Expertise en betrouwbaar!

Onlangs heb ik een naaimachine gekocht en mijn oude laten repareren. Ondanks de lockdown door Corona een uitstekende service! Telefonisch kreeg ik uitgebreid uitleg zodat ik een goede keuze kon maken. De machine die gerepareerd moest worden werd bekeken, er werd gebeld over de reparatie en de daaraan verbonden kosten en of het de moeite waard was om de machine te repareren.. De machine werd opgehaald en teruggebracht. Kortom ik ben erg tevreden en ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

Goed en vriendelijk.

Ik ben zeer tevreden.

Bestelling was toch niet op voorraad. Werd meteen contact opgenomen om verdere afhandeling te bespreken. Bestelling werd later netjes geleverd. Goede klantenservice. Prettig contact.

Uitmuntend

Goede website, veel betaalopties en snelle levering die te volgen is. Vanaf stap 1 duidelijk in afhandeling

Snel en geruisloos

Bestelling snel ontvangen en zonder enige problemen!

Helder en klantgericht

Wat ik bijzonder fijn vind is dat ik op de hoogte werd gebracht dat mijn bestelling later zou komen. Inhoud zoals afgesproken is bezorgd en kan ik weer verder met bijzondere herinneringen maken voor mensen die iemand verloren zijn. Mooi cadeau om te geven.

Er zijn geen woorden voor, gewoon vanaf het bezoeken van jullie online shop en het uitzoeken van de artikelen en de daarna met zorg afgeleverde artikelen. En de snelle bezorging, echt een aanrader om bij deze firma je spullen te kopen. Gewoon een dikke 10 verdiend vr gr lena

Hier overal in de buurt de winkels afgebeld met de vraag of ze spoeltjes voor mijn naaimachine verkochten, maar nergens te vinden. De zoektocht op internet was niet lang. Een zeer duidelijke lijst met spoeltjes per merk weggezet. Ik had ze dus zo gevonden. De bestelling werd mooi snel geleverd.

Supersnelle levering van perfecte kwaliteit!!

De communicatie is zeer goed, de items die ik bestelde waren in no time in mijn brievenbus, zeer verzorgde verpakking. Bekkers; ja, die houden we erin!

Snelle reactie via mail en telefoon.

mooie machine bij bekkers gekocht.zeer tevreden over de snelle levering

Mijn cijfer is eigenlijk een 9 Ik heb 2 naaimachinevoetjes gekocht en heb eerst even gebeld om te vragen of er een uitleg bij zat qua steek instellingen. De heer die ik aan de telefoon had vertelde mij dat dit niet het geval was maar dat ik filmpjes kon kijken op youtube van een ander merk, door deze tip is het me gelukt En waarom geen 10?? Die krijgen jullie zodra ik deze geweldige prijs gewonnen heb

top service

Ik ben zeer tevreden over het producten en de snelle levering. De producten hebben een goede prijs. Het borduurgaren is echte topkwaliteit. Ik ga hier zeker nog bestellen. Een echte aanrader!

Top service!

Prima zaak met een goede service en verstand van zaken.

Super service

Niet alles wat ik wilde bestellen was op voorraad. 's avonds besteld, de volgende ochtend al een telefoontje om te vragen of de naalden haast hadden. Erg netjes. Hetgeen wat wel op voorraad was lag de volgende dag al in de bus. Dankjewel :D!

vlot afgehandeld

Ik heb voor de eerste keer bij BEKKERS besteld. Mijn bestelling was niet breed, maar ik heb mij wel als een gewaardeerd klant gevoeld. Tussen de bestelde artikelen was een artikel niet meer beschikbaar. Ik ben dan opgebeld met een voorstel van een alternatief artikel aan te schaffen. Ik ging meteen akkoord en de artikelen zijn vlot opgestuurd. Op de volgende dag heb ik mijn pakje kunnen ontvangen. Bedankt BEKKERS!

Ik ben heel goed geholpen door de medewerker .

De naaimachine die wij besteld hadden en in promotie stond. Was niet leverbaar of de termijn was niet gekend. Wij konden een zelfde machine kopen maar met minder opties tegen dezelfde prijs. Wij zijn daar mee akkoord gegaan. Het is spijtig dat het niet vermeld staat op de website dat er geen stock is of een langere levertijd. Zeker als je promotieprijzen gebruikt om de Singer Heavy Duty 4432 te verkopen tegen dezelfde prijs als de 4423.Maar dan moet je zeggen dat je niet kan leveren. De 4423 was voor ons ook een optie maar hadden gekozen voor de 4432 omdat het dezelfde prijs was. Dus het was dus ok, maar hebben de promotie gemist. De service, advies en hulpvaardigheid was prima.. Zou anders vier sterren geven.

vriendelijke verkoper

De levering duurde iets langer als verwacht, maar met een telefoontje werd ik vriendelijk te woord gestaan en het probleem opgelost

Uitstekende en geduldige service echt top

Was iets niet leverbaar meteen ander voorstel gekregen. Prima op´tijd geleverd. Zeer fijn telefonisch contact. Bedankt.

Geweldige service

Ondanks dat ik had gekozen voor afhalen, is de machine bezorgd. Wat erg fijn was omdat ik quarantaine moest. De machine is zelfs 2x afgestuurd, omdat de bezorgdienst van DHL er een potje van maakte.

Snelle en correcte levering, altijd topservice

Bellers is een fijne zaak, hebben verschillende producten van deze zaak o.a. naaimachine en borduurmachine. Wij wonen niet in de buurt maar bestellingen worden direct verzonden en als is niet op voorraad is bellen ze op om je te informeren. Deze zaak verdiend een dikke pluim

Snelle verzending ..naaimachine voldoet helemaal aan de verwachtingen en ik ben er erg blij mee!

Zeer klant vriendelijk en een super goede service. Zeker een aanrader

Goed geregeld

Makkelijk en snel geregeld

Uiteindelijk is een vergissing van jullie kant heel netjes opgelost.

Er was een verkeerd onderdeel opgestuurd. Na wat communicatie over en weer, mocht ik het verkeerde onderdeel houden en wordt het nieuwe opgestuurd.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht