Oeps in lockdown tijd geen naalden meer Snelle levering Ik kan weer verder Heel erg bedankt

Snel en goede aanbieding.

Blij ben ik met de aanbieding voor een bloemstikvoet en hij is zuiverder dan ik dacht (langzaam naaien) Snelle levering en een kortingscode voor de rest van het jaar. Heel erg fijn! Hartelijk Dank. Adrienne

Snelle service en goede producten

Ik heb de producten snel en in uitstekende staat thuis bezorgd gekregen

Uitstekende service!

Ik wilde mijn eerste lockmachine kopen en had het nummer op de website gebeld voor extra informatie. Heel blij dat ik dit gedaan heb, want ik kreeg goed advies over de verschillen tussen modellen. Dezelfde dag nog een bestelling geplaatst, die de volgende dag al in huis was! Gezien de lockdown is de winkel helaas gesloten, maar ik werd geïnformeerd dat ik - wanneer het weer kan - altijd nog recht heb op instructie over mijn machine. Fantastische service!

Snelle levering van mijn bestelling

Overzichtelijke site, fijn dat er filmpjes erbij staan om te laten zien waar de verschillende naaivoetjes werken. Groot assortiment. Ik kom zeker terug als ik toe ben aan een nieuwe naaimachine.

Persoonlijk en vertrouwd

Ik heb telefonisch contact gehad met Bekkers naaimachines over een machine waarvan de prijs sterk gereduceerd was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en heb de machine inclusief extra accessoires meteen gekocht voor een hele mooie prijs. De service was uitstekend! De levering liet wel van zich duren (ruim 5 dagen) maar dat kwam door een vertraging bij de pakket verwerker.

Producten snel ontvangen waardoor je weer snel verder kunt met je naaiproject. Klacht over één product werd zeer goed op gereageerd.

Persoonlijk advies en super service!

Online had een naaimachine besteld waarvan ik dacht dat deze goed was. Bij de bestelling zag ik dat de levertijd wat langer zou zijn. Kort na het plaatsen van mijn bestelling werd netjes telefonisch contact opgenomen door Bekkers om te checken of ik wist van de langere levertijd. Tevens werd gevraagd waarom ik had gekozen voor het specifieke model en merk. Na mijn uitleg werd advies gegeven om, gezien mijn motivatie, toch voor een ander merk en model te gaan. Dit model was wat duurder, maar kreeg ik het met korting zodat de prijs overeen kwam met de andere. Tevens kreeg ik meer garantie. Daarnaast werd de machine nog eens persoonlijk thuis gebracht. Kort samengevat: persoonlijk advies en super service.

Een stimulans om weer achter mijn naaimachine te gaan zitten.

Zo makkelijk om te bestellen via de site. Zo snel bezorgd. Zo goed om een visitekaartje er bij te doen. Zo fijn in deze tijd dus de volgende bestelling komt eraan.

super snelle levering

goed product

Fijne machine en snelle service.

Ondanks de post drukte kwam mijn lockmachine snel binnen! Stevig verpakt met het garen in de doos. Fijne duidelijke beschrijving, hier gaan mooie kleertjes mee gemaakt worden!

Uniek!

eenvoudig uitgelegd en gemakkelijk uit te voeren met een supermooi resultaat!

Vlotte en keurige service

Ondanks de kleine bestelling werd deze vlot en keurig verpakt geleverd. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Bekkers Naaimachines.

Snelle levering en goed verpakt

De levering was snel en de prijs was gunstig. Heel blij met mijn boventransportvoet. Had ik veel eerder moeten kopen

Snelle en fijne service

Ik had een borduurmachine besteld en ik kreeg nog een telefoontje na of ik niet nog iets mistte en of alles duidelijk is. Mochten er vragen zijn, kan ik altijd bellen ook wat betreft onderhoud. Vind dit een hele fijne en persoonlijke service. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen.

dit had ik eerder moeten komen

walking foot werkt super goed, geweldige investering! Ook heel snel geleverd (in België)

Super snel geleverd

Ik bestelde op vrijdag en zaterdag lag het pakketje al bij mij thuis.Goede service zeker in deze coronatijd.

Bekkers is een topper

Bekkers naaimachines is een topper, hun website is klantvriendelijk en overzichtelijk met info. Nu we de winkel niet kunnen bezoeken, doen we het online. Bestelling plaatsen gaat stap voor stap ook met betaling zit het oké. Ook voor levering gaat het snel en correct. En is er iets niet goed ,je kan hun opbellen of mailen ze staat klaar voor je . Bekkers naaimachines is top en top oke . Zal hun zeker aanbevelen aan vrienden .

Uiterst tevreden

De bestelling werd vlot en correct bezorgd. Een paar keer gebeld voor informatie rond de levering. Ze zijn uiterst behulpzaam en denken met je mee en zoeken naar oplossingen. Komen heel betrouwbaar over. Ik zal volgende keer zeker weer op dit adres bestellen.

Gewoonweg ‘top’!

Goede deals, snelle service, uitstekende communicatie, topkwaliteit... Doe zo voort! Ik had geen enkel probleem alles verliep vlot, zeker een aanrader om bij te bestellen!!

Makkelijk te gebruiken als je eenmaal weet hoe het werkt

Een fijne toevoeging voor mijn naaimachine dat helpt met het naaien van zoomen. Makkelijk af en op te zetten. Ik had een vraag erover en die werd zeer vriendelijk en behulpzaam beantwoord. Enige tip: een handleiding erbij was fijn geweest.

Betrokken en betrouwbare service

Zeer betrokken en deskundig. Bij vragen kun je altijd bij hun terecht. Helpen je graag verder.

brother-innovisnv-f480

We hebben een borduurmachine gekocht van Bekkers. Ze hebben een top service, ze zijn super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader bedrijf, heel bij met de machine en de service. Eda

Attent meedenkend, goede service!

Voor de kerst mijn naai en borduurmachine besteld, met een levertijd van 4 weken. Ik werd gebeld om te vragen of ik me wel bewust was van de levertijd, om teleurstelling te voorkomen. Heel attent! Daarnaast werd ik keurig gebeld om te melden dat de machine geleverd zou worden. Veel persoonlijk contact, daar houd ik van! Ondanks dat jullie ver bij mij vandaan gevestigd zijn, voelt de service heel goed! Ik ga zeker vaker producten bestellen!

Fantastische service

Heel erg klantvriendelijk en heel behulpzaam. Kent zijn vak uitstekend. Geeft met veel geduld gouden tips bij “naaimachine- problemen”. Zeker en vast een aanrader.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht