Helemaal top!

Mijn bestelling (boventransportvoetje) de volgende dag al in de brievenbus! Helemaal blij mee.

Product ziet er goed uit, was stevig en goed verpakt. Snelle levering, waarvan je goed op de hoogte wordt gehouden.

Super gelijk een mail na een bestelling

Super snelle levering!!

Ik ben zo blij dat ik on-line mijn zo belangrijke naaispullen kan kopen!! Helemaal vanuit t mooie Dordrecht naar de Polder

fantastische service

We hebben een brother naai-en borduurmachine geleverd gekregen,heel snel, we zijn door de winkel enkele malen gebeld omdat wij de verkeerde of dure accessoires hadden besteld. Alles is gecorrigeerd wat wij verkeerd hadden besteld en ruimhartig opgelost. Kortom, super service van de Fa.Dekkers, een tien

Perfecte instructie en service!

Ik moest een poosje wachten op mijn naaimachine, maar niets dan lof! Tussentijdse updates, aanbod voor tijdelijke machine en bij het ophalen een perfecte instructie. De later bestelde voetjes en borduurvlies werden snel geleverd!

Super bedrijf!!

Vandaag besteld, voor de tijd die ervoor staat, binnen 24 uur netjes verpakt en verzorgd in huis. Grandioos Top Team!!

Fantastisch! Als het kon had ik jullie 10 sterren gegeven.

Ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van een borduurmachine die bij mij wensen past. Ik zal iedere creatieveling aanraden om een bezoek aan jullie winkel te brengen. Erg vakkundig en ontzettend vriendelijk.

Perfecte site en super snelle levering van besteld product

Op de site snel mijn benodigde product gevonden tegen een nette prijs dus besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd TOP.

aangenaam

Snelle service , en goed prijs kwaliteit , Dank voor de snelle levering van mijn nieuwe naaimachine , vlugge en veilige levering

Dank u wel voor de vlugge levering van mijn bestelling!

Vlotte afhandeling

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, had ik de volgende dag mijn artikelen al in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Blij met mijn spulletjes!

Super want jullie denken met de klant mee

Bij de bestelling van een nieuw voetpedaal wordt nadrukkelijk gevraagd of het niet een kleine storing betreft. Een compleet nieuwe pedaal is nogal prijzig en dit zou dan niet nodig zijn.

Fijne snelle levering van een mooie machine

De naaimachine werd snel geleverd en hij naait erg fijn. Ik was blij verrast met het aantal extra spoeltjes erbij. Nu maar lekker gaan naaien.

goede winkel

Een geweldige winkel met machines en accessoires. Professioneel en vriendelijk personeel! Mijn beste keuze om een ​​nieuwe naaimachine te kopen!

Na bestelling was mijn nieuwe naaimachine er de volgende dag al. Hierdoor heeft mijn project geen dag stil gelegen en kon ik de volgende dag weer verder.

de service was heel vriendelijk, snel en goed : kortom een degelijk adres !

mijn bestelling werd direct in behandeling genomen en de toon was zeer vriendelijk. Het bestelde voorwerp is direct verstuurd. Het is een betrouwbare en degelijke firma.

Super service

Bestelling gedaan, helaas was er een verkeerd produkt verstuurd, na telefonisch kontakt werd het juiste artikel alsnog verzonden en het andere artikel mocht ik houden. Kortom echt heel netjes opgelost.

Uitstekend en snel!

Ik ben bezig met een cosplay en had de naalden snel nodig, de volgende dag al in huis! Supersnel dus en mijn cosplay is klaar!

Met de spoelhulsje van Bekkers loopt mijn naarmachine weer lekker

Ruime keuze in onderdelen voor naaimachine en verschillende merken, En snel verzonden en ontvangen.

snelle service

losse onderdelen besteld, snel geleverd

Altijd echt altijd correcte service.

Ik ben al "100 jaar" klant. En altijd is alles goed verzorgd.

Super service

Zoals altijd hele goede service. Machine keurig aan huis bezorgd. Top.

precies wat ik zocht

Op zoek naar een naaimachine waarmee ik goed uit de voeten zou kunnen kwam ik terecht op de site van Bekkers. singer 4423 sprak me aan. Goede uitleg en zo nodig service. Precies wat ik nodig had.Dus besteld en heel tevreden. Miriam Hermans Heerlen

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht