Prima ervaring van zowel de producten als de snelle levering.

Na enkele jaren minder actief te zijn geweest met kleding naaien, heb ik de "draad" weer opgepakt. Alleen al naar het bekijken van zoveel kleuren naaigaren krijg je vanzelf zin om wat te gaan maken. En met 2 kleinkinderen komen die kleurtjes goed van pas. De producten zijn eenvoudig te bestellen en de levering was ook dik in orde. De volgende bestelling staat al in de planning. Mijn hartelijke dank.

Doodeenvoudig te bestellen, snel geleverd

Online bestellen bezorgt mij vaak stress. Ik kan moeilijk vinden wat ik zoek, ik moet een account aanmaken, ben onzeker of de betaling is gelukt en hoor daarna niks. Op al deze punten scoort Bekkers juist heel goed. Het zoeken en bestellen ging kinderlijk eenvoudig. Ook bij mijn bestelling van een klein lampje voor mijn stokoude naaimachine. Hulde aan Bekkers.

Mooie goederen en uitstekende levering

De spullen werden snel geleverd en waren keurig verpakt.

Goede website, snel geregeld.

Goede keuze en snel alles in huis.

Uitstekende communicatie en service!

Snel geleverd, dus nou moet ik wel

Samen met mijn Buurvrouw bestelde ik dus vorige week een Naaimachinevoetpedaal Zij om nieuwe Shirts voor zichzelf te kunnen maken, ik om, na de nodige oefening, mijn eigen Onesie/Thuispakoveralldinges te gaan creeren Het kreng lag met een dag of vier dus bij mij op tafel, en intimideert nogal Ik heb alleen nog maar twee Theedoeken aan mekaar genaaid, en meer niet, dus het idee dat ik mijn ontwerp nu ook serieus kan gaan in elkaar zetten, maakt me wat onzeker Doch ik zeg altijd, wat ik niet kan, kan ik leren Ik vrees een hoop goede Fleecestof te gaan verkwisten, maar die Onesie komt er, dat is me geraden! Duim maar voor me lieve Menschen, dat kan ik wel gebruiken

een snelle bezorging

De bestelde artikelen zijn vlot en volgens afspraken bezorgd.

Fantastisch snelle service

Ik wilde borduren en had geen folie meer. Dankzij jullie snelle service kon ik weer lekker veder. DANKJEWEL

prima bedrijf

mijn bestelling is netjes op tijd geleverd en prima verpakt.

Super snelle levering

Super snelle levering en een groot aanbod. Redder in nood toen de voetpedaal het begeven had.

Heel tevreden

De eerste keer dat ik bestel . Maar ik kom er zeker terug . Heb nog een lijstje . Heel vlugge levering. Ben heel tevreden .

supersnelle en vriendelijke service

na mijn fout in het leveringsadres, na een mailtje direkt aangepast en snel geleverd

Super snelle levering!

Super snelle levering! Nu kan ik aan de gang om onze tuinkussens te maken!

Snelle perfecte levering

Super snelle levering, ook naar België. klein en efficiënt verpakt met weinig afval. Prima opvolging via mail.

Netjes en snel geholpen

Alles is goed geregeld

Overzichtelijke, duidelijke, de keuze is reuze, snelle bezorging web-shop.

Als beginnende naaister, is het soms nogal zoeken wat je nodig bent: welk merk, welk "soort" etc. In de web-shop van BEKKERS is er veel keus en staat er een duidelijke beschrijving bij het product, zodat zelfs ik, het juiste gerei kan vinden :-)

Behulpzaam en meedenkend.

Goede begeleiding in de aankoop

Topservice

Supersnel geleverd, heel tevreden!

Ruim aanbod en snelle levering

Heb diverse winkels online bezocht en ook gebeld. Bekkers had duidelijke antwoorden op mijn vragen en kon gelijk leveren

bestelling is zorgvuldig afgewerkt

Ik heb klantenservice gebeld om meer informatie te hebben over een deel van mijn bestelling, en werd meteen eerlijk en vriendelijk geholpen

Super service!

Heel prettig geholpen en goed advies gekregen via de telefoon. Toen later een klein deel van mijn bestelling toch niet op voorraad bleek te zijn werd ik gelijk gebeld en hebben we samen naar een alternatief gezocht. Heel fijn want nu kan ik toch gelijk aan de slag.

Snelle en goede service

Het bestellen ging eenvoudig, de levering was snel en de artikelen waren precies zoals omschreven! Ik ben zeer tevreden!

Supersnelle levering!

Dit was mijn eerste ervaring bij Bekkers Naaimachines, en wordt zeker niet de laatste. De bestelling is heel snel geleverd, goed verpakt en precies wat ik zocht. Top!

GEWÉLDIG !!

Binnen 24 uur werd mijn bestelling (pedaal Bernina) geleverd, zó super, écht gewéldig !

Snelle en accurate levering , bij vragen direct en vriendelijk contact

zeer goed

Voorstraat 328