. 10 op 10.

Super blij met deze winkel toppie.

Super snel geleverd ben heel blij met deze winkel geweldige service.

Fantastische klandizie

Ik word altijd goed geholpen en mag komen zoveel ik wil,zo ontzettend leuk

Goede service en snelle verzending!

In 2021 heb ik een naaimachine besteld en helaas hadden ze niet degene die ik wou op voorraad. Ik werd toen netjes gebeld dat ze een ander optie voor mij hadden en gaven nog extra garen mee naar keuze. Sindsdien bestel ik vaak bij Bekkers voornamelijk voor kleine accessoires voor mijn naaimachine. De verzending is ook heel snel, super fijn!

Spoeltjes waren snel binnen!

De spoeltjes die ik had besteld waren snel binnen, ook de juiste maat, dus helemaal happy! Bevestigingsmail vrij snel in de mailbox, alleen de track&trace code heb ik nooit ontvangen dus enige twijfel gehad of ze wel waren verzonden. Gelukkig lagen ze een paar dagen later al op de mat.

Zelfs beter dan verwacht!

Ik kwam op BEKKERS Naaimachines terecht omdat ik op zoek was naar een bepaald voetje voor mijn naaimachine. Toen ik deze eenmaal op de site gevonden had, zag ik tot mijn verrukking dat er ook een uitleg-video bij het voetje was. Dit heeft mij heel erg geholpen en mij verleid tot het kopen van nog een paar extra voetjes ;-) De verzending was erg snel en het product klopt met de productomschrijving. Hartelijk dank en sowieso tot ziens! Met vriendelijke groet, Flo

Mijn eerste online aankoop en zeer tevreden

Online een machine kopen, ik had er mijn vragen bij . Maar op online fora las ik over de service van Bekkers . Vooraf stelde ik een aantal extra vragen online en die werden heel vlot beantwoord . Neem daarbij een goede prijs en een goede naservice, ik was overtuigd en heb de aankoop gedaan . De levertijd was zeer snel zoals beloofd op de website. Ik ben een tevreden klant .

Correct, snel en perfect zoals beschreven

Heel tevreden over de rokspuit op wielen. werkt perfect en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader

Goede service, alles op snel binnen

Ik had dringend nieuwe naaivoetjes nodig omdat ik er een kapot gemaakt had met naaien. Op heel veel andere websites kon ik geen Singer overlockvoet vinden. Hier gelukkig wel leverbaar en voor een goede prijs. Nette levering via de brievenbus.

Superservice.

Snelle levering. Superservice Bedankt

Snel en deskundig

In januari 2026 heb ik mijn naaimachine (een toyota) gebracht voor een onderhoudsbeurt en omdat ik dacht dat er wellicht een onderdeel aan vervanging toe was. Zowel telefonisch als op locatie erg goed geholpen en de naaimachine was snel weer gemaakt. Ook nog wat mooie garen gekocht en een borduur opzetstuk overwogen. Bedankt voor de service.

Super goede ervaring

Online besteld . Site is heel duidelijk . Alles is makkelijk terug te vinden . Ik had alleen mesjes nodig maar een deel bij besteld . Snelle service en verzending !

Prima! Een naaimachine voetje besteld. De verzending was snel en netjes verpakt.

Een prachtig product.

Werkt perfect en aanbevelingswaardig

Fijn om mee te werken

Ik gebruik hem heel vaak. Afwerking is top

Lockgaren besteld Zou de volgende dag bezorgd worden Helaas ging dat niet helemaal goed Maar na een telefoontje Werd het de volgende dag bezorgd gelukkig Eind goed al goed

Mooie producten en snel geleverd

Heel.goed

Perfect, zoals verwacht

Doordat ik nu weer de kantjes van mijn naaiklussen kan "afwerken", ben ik n tevredener mens...

Doordat ik een van mijn machines had weggegeven aan mn zoon, beschikte ik niet meer over de mogelijkheid om "de kantjes er van af te lopen". Die mogelijkeid heb ik nu weer, met de geleverde voedingssnoer met pedaal. Daardoor kan ik mijn naaiwerk dus mooier afwerken.

Levering zials besteld op website

Goede service en snel antwoord. Het duurde 1 dag langer dan gepland stond, maar misschien kwam dat door de ijsel op de wegen... prima staat van de bestelde producten en geleverd zoals op de website geadverteerd!

Betrouwbaar

Zeer goede ervaring met Bekkers Naaimachines! Na mijn bestelling werd ik persoonlijk gebeld met advies en een betere machine aanbevolen voor een kleine meerprijs (en gratis accessoire), passend bij ons gebruik. Snelle levering en de Brother F410 is nu officieel in handen van de echte grote broer! Aanrader!

Ik heb het pakket netjes verpakt ontvangen. De updates waren goed en product werkt naar behoren beter dan het origineel. Ik zal vaker mijn onderdelen hier bestellen!

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht