Uitstekend geholpen

Wist niet dat er nog zoveel te krijgen was voor mijn oude Husqvarna. Oude hobby herleeft met nieuwe accessoires op mijn naaimachine. Uitstekend geholpen met de aanschaf van nieuwe voetjes.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk zoeken op de site, dus voor iedereen toegankelijk. Vervolgens ook snelle afhandeling van de bestelling.

Overzichtelijke site. Zeer snelle nette levering. Zeer tevreden. Kon zelfs hier naainaalden nr 6 bestellen. Bijna niet aan te komen.

goede keus

produckt oke

Bekkers is top

via telefoon zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Bestelling de volgende dag al ontvangen.

Goed en vriendelijk geholpen

Ik heb een goede ervaring met bekkers En kom zeker terug . Ze zijn vriendelijk en helpen je met de juiste keuze monique

Biedt Eerlijke, Kundige, Klantvriendelijke En Riante Service

Snelle levering en vooral prettig dat er een duidelijke uitleg op de site bij de verschillende attributen staat. Het heeft mij geholpen de juiste spullen te bestellen. Ben erg tevreden.

gepensioneerd en dus TIJD!!

na meer als 40 jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben, ben ik nu GEPENSIONEERD! en heb ik tijd om mijn creatieve geest weer te laten werken. en natuurlijk mijn naaimaterialen bij Bekkers gekocht. alles gevonden wat ik zocht.

Betrokken en meedenkend

Mijn product was niet op voorraad. Ik werd gebeld voor eventuele alternatieve voor als ik niet kon wachten. De moeite genomen om toch contact op te nemen. Top.

Binnen 24 uur in huis

Onderdeel nodig, binnen 24 uur had.ik het in huis.

Bestellen was simpel en snel

Voor de eerste keer besteld bij Bekkers naaimachines. Spoeltjes voor mijn Brother naaimachine. Bestellen ging makkelijk en snel via de website. En wat ook een pre is geen belachelijk hoge verzendkosten! Prima ervaring en ze zien me vast nog eens terug.

Geslaagd

Snelle levering en artikelen waren makkelijk te vinden d.m.v. De zoekbalk. Dankjewel:)

Supersnel geleverd

Bij Bekkers vind ik een uitgebreid assortiment hulpstukken en onderdelen voor mijn naaimachine die ik nog nergens zo ben tegengekomen. Ook fijn dat je deskundig gehopen word wanneer je belt met vragen. 's middags besteld en de volgende dag al in huis. Een aanrader dus!

Snelle en corrcte levering

Heel positief

Goeie spoeltjes

Spoeltjes gekocht voor een oude naaimachine. Bekkers was een van de weinige sites waar ik deze oude spoeltjes kon vinden. Het past in de naaimachine dus ik ben dik tevreden. Bezorging en communicatie was ook goed

Levering rap geleverd, goede communicatie

Reume keus voor spoeltjes die ik nodig had, Voor een oude naaimachine. Staat allemaal goed beschreven op de website na besteld te hebben prima en netjes geleverd.

zeer tevreden

Zelfs voor mijn Lewenstein naaimachine van meer dan 25 jaar oud kan ik bij dit bedrijf nog onderdelen bestellen.

Super service

Vriendelijk contact, goede informatie over de producten, snel en netjes bezorgd ik ga hier zeker terugkomen !

Fijne klantenservice en snelle levering!

Als beginnende ondernemer in de mode is het super fijn om contact op te nemen met bedrijven waar je je fournituren etc koopt en dan goed geadviseerd te worden, ik zou bekkers aanraden aan een ander.

Accurate afhandeling van bestelling, na het geven van een advies, zodat ik de juiste keuze van naaimachine heb kunnen maken.

uitstekende producten

prima naaimachineaccessoires voor schappelijke prijs

Zeer behulpzame eigenaren

Nadat de aankoop van een Brother lockmachine bleek deze een langere levertijd te hebben dan verwacht. De eigenaar bood mij een alternatieve, maar betere lockmachine voor hetzelfde geld.

Zeer prettig en vriendelijk

Bij een bestelling bleek er iets niet te kloppen dus werd meteen gebeld door 1 van de werknemers. Zeer vriendelijk! Het werd meteen en zeer service gericht opgelost. Top bedrijf!

De bestelling is snel en naar behoren geleverd

Vooraf is er overleg geweest over een kleine afwijking. Het gesprek was zeer vriendelijk en duidelijk. Wij vinden het belangrijk dat een verkoper goed telefonisch bereikbaar is en dat er een duidelijk adres vermeld wordt. Helaas kan ik de hieronder en hiernaast vermelde gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid niet inzien. Ik krijg dan een foutmelding. Ik kan deze beoordeling alleen versturen als ik aanvink dat ik akkoord ga met de verwerking van mijn persoonsgegevens.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht