behulpzaam contact

Ik werd telefonisch gecontacteerd over de bestelling, zeer prettig contact!

Snelle correcte levering

Juiste levering met een vriendelijk kaartje toegevoegd. Voelt persoonlijk en attent

Uiteindelijk goed

Ik had een kleine bestelling gedaan. Deze was verstuurd via brievenbuspakket. Helaas niet aangekomen. Na heen en weer gemaild, hebben ze een nieuwe verzending gedaan en is het pakket de volgende dag aangekomen. Heel erg fijn! Dank je wel voor het oplossen en het nogmaals verzenden van mijn bestelling.

een dikke 10 met een gouden draad!

Een steekje los? Niet bij Bekkers Naaimachines!!! Voorafgaand aan mijn online aankoop had ik telefonisch contact - en wat een fijne ervaring! Deskundig advies, duidelijke uitleg en vooral: een vriendelijke, enthousiaste toon die vertrouwen gaf. Geen verkooppraatjes, maar echt meedenken. De Brother naaimachine werd snel geleverd en werkt perfect! Ook ná de aankoop kon ik gewoon even bellen voor extra advies. Wederom vriendelijk en behulpzaam. Kortom: uitstekende service, vakkennis, échte klantgerichtheid - zeldzaam tegenwoordig! Ik ben heel tevreden.

Snel en behulpzaam

Heb zelf nog geen ervaring met naaien, maar kreeg een oude naaimachine cadeau, en wou het proberen. Ik had wat naalden nodig en maar wat besteld. Omdat ze 1 van de soorten niet hadden, belden ze mij op zoek naar een passend alternatief. Dankzij die telefoontje, meteen wat dingetjes geleerd over mijn naaimachine. Daarna was de bestelling verder snel geregeld.

Prima geregeld

16 oktober een bestelling gedaan, echter is deze zoek geraakt in het sorteercentrum. Gemaild met DHL deze gaven aan dat ik bij de leverancier moest zijn voor het probleem. Bekkers gemaild en ik werd terug gebeld. De bestelling is inderdaad zoek geraakt helaas, jammer maar kan gebeuren als het maar opgelost wordt en opgelost is het. Men gaat mijn rimpelvoetje opnieuw bestellen en als alles goed gaat zou het over een dag of 5 bij hun zijn dan wordt alles in 1x opgestuurd. Voor het ongemak kreeg ik er nog 4 klossen lockgaren bij, dat is natuurlijk een super mooi gebaar. Nu is het dan maar even wachten op mijn rimpelvoetje en stel ik het rimpelwerk even voor een weekje uit. Kan ik de zaak aanbevelen? Laat ik het zo zeggen ik ben aan het sparen voor een coverlock machine en door de goeie oplossing van mijn probleem is dit zeker een zaak waar ik vertrouwen in heb om deze kostbare machine online te kopen. Ik kan het echt waarderen als men mij terug belt en aangeeft wanneer ik mijn bestelling dan kan verwachten.

Ruime keuze, goede kwaliteit, voordelig, snelle verzending. Wat wil een mens nog meer?

Snelle levering en goede producten

De naaivoetjes waren super en snel bezorgd. Helemaal tevreden

Zeer netjes en snel geleverd

Erg blij met mijn aankoop

Prima naaimachine

Bij een telefonisch contact keurig en vriendelijk te woord gestaan

Brievenbuspost maar wel voledige verzendkosten Vind ik jammer maar snel geleverd

Fijne winkel en meedenkend over oplossingen . Kan niet anders zeggen dan super klantvriendelijk.

Geweldig!!

Alles ok zoals aangegeven, vlugge en goede service , doe zo verder Gewoonweg TOP

Snel verzonden en vaak past het pakje door de brievenbus. Dan hoef je er niet thuis voor te zijn.

Snelle verzending. Goede Track &Trace informatie. De pakjes passen vaak door de brievenbus zodat je er niet voor thuis hoeft te zijn. Ook goed advies wanneer je belt.

Prijzen zijn inorde.

Assortiment is voldoende.

Gespecialiseerd bedrijf Snelle levering

Gewoon precies goed

Makkelijke site, goede producten, snelle levering. Wat wil je nog meer!

Top service, de bestelling was de volgende dag binnen. Heel blij dat ze verhuizen naar Puttershoek. Nog sneller even garen, naalden of iets dergelijks halen. Er zijn weinig van dit soort winkels in de Hoecksche Waard. En parkeren voor de deur als je bijvoorbeeld je naaimachine wegbrengt voor een servicebeurt.

De volgende keer koop ik hier mijn nieuwe naaimachine

Ik was op zoek naar nieuwe spoeltjes voor mijn 50 jaar oude naaimachine. De fournituren-winkel in de stad wist niet welke ik moest hebben. Ik schreef daarom de firma Bekkers een mail met deze vraag. Ik kreeg -met het vooruitzicht van een order van 5 euro- een vriendelijke mail met een advies welke te kiezen met een link en ze passen inderdaad precies. De volgende keer koop ik hier mijn nieuwe naaimachine.

Zeer snelle levering.

Altijd behulpzaam. Steeds vriendelijk. Goede raad. En snelle levering. Top service.

Alles snel geregeld!

Bij andere websites waren de artikelen niet zo goed omschreven als bij de bekkers ! Zeer snelle bezorging en mocht er iets niet goed zijn zijn ze telefonisch ook te bereiken! ( dat is zeker bij andere sites niet altijd het geval)

Boven verwachting mooie garens voor mijn borduurhobby

Blij verrast met de prachtige kleuren en kwaliteit van de div. Garens die ik geleverd kreeg op n snelle wijze. Voor de toekomst een prima

alles wat ik zocht heeft Bekkers

Heb via marktplaats een naaimachine gekocht, die het niet deed. Via google gezocht wat hij mankeerde en welke onderdelen mistten, gezocht waar ik dat kon vinden en voilà bij Bekkers!

Snelle accurate afhandeling

Ik bestelde om 16:02u een uitbreiding voor mijn borduurmachine. Binnen 5 minuten telefoontje dat er een klein "probleempje" was, maar dat dit snel opgelost kon worden en dag later mijn bestelling arriveerde. Laten weten dat eea goed aangekomen was per whatsapp, keurig netjes opgelost dus zonder eigenlijk noemenswaardige vertraging! Chapeau! Heerlijk zulke recht door zee ondernemers, kunnen er veel een voorbeeld aannemen! Tot de volgende keer maar weer!

Goed geholpen

Met het uitzoeken van mijn borduurmachine goed en vriendelijk geholpen. Kan altijd met vragen langs komen of bellen mocht ik ergen niet uitkomen.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht