Laden reviews...
479 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Bekkers om vriendelijk personeel, snelle verzending en een ruime selectie. De webshop is duidelijk en het advies komt vaak proactief. De ervaring is overwegend positief met betrouwbare service en snelle oplossingen.
Graag gaf ik 5 sterrrn, maar ik heb mijn bestelling van 12.6 tot op vandaag nog niet mogen ontvangen en daarom geef ik 5 sterren voor de vriendelijke man die me aan de telefoon hielp.
17 June 2026
Francine Vrombaut
Wichelen
Ik was al lang op zoek naar specifieke spoeltjes voor de oude naaimachine van mijn moeder. Bij Bekkers besteld in een paar klikken en keurig ontvangen via een pakketdienst. Zo kan ik weer jaren genieten van de naaimachine en mijn dochter ook!
17 June 2026
Eva Rouwhorst
Aalten
Snelle reactie op vraag en keurig afgehandeld. Kon niet beter
Ron
Castricum
Vorig jaar ging mijn naaimachine kapot, ik was er erg aan gehecht. Maar de machine had er al een leven opzitten. Dus op naar Dordrecht. Na fijn en eerlijk advies heb ik gekozen voor een Pfaff Quilt Ambition 720. Wat een fijne machine. Wat ben ik blij dat ik naar het advies heb geluisterd. Omdat ik grotere projecten wilde borduren, dan deze naaimachine aan kan, ging ik dit jaar weer terug en heb een borduur machine aangeschaft, de Brother NV8801. Ook na goed en eerlijk advies. Wat plezierig is, is dat je vervolgens gebruik kan maken van gratis demonstraties door een zeer ervaren borduurster, al je vragen worden beantwoord. Voorlopig ben ik onder de pannen, maar mijn creatieve brein wil vast later nog eens meer en groter, dan kom ik graag in de nieuwe winkel.
Marleen
Zevenbergen
Ik had een naaimachine besteld die later een lange levertijd bleek te hebben. Ik werd netjes gebeld en ze kwamen met een hele mooie oplossing. Ik heb toen na goed advies van Bekkers voor een andere (betere) naaimachine gekozen en ik kon die dezelfde dag al ophalen! Ik ben super blij met deze nieuwe naaimachine en de goede service en kennis van Bekkers.
Eline
Zuid-Beijerland
Ik heb mijn BROTHER PP1 Skitch borduurmachine sinds een week of wat in bezit. Na bestelling binnen een dag goed verpakt afgeleverd. Meteen aan de slag. Duidelijke handleiding, beginners problemen via Youtube filmpjes opgelost. Eigen ontwerpen via Coreldraw omgezet naar de gratis Inkscape naar PES bestand, Het uiteindelijke borduur resultaat werkt uitstekend via de bijgeleverde Artspira-app.
Johan
Veghel
Is goed afgehandeld na vertraging.
Tina Scholten
Oldemarkt
Omdat het product veel later geleverd is dan verwacht (was in de veronderstelling dat het binnen 2 dagen geleverd zou worden, elders was het product goedkoper en zonder verzendkosten, maar zou het pas na een week geleverd worden), is het met een coulance regeling zeer netjes opgelost
Judith
Wijchen
Ik dacht dat het gekochte voetje niet op mijn machine niet zou passen. Ik kreeg heel snel whatsapp filmpjes met de oplossing en ik ben blij. Ik naai nog niet zolang en ben blij dat je serieus genomen wordt
Kathy von Huebbenet
's-Gravenhage
Nieuw voetpedaal besteld. Snel geleverd en mijn machine loopt weer.
Marjo Vingerhoed
Kamperland
Een aanrader!
Maryse van der Wiel
Breda
Goed aanbod
Cara
Amsterdam
I ordered a quilting arm table for my Pfaff and it arrived fast and in good condition. I had seen it at higher prices elsewhere and was pleased to order from this company at a lower price.
Holli
Tiel
Ik heb een naaimachine besteld en werd al snel gebeld door Bekkers Naaimachines om te checken of ik de juiste keuze had gemaakt. Dat vond ik erg attent. Ik kreeg deskundig en eerlijk advies, waardoor ik uiteindelijk voor een andere machine heb gekozen. Wat ik extra bijzonder vond, is dat het aanbiedingspakket van mijn oorspronkelijke keuze alsnog werd meegeleverd, ondanks dat ik voor een ander model ben gegaan. Dat zegt veel over hun klantvriendelijkheid. Ontzettend vriendelijk en servicegericht bedrijf. Ik ben meer dan tevreden!
Manouk
Rotterdam
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel
J.M.Molina
Capelle aan den ijssel
Goed bereikbaar voor vragen, snelle afhandeling van bestelling. Top service.
Astrid
Nijmegen
Na aankoop via de webshop werd er contact opgenomen met een toelichting over de naaimachine. Uiteindelijk besloten om voor een ander type te gaan. Artikel was de volgende dag in huis, keurig verpakt met de bijpassende accessoires. Omdat ik er niet helemaal uit kwam met de instelling heb ik contact opgenomen met de hulplijn. Goed, geduldig en duidelijk geholpen. Pro-actief! Wat mij betreft meer dan 5 sterren!
Pauline
Alkmaar
Ik bestelde drie Singer persvoeten: een boventransportvoet, een borduurvoet/quiltvoet en een overlockvoet. Alle drie werken ze perfect, precies wat je mag verwachten, maar dan tegen een scherpe prijs (met actiekorting!). Wat me echt positief verraste was de klantenservice. De borduurvoet die ik had besteld zat niet in stock, maar in plaats van me daarop te laten wachten stuurden ze automatisch de luxe/betere versie mee aan dezelfde prijs. Dat is een klein gebaar, maar het zegt veel over hoe dit bedrijf met klanten omgaat! Een extra pluspunt: bij de producten staan handige uitlegfilmpjes die laten zien hoe je de voeten correct gebruikt. Zeker voor beginners is dat een fijne toevoeging. De bestelling arriveerde netjes verpakt en paste gewoon door de brievenbus. Kortom: goede producten, eerlijke prijzen en een winkel die een stapje extra zet. Dit wordt zeker mijn vaste adres voor al mijn naaimateriaal!
Dennis
Gent
Mooie nieuwe lockmachine besteld, snel geleverd, netjes verpakt, goede ervaring! Wil wel mee doen met de win actie, een nieuwe naaimachine naast deze mooie lockmachine zou wel erg leuk zijn!
9 June 2026
Nancy
Eindhoven
Fijne winkel ruim aanbod,en leuke aanbiedingen,had een mooie bernina klossenhouder die voordelig geprijsd was,super blij mee.
8 June 2026
Dea
Menaam
Ik had een upgrade van mijn borduursoftware nodig en heb hierover contact gehad omdat het erop leek dat ik een versie van de junior software had die niet met een upgrade naar volledig zou kunnen. Zij hebben contact gehad met Janome en eea geregeld zodat ik de volledige software kon hebben. Heel klantvriendelijk en denken goed mee!
7 June 2026
Joyce
Zwolle
Fijne winkel om zakken mee te ff in.
7 June 2026
anny jongepier
Axel
Had online wat besteld, na benadering van jullie kant heb ik heel goed advies gekregen en nog een mooie aanbieding. Zeker een aanrader
6 June 2026
SM van der Graaf
‘t Zandt
Er wordt goed met je meegedacht als je een vraag hebt. En ze geven een eerlijk antwoordt.
5 June 2026
Janneke
Hendrik-Ido-Ambacht
Goede prijs snelle levering Heel blij mee
5 June 2026
Carin