Super snelle bezorging super service en super blij met mijn nieuwe machine

Suoer snelle bezorging,super service en ontzettend blij met mijn nieuwe naai borduurmachine

Snel, betaalbaar en inspirerend

Ik wou een overlock machine kopen en had ik deze snel kunnen doen via de website en in termijnen. Volgende dag was die al bezorgd in goede orde. Sinds dien zit ik bijna elke dag achter om netjes mijn project kunnen afwerken. Ik ben super blij ermee, en voel heel geïnspireerd en trots met mijn aankoop!

Goede kwaliteit en goede service

Snelle verzending en goede communicatie vanuit het bedrijf. Prijzen ook goed!

Subliem

Een uitstekende service, Direct antwoord als je met een vraag zit, en klantvriendelijk. Het product zelf, werkt uitstekend. Ik heb men machiene Singer HD6335M gisteren mogen ontvangen en direct uitgeprobeerd. Gewoon een top machiene, ik raad het iedereen aan.

Snel en precies volgens beschrijving

Netjes verpakt, snel verstuurd en het snoer is precies wat ik zocht! Super blij dat ik nu mijn naaimachine weer kan gebruiken. :)

Snelle goede service

M’n bestelling is netjes ingepakt, snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen

Zoals het behoort te zijn

Duidelijke website, direct gevonden wat we zochten en levering in 2 dagen. Hier kunnen wij als 80 jarigen goed mee uit de voeten.

Na wat omzwervingen het parketje in goede staat ontvangen. Met vriendelijke groet Geja

Topservice

Ik had een naaimachine voetje van een bepaald merk besteld, maar dat was niet op voorraad en het zou een week duren voordat ik het in huis had. Men bood mij aan een voetje toe te sturen van een ander merk. Dit voetje had een hogere kostprijs, maar ik hoefde niets bij te betalen. Inmiddels heb ik het voetje in huis en heb ik mijn favoriete jurk op tijd kunnen vermaken, zodat ik hem toch nog mee kan nemen op vakantie. Dank je wel, BEKKERS Naaimachines!

Goede en snelle levering

Via de webwinkel besteld en het werd na 2 dagen kon ik weer borduren.

Snelle Levering volgens afspraak

Het ontvangen product is snel geleverd en van goede kwaliteit. Ik ben er blij mee

Helemaal prima

Ik wilde graag een boventtansportvoetje, die hadden ze bij Bekkers wel (meerdere webshops geprobeerd). Ik wilde graag dat deze in de brievenbus geleverd zou worden, ook dat vind Bekkers geen probleem. Lekker snel verzonden. En het voetjes past in één keer en is van goede kwaliteit. Ik ben dol tevreden!

Klantvriendelijk en goede service.

Laatst 2 bestellingen geplaatst waarvan1 nog niet geleverd is doordat het wat langer duurt qua leveringstijd. Maar door de goede service werdt er 1 bestelling alvast verstuurd zonder verzendkosten. Ik werdt telefonisch benaderd . Helemaal Top. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en je wordt geholpen daar waar het kan.

Snelle en nette levering!

Twee naaivoetjes besteld voor mijn Singer. De voetjes waren scherp geprijsd en snel bezorgd. Kortom, erg tevreden!

Bij Bekkers naaimachines gaan ze een stapje meer zodat jij als klant krijgt wat je zoekt

We hadden via internet onderzoek gedaan naar de borduurmachine die we wilden hebben. En toevallig bij de site van Bekkers uitgekomen om deze te bestellen. Kort na mijn bestelling wordt ik gebeld; blijkt Rick Bekkers te zijn, met de vraag of ik echt wel deze machine wil kopen. Dit type zien ze relatief vaak terug in de werkplaats. Dhr. Bekkers adviseert mij een ander type te kopen, die mechanisch veel beter is en minder ter reparatie komt. Ondertussen borduur ik al enkele weken met veel plezier, zonder happeringen, en met mooie resultaten op deze machine Ik waardeer de getoonde expertise en het net een stapje verder gaan voor de klant van Bekkers naaimachines enorm.

Ik zat midden in mijn “naaiflow” toen mijn pedaal het begaf. De bestelling werd ontzettend snel geleverd en dat was echt fijn!

Super snelle verzending en een groot assortiment

Voor mijn oldtimer Singer naaimachine had ik een nieuw spoelhuis nodig. BEKKERS had deze op voorraad tegen een schappelijke prijs. Fantastisch dat ze ook voor oudere modellen onderdelen leveren. Heel snel verzonden. Ik ben er erg blij mee en raad iedereen BEKKERS aan.

Prima snelle service en levering

Zeer tevreden met het grote assortiment. Bestellen en levering ging snel. Top producten. Ik kan nu weer aan de slag.

Supergeweldig bedrijf, vakmanschap en enorm inlevend en betrokken bij aankoop.

Met mijn oude niet lekker werkende machine onder mijn arm hoopte ik op een reparatie en/of onderhoudsbeurt. Dat ging het niet worden.. Het kon niet meer gerepareerd, te oud en vervallen.. niets meer aan te doen ook niet inruilbaar! "Neem hem aub zelf mee terug niets voor ons, wij zijn vakmensen, dit valt daar absoluut niet onder!" Oh tja uh een nieuwe.... prijs... enzovoort? Nou heeft u even dat gaat zomaar niet, komt u hier maar zitten, kopje koffie erbij en... wat er toen gebeurde... er ging een wereld voor me open: de Brother naaimachine liep geruisloos ook zonder voetpedaal, doet alles supersimpel, automatisch draad in naald en heeft alle mogelijkheden voor een (beetje) beginner zoals ik. Een mooie prijs, voor je verjaardag zei manlief, je doet het zo graag! Ah wat lief, meneer verkoper voegt er nog aan toe: eigenlijk verdient u meer als ik het zo hoor, maar dat komt nog wel. Nog eea aan garen en naalden mee, en na meer dan een uur met nieuwe machine onder mijn arm de deur uit. Oh Oh wat ben ik een gelukkig mens! En ik zou echt oprecht iedereen die een machine nodig heeft hierheen verwijzen! Bekkers naaimachines wat een supergeweldig bedrijf ik ga nergens anders meer heen voor mijn heerlijke hobby naaien.

In de vakantie bestelling gedaan. Ben goed en duidelijk geïnformeerd en de website daar kon ik ook duidelijk vinden wat ik zocht.

online, een prima webshop

Ik ken Bekkers naaimachines alleen maar van de webshop aan deze jammer genoeg niet bij mij in de buurt zit. Een makkelijke site om je spullen te bestellen voor je naaimachine wanneer je iets bij wil bestellen voor welke naaimachine het ook is, bij Bekkers hebben ze het. Ook voor al je fournituren van garen tot scharen kan je daar terecht Prima levering. Ik heb er al een aantal keren iets besteld. De webshop is overzichtelijk en duidelijk en ze hebben alles wat je maar nodig hebt.

Snelle reactie op mijn vraag gekregen. Artikelen gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Hier kom ik zeker terug!!

Goed!

Helder, snelle verzending. Aanrader.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Een hele goede ervaring en zeer prettig.

Snel gevonden via internet

Ik zocht een usb stick voor een borduurmachine en vond deze via zoeken in Google zo kwam ik bij jullie terecht Heb hem direct ingebruikneming genomen

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht