Goede eerste ervaring

Geleverd in één dag naar België en prijs lager dan Amazon.de voor de Singer, waar dan ook de NL handleiding zou ontbreken. Zeker aan te bevelen.

Tiptop

Alles is vlot geleverd en was picobello in orde.

Vlotte levering, netjes verpakt, blij mee!

Eigenlijk als hierboven staat. De naaimachinelampjes met bajonetfitting waren netjes verpakt in een bubbeltjesenvelop en vlot opgestuurd. Schoondochter happy! Stel dat ik de naaimachine win, dan wordt ze nog blijer! :-). Duimen dus maar

Naar klant luisteren met al zn vragen

Super service

Vandaag besteld en de volgende dag had ik al in huis. Wat kan ik er meer aan toevoegen.

juiste artikel en snelle levering

Toppie!

Ik bestel altijd online bij ze. Ondanks corona via de telefoon een heel duidelijk en fijn advies. Ze snappen exact wat ik wil en hoe. Zeer deskundig. Dit is voor mij de winkel waar ik mijn naai en borduurd spullen haal.

Ik had mijn voetpedaal van mijn naaimachine laten vallen. Even telefonisch overlegd of ik de goede voetpedaal uitgezocht had. En meteen de tip als ik naalden erbij bestelde ik de verzendkosten gratis had. Volgende dag kon ik gelukkig mijn naaimachine weer gebruiken want de bestelling was al geleverd. Super bedankt.

Cover

Snel geleverd, mooi prijs kwaliteit

Grandioos snel en perfect als klant behandeld!

Bestelling gedaan. In een vloek en een zucht bestelling verstuurd in Corona tijd. En ik kon weer heerlijk aan de slag op mijn naaizolder. Ik was reuze blij!

Alles prima voor elkaar.

Goede service. Heel goed geholpen. Kan niet beter. Fijne machine makkelijk mee te werken . Had met de singer naaimachine al jaren ervaring.

Precies zoals het hoort

Ik had een voetje voor mijn naaimachine besteld. Mooi op tijd ontvangen en netjes verpakt!

Uirstekend

Ik ben heel tevreden vanjullie

Super goed

Het was super dat jullie mij hebben geholpen met onderdeel naaimachine.

Beautiful packaging! Works so smoothly! Great experience :)

I received the Brother CS70s last week and I have been having a blast with it! Everything runs so smoothly. Bekkers delivered the machine in great quality packaging and perfectly on time! I would absolutely shop here again.

Correcte en snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Vooral de correcte en snelle levering verbaasde mij.

Erg tevreden

Heb afgelopen week een nieuwe naaimachine besteld en ben er erg tevreden mee. De levering was heel soepel (een uur na bestelling al verzonden!) en netjes de volgende dag geleverd. Ik ben heel erg tevreden!

Bij Bekkers krijg ik deskundig advies en een goede service!

Omdat zich een probleem voordeed met mijn naaimachine heb ik contact opgenomen met deze dealer. Er werd tijd genomen om mijn probleem te kunnen bespreken. Het viel op dat het zulke aardige mensen zijn! Anderen kunnen daar een voorbeeld aan nemen!! In overleg is de machine opgestuurd voor inspectie.

Ik ben helemaal tevreden

Machine werd in 2 dagen geleverd, netjes ingepakt samen met de bijbestelde artikelen, aardig klantenservice.

snel en correct

Kleine bestelling snel en correct uitgevoerd

Goede en snelle service

Tijdens de werkzaamheden op mijn naaimachine begaf deze het Dus zoeken op internet en bij Bekkers vond ik het juiste onderdeel dus besteld en de afhandeling ging supersnel en een dag later kon ik weer verder met de herstelwerkjes Dus alle lof voor het team van Bekkers

Vlotte service

Prima. Altijd een snelle en vlotte reactie. Zelfs na sluitingstijd Een nuttig advies mbt aankoop en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer goed en snelle levering top

Snelle reactie

Goed ontvangen en erg tevreden

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht