Bekkers geeft verrassende service

Ik had mijn bestelling voor een linkshandige schaar al geplaatst, maar de keuze was niet groot. Er was slechts één schaar om uit te kiezen. Toen ik vertelde dat ik eigenlijk liever een ander merk had, kreeg ik te horen dat zij helaas die niet in het assortiment hadden. Toch werd met mijn vraag iets gedaan, na twee dagen kreeg ik alsnog de schaar van mijn keuze thuisbezorgd. Ik ben tevreden!

Enorm snelle service

Alles was enorm snel bij mij, zelfs in deze drukke tijden. Kwaliteit is goed en service is dus ook top! Zal er zeker nog bestellen.

Fantastische medewerkers

Het goede product snel en netjes geleverd.

Je kunt (zeker in coronatijd) niet makkelijk ergens anders terecht. Fijn dat het zo netjes verzorgd wordt.

Uitstekende informatie

Ik had een vraag voor de pliseervoet voor een wat oudere naaimachine. Ik ben hiermee heel goed geholpen. Jammer dat het niet bestaat dus nu moet ik zelf ietst zien te fixen met een voetje voor een nieuwe machine. Fijn dat er met me mee gedacht werd.

Tevreden klant

Top product Naaimachinevoet snel geleverd

Top service-

Goede prettige communicatie en zeer snelle levering.

Snelle levering. Top

Goede communicatie en duidelijk advies

Heldere uitleg over de telefoon.

Heel goed service.

Bestelling gedaan in de webshop. Niet alles was op voorraad. Ze hebben een ander doosje ervoor opgestuurd met de melding dat wat ik besteld had niet op voorraad was. Met de mededeling als ik het niet goed vond kon ik daar op reageren en zou het alsnog opgelost worden. En als service hadden de firma Bekkers nog wat gratis dingen bij de bestelling gedaan. Ter compensatie. Prima service en netjes opgelost.

Snelle levering, netjes ingepakt. Mooie keuze online

Levering volgens bestelling

Snelle levering in deze tijd

Hele snelle levering.

Voor het eerst heb ik een bestelling geplaatst, enigszins met twijfels. Maar na ongeveer poging 3 toch besteld bij Bekkers Naaimachine. En gelukkig geen spijt gehad van mijn bestelling. En het product werd snel geleverd, top!

Goede en vriendelijke service, goed bereikbaar en een snelle levering.

Ik ben fijn telefonisch geholpen omdat ik vragen over een product had, daarna heb ik bestelt via de site en had ik het binnen 2 dagen in huis.

Geweldig!

Vandaag mijn bestelde borduur machine binnen gekregen. Ik kan niet wachten om deze uit te proberen! Ik lijk wel een klein kind in een snoepwinkel. Dank je wel voor jullie service en de snelle levering.

Geweldig!

Snelle levering! Volgende dag in huis ondanks alle drukte met bezorgen momenteel!

De ene dag besteld de andere dag in huis, beter kan niet.

Door de coronacrisis is de winkel dicht maar geen nood bakkers leverd snel en goed. Prima gedaan.

Uitstekende service

Ze helpen je direct verder bij problemen. Vlotte duidelijke telefonische service, en de bestelling is dezelfde week nog aan huis geleverd!!!!!! De beste naaiwinkel is bekkers naaimachines

Snelle verzending, duidelijk website. Fijne service! Fingers crossed dat het project/eindresultaat waarvoor ik het vrijehand voetje heb aangeschaft minstens zo positief uit zal vallen.

Top winkel

Waar ik ook voor kom: men staat bij Bekkers altijd klaar voor advies. Ook de onderhoudsservice is geweldig! Ik maak heel wat kilometers met de naai- en lockmachine, dus een goed onderhouden machine is hard nodig.

Echt alles wat je nodig hebt, op een overzichtelijke site

Ik bestel graag bij Bekkers omdat de site overzichtelijk is, echt een groot assortiment en keer op keer snel en netjes wordt geleverd!

Correcte en snelle levering.

Wij houden dit in onze gedachten mochten we nog iets nodig hebben.

Prima service!

Vriendelijk contact. Snel bezorgd!

Goede service en netjes op tijd geleverd

Mijn bestelling was niet voorradig en kreeg een bericht dat het 2 weken zou duren met de vraag of het oke was ,ik had daar geen probleem mee . Inderdaad 2 weken later is alles netjes aangekomen Eerlijke verkoper en als ik nog iets nodig heb bestel ik het hier terug. Groetjes Nancy

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht